Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 857
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
И при тях ще отмине. Сега ще се крият, ще сключат брак, може би в чужбина, но другия месец започват снимките на Онур и те ще трябва да се покажат на светло... Така че не е далеч развръзката.

Доколкото разбрах първата седмица на август започват  newsm78 няма време  married married married married

във фейса се питат дали Туба не е бременна от престоя в МК .....предполагам че, им звучи романтично точно там да са ги направили тези близнаци ........

Е то много романтично, ама тогава кой ги е направил? О или М. Joy Joy Joy

Мурат не се споменава  Sad, ама той е прекалено красив за нея и е женкар, а тя такива не ги харасва  Joy Joy Joy, трябва да е грозен с проскубана коса и брада, сериозен и да владее до съвършенство технологията на манипулирането за да забремени една жена за да я върже  Joy Joy Joy ..........а Мурат не е такъв, той е душичка и добричък с чувство за хумор и супер стил на обличане, кавалер и т.н..........не става, жалко за него  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 16:37 от elma

# 511
  • Разград
Asi&Demir - Film Metni

# 512
Е, не...това вече е върха...На 10.06 са в МК, А НА 11.07. вече се знае за близнаците....    Определено фантазиите са безплатни.

Габи, медицински е възможно  Peace ама Туба и бремеността и ще се окажат световен феномен в медицината  ooooh! ooooh! ooooh!

п.п. от 1.08 започва месец рамазан и затова бързали със сватбата .....не могът ли да се женят през този месец?

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 16:44 от elma

# 513
# 514
Сега си мисля...
В МК Туба беше двойно придружена, а Мурат сам, защото неговата запетая много работлива.
Туба като добро другарче осигури дама за червения килим и на нашия самотник.
Ако догодина бъдат номинирани, жеста трябва да се върне... hahaha hahaha hahaha
Туба сама, защото севгилито ще е зает с Нургюл. Мама ще гледа близнетата...е и аз ще й помагам, ама друго си е под зоркия поглед на баба Хандан. hahaha hahaha
Ще очакваме Мурат с Бурчин, че и придружител за Туба ще й осигурят...кого...разбира се тъста...
Дон Терзиоглу. hahaha hahaha

# 515
Fan благодаря newsm10
Елма има много мъже, които използват точно този вариант да задържат една жена, има много жени, които "одобряват" това и също така има много силни жени, които могат да превъзмогнат всичко и да се справят, а аз лично вярвам, че Туба е именно от тези - силните жени. А по отношение на това, че Мурат е забелязан в......... състояние и т.н. да не се повтарям и не се вписва в картината на аз обичам жена си и си я водя за ръчичка, ами според мен напоследък не е така или дори и да се показват заедно, водейки се за ръка си личи, че нещата не вървят на хубаво, това си е мое мнение и не ангажирам никого с него Hug

# 516

Миличък Муратчик,я какъв си се смалил и си се ожлебил!На последните снимки само един нос ти е останал и косата.Взе ти силата тоя Онуфрий.Тя Тубичка си е да я ошамари човек ,ама нейсе

# 517
Fan благодаря newsm10
Елма има много мъже, които използват точно този вариант да задържат една жена, има много жени, които "одобряват" това и също така има много силни жени, които могат да превъзмогнат всичко и да се справят, а аз лично вярвам, че Туба е именно от тези - силните жени. А по отношение на това, че Мурат е забелязан в......... състояние и т.н. да не се повтарям и не се вписва в картината на аз обичам жена си и си я водя за ръчичка, ами според мен напоследък не е така или дори и да се показват заедно, водейки се за ръка си личи, че нещата не вървят на хубаво, това си е мое мнение и не ангажирам никого с него Hug

newsm10 newsm10 Алекс, аз също мисля, че Туба е взела правилното решение за себе си  Hug и ние ако сме истински нейни фенове, не трябва толкова грубо да критикуваме решението й  Peace Какви мъже харесва е нейно решение  Peace

# 518
Тук много прилича на Аси, вероятно заради косата  newsm78

# 519
# 520
 Здравейте, момичета  Hug

Ех, тази Туба, бе! Направо ни измъчи с това мълчание... ако знаеше само какво ни е любопитството щеше да ни съжали и да ни каже истината  Joy Joy Joy

Ако е вярна новината за сватбата, Париж е прекрасно място за такъв романтичен момент  Peace

# 521
Цитат
Съгласна съм, че в diziler и sinematurk понякого има разминавания,
но официални женитби и разводи винаги се отразяват в IMDB и Уикипедия,
защото се пишат или проверяват биографиите от редактори

Намесвам се, само защото Уикепедия няма официални редактори, такива, каквито имат издателствата. Ето и правилата в превод на български за редактиране в Уикепедия.
Цитат
Уикипедия е едновременно енциклопедия и общност от редакторите, които я създават.
Всеки, престрашил се да редактира Уикипедия, е неин редактор. И всеки, който редактира Уикипедия по някакъв начин поема отговорност за приносите си. Същевременно, Уикипедия принадлежи на всички нейни читатели и отговорността за създаването и поддръжката зависи от всяко тяхно действие или бездействие.Няма техническо ограничение да се редактира в Уикипедия. Ако откриете грешка или непълнота, които знаете как да оправите, не се колебайте. Така и вие ще помогнете да подобрите енциклопедията и читателите след вас няма да бъдат подведени и ще получат по-качествена и коректна информация. Обикновено няма полза да се оплаквате или да обиждате и иронизирате съавторите на статиите, в които има несъвършенства. По-добре нанесете нужните поправки и цитирайте своите източници. Тук в Уикипедия се работи на принципа "Лозето не ще молитва, а мотика".

# 522
Здравейте, момичета  Hug

Ех, тази Туба, бе! Направо ни измъчи с това мълчание... ако знаеше само какво ни е любопитството щеше да ни съжали и да ни каже истината  Joy Joy Joy

Ако е вярна новината за сватбата, Париж е прекрасно място за такъв романтичен момент  Peace

Мястото е прекрасно,ама жениха,жениха-а-а,той не чини! smile3511 smile3511 smile3511

# 523

Дидиса, няма да чакаме още много- "много мина мъничко остана"!   Joy Joy Joy
За Париж съм на същото мнение - ако не сватба и меден месец в Париж е примамливо предложение!  Hug

# 524
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Добър ден момичета,прочетох ви най-после!Направо съм в шок от това което е написала тази журналистка-значи в Турция все още си важи средновековният и за съжаление характерен за тях метод-ако един мъж харесва една жена и иска да се ожени за нея трябва да и направи първо бебе и готово,тя няма на къде да бяга вече!Ужасно е ,и това е мнение на жена която се води образована и интелигентна,тогава си представям какво мислене имат другитe!Наистина са много различни от нас и нашето европейско възпитание!Толкова ми се иска всичко това да не е истина ,а измислици на пресата!Туба сигурно си е някъде на почивка сама и далеч от шумотевицата !Много ми се иска да е така newsm17

Общи условия

Активация на акаунт