Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, аватара си няма да сменя, ще мижаш с ляво око Laughing. Пък иначе за публикуването, слагам каквото ми хрумне на момента, оплаквания подминавам hahaha

Припомни ми какво делим, че се оплетох нещо Mr. Green

# 106
  • КиТ
Ъъ, Плами, сетих се първа за него, тъй че трябва да делим! Или това, или нищо!

Ох ква си злааааааааа  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,ем ша деля,кво да правя,оставяш ме с вързани ръце  Close

Джой,Джой дай частица от твоя колега та да си оправя вкуса,туко виж съм ти дошла на гости  Whistling Whistling Whistling

# 107
Не пип, Плами, стига, че всички женски тук хвърляме гащи по него hahaha. От вкъщи може и да се смиля да ти оплакна очото, имам негови снимки мисля от разни партита Rolling Eyes

# 108
  • Ænima/Albuquerque
Е, аватара си няма да сменя, ще мижаш с ляво око Laughing. Пък иначе за публикуването, слагам каквото ми хрумне на момента, оплаквания подминавам hahaha

Припомни ми какво делим, че се оплетох нещо Mr. Green

Пъ, ако помня...  hahaha

Публикуваш предимно нея, откакто си хванала сериала, то чак ми се сгажда вече.  Tired
Ама не го приемай лично де.  Mr. Green

# 109
Напълно е възможно, аз каквото слагам там, редя и тук, та може и с бая Шейн и Алис да съм ви затрупала hahaha. Миа е много красива, ама понеже е Джени, и не слагам нейни снимки Sick

# 110
  • КиТ
Не пип, Плами, стига, че всички женски тук хвърляме гащи по него hahaha. От вкъщи може и да се смиля да ти оплакна очото, имам негови снимки мисля от разни партита Rolling Eyes

Е ми явно не хвърляте,както трябва тия гащи  Mr. Green Joy Joy Иначе зает ли е? Whistling Whistling Whistling Ся си вкара автогол с това промотиране  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 111
Женен Cry. Но активно флиртуващ Crazy Whistling

# 112
Пу, пу, пу! Не деля!

# 113
Тоз така и не ми хареса, а всички фенки на Анатомията умират за него Blush

Принцесо, тоз отегчава ли те, ако да, да си прибера и него Mr. Green hahaha?

# 114
Аз умирам за Ерик, ама и на този няма да откажа. Mr. Green

# 115
  • Ænima/Albuquerque
Пипалата долу, Бейби!
Джо, нищо няма да прибираш, много ясно, че не ме отегчава.  Heart Eyes

# 116
Е, трябваше да пробвам, днес си мека като памук hahaha Hug

Тази фотосесия му е разкошна на Матю, не я бях виждала досега Heart Eyes. Остарява красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
  • Ænima/Albuquerque
Не съм мека, напротив, отегчена съм.  Mr. Green

# 118
Кка може да си отегчена по средата на лятото Shocked? Тук поне е студ и мрак, ама даже и в тази ситуация не мога да се отегча. Просто защото ме затрупват с всякакава бумащина на работа Sick Sick

# 119
  • Ænima/Albuquerque
Може, как да не може - мойте кифли са на морето, аз кибича в София, на работа, а ти ме затрупваш с Кейт през една страница, в три теми!  hahaha
Баси скуката ти казвам - ник'во разнообразие!

Общи условия

Активация на акаунт