Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 525

Това не е изиграно,това е изживяно,а то не се забравя!
Какви ти бременности и Ончовци,стига де!

# 526
# 527

Е,нали виждате-останал е само нос и коса-кратил се е !Като някое цинге от Столипиново!И на цвят го докарва!Но-о-о и така е къде-къде пред Онур бей!

# 528
Катя, благодаря за пояснението за уикипедия  Peace

# 529

И да се разберем...когато му дойде времето ще ви кажа.

Сега съм много, ама много женен и то за най, най... hahaha hahaha hahaha

# 530
  • Пловдив
Е най после ви изчетох от снощи не съм влизала в темата и вие сте изписали сумати неща .Алекс добре дошла отново принас  newsm51Бодрум наистина е прекрасен благодаря за клиповете .Момичета искам да ви попитам нещо .Допускате ли ,че Туба може да забременее ако не иска ? Защо я подценяват толкова много тя е ителигентна жена и се предполага че знае за всички предпазни средства за нежелана бременост .Според изказването на тази госпожа Туба е толкова невежа ,че не знае как да се предпази ,а Онуфрий най голямия умник  newsm78На мен това не ми изглежда много реално  Rolling Eyes

# 531
  • Пловдив
А и още нещо забравих ако има бременост Туба е искала а кой е таткото и защо всички изглеждат не толкова адекватни това е друг въпрос newsm78

# 532
А и още нещо забравих ако има бременост Туба е искала а кой е таткото и защо всички изглеждат не толкова адекватни това е друг въпрос newsm78

newsm10

# 533
# 534
# 535
 spam2

Знае ли някой дали можеш да се ожениш в Турция без годеж???? Защото ако ще се жени на 28 или другата седмица, кога е бил годежа и защо не е оповестен???????? Не и трябва да казва каквото и да било, само трябваше да каже че, са сгодени  newsm78 newsm78 newsm78

# 536
Еее...Онур в Бодрум на плажа нали я иска...достатъчно е. hahaha hahaha hahaha

# 537
  • Пловдив
малко красота от България за релакс

# 538
Еее...Онур в Бодрум на плажа нали я иска...достатъчно е. hahaha hahaha hahaha

Габи, казваш че, не е редно и сватбата да е на плажа в Бодрум а?  Joy Joy Joy Затова са я преместили в Париж ......права си  Peace

# 539
Е най после ви изчетох от снощи не съм влизала в темата и вие сте изписали сумати неща .Алекс добре дошла отново принас  newsm51Бодрум наистина е прекрасен благодаря за клиповете .Момичета искам да ви попитам нещо .Допускате ли ,че Туба може да забременее ако не иска ? Защо я подценяват толкова много тя е ителигентна жена и се предполага че знае за всички предпазни средства за нежелана бременост .Според изказването на тази госпожа Туба е толкова невежа ,че не знае как да се предпази ,а Онуфрий най голямия умник  newsm78На мен това не ми изглежда много реално  Rolling Eyes

Данче, допускам да е станало случайно Peace и ще ти кажа защо, тя самата каза и показа че, не прави никакви планове в това отношение - споменала беше за престой в Париж / това са нейни думи, не от пресата/, ако е искала да забременее и е правила опити нямаше да говори така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт