Отговори
# 555
  • Mars Hotel
Цитат
усещането, че гърдите вече са си само твои и ненарушаваното от нищо лично пространство... ах, кеф!
Това с личното пространство не ми е понятно, може би защото чувствам детето си както част от мен и нямам отделно от него лично пространство newsm78

Не знам, при мен поне след като малката направи 2 години, а продължаваше да суче по 143562 пъти на нощ, започна малко да ми тежи, че не мога да гушкам мъжа ми или да се обърна по корем, например.  
Спирам да спамя темата, извинете.

# 556
.......
Тя: Те са на изкуствено хранене, може вече, ако искате да започвате захранване.
Аз: Не, на смесено хранене са и то предимно на кърма.
Тя: Ама взимате от банката за кърма, нали?
Аз:  Shocked Не, кърмя си ги.
Тя:  Shocked Браво, браво!
Уау, това в коя държава се случва???
Евала на педиатъра  bouquet! На 6м. и казва "ако искате да захранвате". Радва се на кърменето... а повечето щяха да кажат "Ауууу, ама как така... сега анемия... ама то в АМ има желязо" и т.н. Уф, да ни имам и педиатрите!
Тази лекарка заслужава поощрение! Как се казва? Макар че ми се струва почти невъзможно, това да е в България. Confused

# 557
Включвам се и аз в тази интересна тема Simple Smile Моята свекърва ми заяви, че понеже кърмя малката очите щели да й станат тъмни, а пък тя искала синеоко бебе (т.е. да не кърмя) Shocked ами то и аз и мъжът ми сме с тъмни очи, освен за следващото дете да си потърся синеок "донор" та да е щастлива свекървещището ...

# 558
  • София
Като иска синеоко, да си роди!  Crazy
Голяма работа е кърменето, и генотипа на човек променя!!!

# 559
  • София
Включвам се и аз в тази интересна тема Simple Smile Моята свекърва ми заяви, че понеже кърмя малката очите щели да й станат тъмни, а пък тя искала синеоко бебе (т.е. да не кърмя) Shocked ами то и аз и мъжът ми сме с тъмни очи, освен за следващото дете да си потърся синеок "донор" та да е щастлива свекървещището ...

Кажи й, че е точно обратното - колкото повече кърмиш, толкова по-сини ще са му очите  Joy Joy Joy. Мойто още го кърмя и още са му сини, а ние с таткото не сме.

# 560
И на мойто още са му сини, а на нас с татко му, не са. Педиатърката ми каза, че докато кърмя, най-вероятно ще са сини.

nut_ella, това изказване ми влиза в топ 10 на  "най-абсурдна реплика, свързана с кърменетоhahaha

# 561

А моите съседки също имаха мнение по темата.
Едната: "Олее, какви хубави сини очии!"
Другата: "Ти не ги гледай сега, че тя още кърми. Сега са такива от кърмата. Като спре ще ги видим какви ще станат!"
За справка и двамата с баща й сме със сини очи. Какви ли ще й станат? newsm78 hahaha

# 562
Като иска синеоко, да си роди!  Crazy
Голяма работа е кърменето, и генотипа на човек променя!!!
Абсолютно  Peace

Кажи й, че е точно обратното - колкото повече кърмиш, толкова по-сини ще са му очите  Joy Joy Joy. Мойто още го кърмя и още са му сини, а ние с таткото не сме.
добър довод  Peace тя има и теория за това как активността в секса определят пола на детето (който е по-активен такова ще е бебето), но това е за друга тема  Joy Joy

# 563
Очите на моето дете пък никога дори не са загатвали за синьо, а още го кърмя  Crossing Arms
Баща му е със сини очи и така се надявах и той да е, ама ей на кафяви, така че и донорът не е гаранция, nut_ella   Mr. Green

# 564
Тази лекарка заслужава поощрение! Как се казва? Макар че ми се струва почти невъзможно, това да е в България. Confused
В България е!  Peace София, 29-та поликлиника, д-р Гочева. И аз съм приятно изненадана. Simple Smile

# 565
Очите на моето дете пък никога дори не са загатвали за синьо, а още го кърмя  Crossing Arms

И на моето. Мисля да го върна.  Crossing Arms Mr. Green На мен също ми бяха казали, че докато я кърмя очите й няма да са с окончателния си цвят. Скоро ще започваме да захранваме, да видим. Но сини също не са били, изключая новороденото тъмно морскосиньо.

# 566
  • София
Цитат
усещането, че гърдите вече са си само твои и ненарушаваното от нищо лично пространство... ах, кеф!

И при мен е така, детето ми е дете, не част от моето физическо цяло...така да се каже.

# 567
  • София

А моите съседки също имаха мнение по темата.
Едната: "Олее, какви хубави сини очии!"
Другата: "Ти не ги гледай сега, че тя още кърми. Сега са такива от кърмата. Като спре ще ги видим какви ще станат!"
За справка и двамата с баща й сме със сини очи. Какви ли ще й станат? newsm78 hahaha

Много яко  Mr. Green. Моите родители не са със сини очи, а аз да- и не съм кърмена. Понеже и двамата с мъжа ми сме синеоки, детето също е със сини очи, но и аз съм чувала, че ще се изменят като спра да кърмя...интересно какви ли ще станат  Joy Joy Joy.

# 568
  • София
Това с цвета на очите и аз съм го чувала - че след като спре кърменето, очите се променят и придобиват окончателния си цвят, но винаги съм го отнасяла към серията с бабините деветини, от рода на това, че не трябва да замръква пране на бебето навън, за да не го накацат самодиви и подобни.

# 569
  Сега разбирам защо синът ми стана с кафеви очи Joy

Общи условия

Активация на акаунт