Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Да беее калци. Мислих, мислих, калцуни ли беше, какво беше... ooooh! Laughing

Да, сладка рокличка за лятото, пак с ръкавички бих я носила, имам страхотни дантелени, без пръсти. Heart Eyes И някакви сандалки, иии едно голямо бяло цвете-диадемка в косата. Mr. Green И чанта с дълга дръжка.

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С твоята коса цветето ще изглежда супер, аз си купих едно и съм като селска мома с него hahaha

# 452
Засрам, засрам.  Blush На тебе по-малко цвете ще ти ходи. Laughing Mr. Green Hug

# 453
Мдааа, ама съм лакома и си купих голямо Joy. Сега го нося забодено на ревера на сакото, понякога.

Иначе обичам цветовата експлозия на Кари, много е свежа. Аз също обичам да смесвам цветове, и съм щастлива, че много малко са тези, които наистина не ми отиват. Но с една ръкавица или един чорап нямам смелост да тръгна Rolling Eyes

# 454
  • Разпиляна във въображението
Аз искам такава прическа, ама

Това фотошоп ли е?

# 455
Хохо, значи съм смела. Party Laughing

Охх, на първата снимка е много хубава. Тази и прическа най и подхожда. С по-тъмна коса, с по-дълга коса, особено къдрава е като вещица. Mr. Green

Смея да твърдя, че ми ходят всички цветове, но не мога да си представя да тръгна със зелено яке, жълти панталонки, оранжеви обувки и сини чорапи. Grinning

Ммм, много обичам прокъсани, протрити дрехи. Имам едни дънки, които отдолу се носят с къси гащи, защото иначе ми се вижда дупето. hahaha

Ии обожавам роклички, полички, къси панталонки с ботуши, летни естествено. Simple Smile

# 456
  • София
Винаги словосъчетанието "летен ботуш" ме е хвърляло в оркестъра и ми е супер смешно като видя някоя дама да се поти в дантелени ботеши в мола при над 30 градуса температура навън! Ама мода - кво да праиш!!!!

Иначе обичам цветовата експлозия на Кари, много е свежа. Аз също обичам да смесвам цветове, и съм щастлива, че много малко са тези, които наистина не ми отиват. Но с една ръкавица или един чорап нямам смелост да тръгна Rolling Eyes

Тъй, тъй... и аз съм така. А наистина не ми отива черно! Ама много не ми отива. Нося го само във вид на анцуг на танци!

На Кари всички прически и отиват. Аз най - не я харесвам в първи сезон с къдравата по - къса коса. Но и аз хич не обичам такава прическа. Ей така:

Тук вече повече ми харесва, ама пак не съвсем.

Най - добре ми изглежда на снимката на Мириел, с дългата къдрава коса, с права коса, на опашка... страхотни прически и праиха за разни партита  Heart Eyes

За обувките пък няма да отварям и дума! Интересното е, че тя и на червения килим изглежда доста добре за разлика от разни уж стилни актриси във филмите си.

Мириел, надали е фотошоп, но и да е - ПРЕКРАСНИ СА!!! То пък толкова да си отиват двамата! Не знам как са го постигнали!

# 457
Винаги словосъчетанието "летен ботуш" ме е хвърляло в оркестъра и ми е супер смешно като видя някоя дама да се поти в дантелени ботеши в мола при над 30 градуса температура навън! Ама мода - кво да праиш!!!!

И мен  Rolling Eyes Няма сила на света, която да ме накара да обуя ботуш(пък бил той и летен Mr. Green) при 30-градусова жега  Crazy Не ги разбирам тези кукувици, само 3-4 месеца в годината времето е подходящо за сандалки и те така да го пропиляват  Whistling

Нали разбрахте, че съм в отбора роклички-и-сандалки  Mr. Green

# 458
Летен ботуш, не, не, не Naughty. Лятото е време за такова

и такова

Всъщност даже и с балерини в жегите умиргам Sick

# 459

Да ви покажа тоя безсрамен фотошоп, сложили са нейната глава на моето тяло  Mr. Green  hahaha

# 460
  • София
мен пък Сара ми е ужасно неприятна, като муцуна и излъчване...
от четирите Миранда със сигурност ми е любимката Simple Smile

# 461
О, Джо, първите две роклета и всичките буйки бих ги носила  Flutter

Благодаря ти за поздрава с Пласибо  Hug Колкото пъти чуя Брайън да говори на френски ми се слуша това:

# 462
Аууу, песента с перверзния клип Laughing. Ако знаеш как я харесвах, но откак изгледах извращението на Ное, и като я чуя, ми се въртят  Whistling пред погледа...

Аз бих носила с най-голям кеф третата рокля, всъщност заради нея избрах снимката, шаренко да е Mr. Green

# 463
Ах, вярно че това беше песента с перверзния клип  Mr. Green

Момичета, утре ще отпътувам за морето и няма да се вясвам към седмица, знам че много ще ви липсвам   Mr. Green

# 464
Неее, недей newsm45. С тебе до края на лятото няма да се засечем повече, аз се побългарявам след десетина дни Rolling Eyes. За месец при това Mr. Green

Една Шерил Кроу, тази песен все едно аз съм я писала Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт