МАРТенче маха с ръчички и гледа мама с грейнали очички!-тема 6

• 28 469
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета!

Много се радвам, че успях да дойда на срещата днес, със софииските мами и дори да беше за малко се видяхме и запознах с новите мами  Hug
Ще се организираме пак Wink Е Сиренце е предложила нещо много интересно, но не знам дали ще можем да се съберем....малко трудно ни се получават срещите Wink иначе не е лошо като идея Wink
Сиренце, махнах 5-тиците нарочно, да съм си само Буб  Laughing Wink

mama_vessy, благодаря ти за инфото за чая и подложката. Аз също клоня към "Минене" и мисля да си я взема Wink

Joy Весет0, много издайническа снимка Wink Сладуранка!

# 106
catwalk Аз все си мисля, че те педитата някак си искат всички да се движат с едно темпо иначе и те самите не знаят как да се държат   ooooh! . И за това за всеки случай да си кажат, а не мислят майките как се чувстват. Лошото е че те не се ограмотяват и си карат на знания от миналия век  Crazy и това ни поставя в ситуация в която или да се караме с тях или да лъжем  ooooh!

matza83 Браво за оздравяването  Hug

Мама Барба А бе аз все си мислех че вече трябва да се е урегулирала кърмата ама  newsm78 нали ми е все едно първо кърмене  Mr. Green  Днес моята приятелка ми каза, че може просто той да има по големи нужди и за това да се е получил този недостиг  newsm78 ама знам ли и аз,  може и да е права newsm78

veset0 За засищане, засища и в началото се дава така, както ти го даваш, по нататък вече ще го даваш като десерт  Peace много е сладка малката  hahaha

Да ви разкажа каква смешна случка имахме в парка в събота. Събрали сме се 3 мами  Grinning  по едно време едно от децата, най малкото на 2г. майка му не му даде нещо и то като се тръшна по лице на земята и рита и реве. А ние трите седим на пейката и го гледаме съвсем невъзмутимо  hahaha никоя от нас не се трогна  Joy И тогава едната каза, е това ако ни беше 1-во дете до сега да сме скочили и да сме го вдигнали, а не да си седим спокойно и да го гледаме как се прави на маймуна.   Joy  Joy  Joy

# 107
супер срещичка (катилиас   hahaha не можах да не се изсмея) си направихме

аз имам 1-2 въпроса към мамите с повече "стаж" в бг-мама. Когато искам да следя дадена тема, си натискам бутона извести и така мога лесно да си чета темите, които са ми интересни, но не съм публикувала в тях. Обаче проблемът е че за абсолютно всеки нов отговор получавам мейл  smile3556 моля ви, кажете коя е настройката, която трябва да променя, за да не получавам известия по мейла.
а другият ми въпрос е, когато искам да публикувам някакъв линк, не искам да се вижда източникът, а само ЦЪК или ТУК (примерно)
Много ще съм благодаря на отговорите ви, че тези неща ме тормозят от известно време
veset0, какви са тези компромати, един ден Васена може да стане звезда и случайно може да ми дойде наум да я изнудвам за пари срещу тази снимка (шегувам се, разбира се) сладурката е страхотна с краче в устата  Heart Eyes

# 108
lilyrose, и аз за това "извести" и мейлите се чудех! Днес и на мен ми беше многоприятно на срещата Simple Smile Чакам снимки във фейсбук или снимка.бг! Ти мисля, че снима, нали?
veset0, много сладка тази Ванеса, а и краченцата и явно са сладички!

# 109
Еха,беше супер на срещичката,толкова много мами и бебчовци се събрахме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Ето ни софийските мами и бебчета,  Grinning .
тук
и тук

Ама мнооого сме хубави бе  Mr. Green

lilyrose ,виж ТУК е описано как става  Hug

veset0 ,много е сладка Ванеса  Heart Eyes ,като я гледам и веднага се сещам  Wink  за цитат от:

"Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията?

"Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?” hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 17:26 от migeio_

# 110
Лилироуз, то по-добре компрометиращи снимки сега,отколкото като порасне  Grinning

# 111
migeio, една вишновка имаш от мен Peace
racholina, ако разбереш, да ми кажеш задължително! снимките ги качих (само 2 бяха в моето фото)

БДС за родители

newsm44

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 18:07 от lilyrose

# 112
migeio, една вишновка имаш от мен Peace
racholina, ако разбереш, да ми кажеш задължително! снимките ги качих (само 2 бяха в моето фото)

БДС за родители

newsm44
Ееее умното си е умно,малко му трЕбва  newsm10

# 113
  • София
Момичета снимките от днес съм ги качила и в http://mart2011.snimka.bg/friends/nashite-sreshti.609054

# 114
Страхотни сладурки сте, софийски мами! smile3501А бебоците са ни най-хубавите! Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весето,и Ева си смуче така палчето на крака-много е сладка Ванеса!  Kissing Heart

# 115
Комелина, дай един номер за всеки случай на лични, аз мисля, че ще се познаем, но все пак...

# 116
Страхотна и много усмихната е новата ни темичка - да се отчетем и ние. Днес бяхме на консултация - вече сме 5,920 кг и 64 см. Според педито наддаваме нормално и захранване ще почнем след месец. Препоръча ми да опитам да спра нощното хранене, за да не претоварваме стомахчето - ние сме само с АМ. Боцкаха ни, след което противно на очакваното малката му удари такъв смях и приказки, че не е за вярване  Laughing. До тук всичко добре, но според педиатарката ни имаме леко изкривяване на едното краче. До трети месец по нейна препоръка бяхме с два памперса, после спряхме и днес ни сервира, че очаквала да се изправи напълно крачето, но пак има малка разлика. От началото гънките на крачетата не съвпадаха, но това според нея не е повод за огромно притеснение и не винаги е сигурен знак за проблем. Същото бях чула и при Гала и не му отдадох голямо значение. Днес като ми го каза не мога и да си представя каква физиономия съм направила, но лекарата разбра колко съм притеснена и почна да ме успокоява. За секунди зададох стотици въпроси, на които тя не ми даде отговор. Според нея на 90% няма никакъв проблем, но ни назначи ехограф за следващата седмица. Пак започнахме да слагаме по два памперса, забрани ни да я оставяме да прави стъпчици, тъй като ние имаме голямо желание за ходене, за да не натоварваме крачетата.
Моля ви, ако сте имали същия проблем споделете, че ще откача до следващата седмица.
Иначе всички софийски мами и бебчета сте страхотни - искаме и ние среща  Sad . Ако планирате почивка в Гърция - ние сме на Халкидики, пишете задължително.

# 117
Illianaaa, не сте ли ходили на ортопед до сега?В смисъл щом педито от рано ви е казала за проблема,не ви ли и посъветва да отидете на ехограф? То попринцип след 1-вия,след 4-ти и след 6-ти месец(навършени) се ходи на ортопед,за да се види на ехограф дали всичко е наред...поне на нас така ни казаха.....

# 118
От началото гънките на крачетата не съвпа, но това според нея не е повод за огромно притеснение и не винаги е сигурен знак за проблем. Същото бях чула и при Гала и не му отдадох голямо значение..
На моята беба гънките също са и различни, но ортопедът, който я гледаше още след 2-ри месец,  каза, че всичко си е наред. Така ,че и аз не се притеснявам за това. Успокой се, вероятно няма никакъв проблем. Пиши какво е станало след прегледа другата седмица. Hug
Извинявай, че без да искам съм изтрила част от написаното от теб в цитата.

# 119
Ако планирате почивка в Гърция - ние сме на Халкидики, пишете задължително.
Illianaaa,ние мислим към 1.09 да пътуваме към Сивири,съвсем близо сме до Ханиоти,може да се видим Peace

Общи условия

Активация на акаунт