Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, стига мрънка, няма да се почувствам виновна Laughing. Нали я обичаше, всичко беше свършило между нас заради нея hahaha? Много си непостоянна, еййй Joy

Без море за теб тази година Confused?

# 121
  • Ænima/Albuquerque
Вероятно без море, ама не страдам изобщо, предпочитам планините.

Обичах я, преди да започне да ми писва да я гледам.

# 122
Е, сега вече се почувствах виновна, да я разлюбиш заради мен Embarassed Mr. Green

Не обичам планина, вероятно защото прекалено често съм била в детството си, омръзнало ми е Rolling Eyes. За море обаче умиргам Mr. Green

# 123
  • Ænima/Albuquerque
Е, сега вече се почувствах виновна, да я разлюбиш заради мен Embarassed Mr. Green

Най-после!  hahaha

# 124
Бива ли така, сега няма да мога да спя от разяждащата ме вина Joy

# 125
  • Ænima/Albuquerque
Супер!  Mr. Green

# 126
Зла си, злааа Joy

Запуши си ушите, ще те отегчавам Wink

Каква зарибявка само е това, от "Скинс" не съм се кефила така на саундтрак Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 19:52 от joy_r

# 127
Плами, специално за теб

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:17 от joy_r

# 128
Джойй, пак ще ме огащиш! Сериозно ли те кефи тоЗ? Нищо лично към момчето де, ама да го сравняваш с това:

# 129
Ами дори и на снимка е по-хубав, а пък действителността е  Whistling Whistling Whistling. Истината е, че не ми се беше случвало никога, ама никога да видя някого и тотално да замръзна във възхита, а срещу него се препарирам вече 4 години Blush.

# 130
  • Ænima/Albuquerque
Сериозно ли?  Shocked

# 131
Божее! Сарк, и аз тъй възкликвам! Shocked

# 132
Ами то си е съвкупност- чар, поведение, не е само до визия, но, да, сериозно го намирам изключително красив Wink

# 133
Е... Ти си знаеш, аз съм в потрес. Изглежда съм много повърхностна. Mr. Green Не, че аз съм неземна хубавица... И с тоЗ поглед на сериен убиец... Ама ддз, досега  не съм имала приятел/гадже, което да е... несимпатично... Ъъъ, не само за мен, а и за околните. Mr. Green Но пък красотата е субективно нещо. Възхищавай му се със здраве. Hug

# 134
Ами, Бейби, ние цял факултет мацки си въздишаме по него, чак смях да те напуши Mr. Green. Мен например обратнозахапковци като Стефчо не ме кефят, ако ще десет реда плочки да наредят Wink.
Иначе гаджета съм имала и красавци по общоприетите стандарти, и криви муцунки Mr. Green. Там вече не е само до външност Whistling

Общи условия

Активация на акаунт