Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мишел е даже по-възрастна, и няма грам пластика по себе си:

# 436
  • София
Не съм сигурна, че няма... Устничките и в последно време са леко подути и няма ни една бръчка... ма поне не е прекалила с пластиката!

# 437
Чела съм някъде, че няма, защото я било страх от хирургията. Но може и просто да крие, факт е, че изглежда на годините си и въпреки това красива Heart Eyes.
Същото мога да кажа за Джесика Ланг:

Паркър ме плаши, прекалено слаба, прекалено сбръчкана и измъчена, няма и следа от предишния чар Confused

# 438
  • София
м, да... но пък продължава да се облича в интересни тоалети...

То и без пластика мож да имаш корекции... достатъчни са филърите  Sick само като се сетя за иглите...  Sick Sick Sick

# 439
 Охх, не ми говори, ужасно е на какво се подлагат хората, за да са красиви Rolling Eyes. А Сара-Джесика ме изумяваше в SATC, носеше такива абсурдни комбинации, а изглеждаше повече от великолепно.

# 440
  • София
Именно! Аз за това я тача... А и останалите дами там показваха великолепни дрешки и комбинации - всяка според стила си! Залипсвал ми е този сериал...

# 441

Аз много харесвам Шарлът

И фук фук фук  newsm03

# 442
Да, Шарлът е единствената класическа красавица в сериала Heart Eyes. Но аз харесвам повече Кари и Миранда.

# 443
На мен самата героиня много ми харесва каква е хахавелница. Иначе и Миранда е много готина каква е намахана.

# 444
Съгласна съм за Паркър. А ръцете и, още от първите епизоди на сериала, са ужасяващо състарени, като на 70-годишна баба. Иначе има страхотно тяло - стегнато, с чудесни гърди за него, но в лице... С късата, небрежна прическа ми харесваше най-много. Heart Eyes

Обожавам булченската рокля на Кари от първия филм. Heart Eyes

# 445
В лице не е красива, но има невероятна усмивка и чар. И с късата коса и на мен ми харесваше най-много.
Това с ръцете е, защото е прекалено слаба Rolling Eyes

# 446
  • София
Фукла!  Crossing Arms

И аз я харесвам Шарлът. Миранда ми е най - анти, но пък не мога без нито една от тях...

Тези май са от филма  newsm78

ДрешникЪТ!

Шарлът

Искам да притежавам по нещо от всичките четири героини!

# 447
Искам сладките кукленски рокли на Шарлът Blush

# 448
На мен стилът на Шарлът ми е твърде консервативен. Миранда - твърде делово, Саманта - леко странен, не мога да го определя, Кари - твърде екстравагантен. Аз обичам да съм екстравагантна, но не да смеся жълто, червено, розово и зелено. Laughing Примерно потниче с къси панталонки, чехлички или сандалки, чорапче над коляното на едното краче и някаква ръкавица на срещуположната ръка. Така най-често ходя и за мен това е по-екстравагантно. Mr. Green

Забравих как им е името на чорапите без ходило, то въобще чорапи ли е. Grinning Някой да ме подсети.

Колкото до цветовете - черно, бяло + някакъв друг жвят. Но не и повече смесване.

# 449
Калци, мило, калци Wink. И аз нося зимата, вълнени над чопапогащник, и тук ме убиват от бъзик дали съм тръгнала на ски Joy. Но обичам и сладки роклички, особено за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт