Скарсдейл - 3

• 65 176
  • 555
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Аз я свършвам в неделя,ще почивам 7 дни и пак я почвам.Според мен пауза се прави за да не привикне организма към диетата и тогава няма да се отслабва толкова много.А иначе и преди съм я правила с пауза от седмица и е имало резултат,като втория път  свалих по-малко кг.

# 377
  • нейде там, където ....
Обикновено винаги има резултат, дори и без почивка. Но ако се спази препоръката за 2 на 2 седмици, този резултат ще бъде по-добър.

# 378
Здравейте и от мен! Виждам, че отдавна никой не е писал в темата, никой ли не е на диета сега?
Днес ми е 8-ми ден и съм 3 кг надолу. 169 см. съм и стартирах от 72 кг.  Embarassed  На 42 год. съм, винаги съм била около 59-61 кг. Дори като родих и 2-те ми деца си излезох от родилното с килограмите от преди бременноста. Винаги много трудно съм качвала, но и много трудно сваляла. Преди около година качих 3-4 кг и бях на Дюкан за 2 седмици. Резултатът беше -3 кг. и станах вегетарианка. Сега месо не ям въобще, ям риба и морски, понякога пиле. И понеже хич, ама хич не се и движа- дори до магазина на съседната улица с колата, освен това много шоколад, ядки, яйца и т.н., та се освиних. Не знаех колко съм качила до скоро. Наложи ми се служебно да ходя на една конференция, имам си една коктейлна рокля, доста скъпа и аз мноооого спокойна. И като я облекох- щях да падна- роклята е леко ластична, навлекох я, ама като поничка в нея. Само дето не ревнах. Шефката ми е една дама на близо 60г., изглеждаща страхотно!!!! Тя ми каза за тази диета и аз я започнах. Купих си и книгата- съветвам всеки да си я купи- има много отговори на въпросите, които най-често се задават тук.
   Понеже съм и с мед. образование, искам да дам някои съвети. Храненето трябва да е 3 пъти дневно. И то през 5 часа м/у яденетата. Не си разделяйте в никакъв случай някое от яденетата на 2! И аз не закусвах, но сега си ям препечената филийка и грейпфрута. Сутрин на организма трябва един "МОЩЕН ШУТ" за повишаването на инсулина в организма, както авторът е описал точно, а точно това е ключът към отслабването. Никакво хранене м/у яденетата освен на моркови и целина. Аз всяко ядене с месо го замествам с пиле, понякога на обед ям заместващия обяд от диетата. На 3-тия ден леко се забави свалянето на кг, и се усетих, че се е получил проблем с тоалетната. В книгата авторът е абсолютно "ЗА" разните супи. Та си направих постна доматена супа, с магданоз и лук. И резултатът беше отличен.  И още нещо- от предишните теми и коментари останах с впечатлението, че не слагате сол. Това НЕ Е ПРАВИЛНО- авторът дори казва да се готвят манджички с бульон на кубчета, просто солта е 0 калорий, единствено се задържа повече вода в организма, прекомерната употреба е вредна, но също така и липсата на Натрий и Калий са много вредни. Също така идеята на диетата е до 1000 калорий дневно. В книгата има доста подробна таблица с продукти и калорий, така че ако се чудите дали ядете голяма или малка порция, може много лесно да го изчислите- до 1000 калорий на ден!!!
 Ще се радвам да не съм сама на диетата, ако някой има въпроси на които да мога да отговарям- тук съм!
   Малко дълго стана! Успехи на всички!   bouquet

# 379
  • нейде там, където ....
Не съм точно на диетата. В момента имам нужда от стягане, а покрай него се надявам, че ще си замине още някой и друг излишен килограм. През това време спазвам някои от елементите на диетата - трикратно хранене, големи салати почти на всяко ядене, плодова закуска ...
Нищо прекалено не е полезно. Не си спомням коментари за солта, но бульон на кубчета не ползвам от години.  Peace
Имах книгата, но изчезна. Сега разчитам на спомени, информация от нета и натрупания личен опит. Всеки път, когато по една или друга причина кача килограми (бременност, заболяване, просто прекаляване с храна покрай празници и др.) се връщам към диетата. Вече си знам кои меса, зеленчуци и плодове ще ми помогнат най-бързо да вляза в роклята/панталона/банския. Някои ястия от диетата трайно влязоха и в менюто на семейството ми.  Peace

# 380
  • София
Здравейте, аз също реших да започна диетата  Simple Smile Изненада ме неактивността в темата, явно вече този режим не е много популярен? Имам познати с чудесни резултати и макар да не обичам особено месце, за сваляне на много кг само строг протеинов режим спасява положението  Sunglasses

# 381
sofyia аз я правих 2 пъти по 14 дни последния месец,но за съжаление нямах такива резултати каквито очаквах и каквито съм имала преди.За 14 дни само 2 кг,а преди съм сваляла по 4-5 и затова се отказах Simple Smile.Пожелавам ти успех....дано при теб е по резултатна  Hug

# 382
Здравейте и от мен ! Вече ми е четвърти ден от диетата, но да Ви питам, възможно ли е да съм намерила друга диета, защото в моята няма спанак и фасул ? И мога ли да замествам агнешко с пилешко ? (вече го направих де, но да питам за всеки случай)

# 383
  • нейде там, където ....
Основната диета може да се спазва без спанак и фасул. Те са в комбинация с други храни "или това или друго", а ако се използва и заместващия обяд - съвсем могат да са изключени от менюто. Но може и да е друга.
http://lowcarblisa.tripod.com/index.html - тук има най-много информация за диетата Скарсдейл, различните модификации и съвети.

Замяната на един вид месо с друг (от списъка използвани в менюто) не ми се е отразявала негативно на резултатите.

# 384
Много благодаря ! Simple Smile)

# 385
Здравейте, момичета Simple Smile
Защо не е много активна темата? Няма ли спазващи тази диета?
Аз от вчера я започнах, надявам се да издържа 2 седмици и дано има ефект, че имам доста да свалям   - около 10 кг Sad .
Не бързам да ги свалям, само искам да ги задържа!
Пишете тези, които я спазвате...за стимул Simple Smile

# 386
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Защо не е много активна темата? Няма ли спазващи тази диета?
Аз от вчера я започнах, надявам се да издържа 2 седмици и дано има ефект, че имам доста да свалям   - около 10 кг Sad .
Не бързам да ги свалям, само искам да ги задържа!
Пишете тези, които я спазвате...за стимул Simple Smile

Диетата винаги дава добри резултати. Къде като килограми, къде повече като обиколки. При всеки е различно. Аз съм я правила много пъти. Първите бяха по-впечатляващи като резултат, но предполагам, че беше ново за организмът ми. После посвикна, защото аз принципно се опитвам да се харня по подобен начин. Стискам палци да издържиш две седмици! Като се настроиш психически първите дни, после се издържа, защото не ходиш гладен. И аз на твое място не бих се мерила всеки ден. При мен веднъж се сваля най-много в началото, а друг път чак последните дани. И в двата случая идва обезверяването ако се вторача в кантара. УСПЕХ и пиши как върви.

# 387
Добро утро, снощи хапнах малко повече, но само от позволените храни. От днес ще съм по - стриктна Simple Smile
За 2 дни съм - 1,5 кг (доста вода съм задържала), от сега нататък ще видим с какво темпо ще свалям.
Лек ден на всички и дано се включат повече спазващи диетката, за да не си пиша сама в темата Simple Smile

# 388
  • нейде там, където ....
jenie, успех!
След многократно спазване на диетата и аз се храня по подобен начин. За мен не е диета, а начин на живот - трикратно хранене, лека закуска с плод, малко млечни храни, поне 1 час движение дневно. По празниците - правя изключение  Mr. Green, но отклонението в килограмите е малко, а и бързо се връщам към желаната здравословна форма.

# 389
Има ли някой на тази диета в момента ?Търся си компания-от понеделник я започвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт