МАРТенче маха с ръчички и гледа мама с грейнали очички!-тема 6

• 28 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
От два дни ям пред него и не само ме гледа внимателно, но и дъвче  Grinning
 hellen_law3   Hug ужасни неща са ви се случили  Sad

# 136
Momicheta, pak sam na latinica, no sori Sad
ZA PROBIOTICITE! Nie sme na laktana bio, mlqko, koeto e tochno s probiotici.Zatova se chudq dali nqma da mu doide mnogo ako davam dopalnitelno pak probiotici ili bio gaq.
Inache za ednovremennoto davane na nurofen i panadol i az sega kato se razmislq, mnogo e, no kato se panira chovek, kakvo li ne pravi.....Tova da mi e za urok.Po-malko panika i poveche trezvi resheniq.
Osven tova dnes gledam che sa ni pochnali zabite.Izliza mu edin, samo che ne e dolu, nito gore, a otstrani, dolu vdqsno.Davam zasega pansoral po preporaka na edna poznata lekarka, no gledam che polzvate homeopatiq.Prochetoh obache na listovkata, che pansorala e s parabeni i moze i da go smenq.Dori se zamislqm dali temperaturata i lekoto raztroistvo minalata sedmica ne sa svarzani sas zabchetata koito ni pochnaha.Abe znae li se.....
Blagodarq za podkrepata na vsichki vi  Hug

# 137
Хелън ло, миличка, не си виновна ти. Това е работа на лекарите да запазват самообладаване и да взимат най-доброто решение, а не да говорят на изуст. Между другото, продължавам да твърдя, че Нурофен предизвиква разхлабване на стомахчето...

За пробиотиците, щом ги има в млякото, няма нужда от допълнително. Simple Smile Иначе пробиотиците са пълни с полезните бактерии от киселото мляко, но все пак няма смисъл да се дава допълнително.

Зъбките отслабват имунитета и детето е по-податливо на инфекции. От там по-лесно се вдига температура.

# 138
Мислех да не ви споделям преживяванията от последните 2 дни,но ХеленЛау3 ме провокира -мила,напълно те разбирам,имаш голямо гуш от мен и знай че те разбирам,защото мен ме сполетя същото:
миналия понеделник таткото,свекърите бяха сп вирус-повръщане,разстройство и Т,отделихме се,заради бебка,после влязохме в болница и аз бях доволна,че тя се е разминала с този ужас. Във вторник се прибрахме директно от Токуда в Ловеч,слизайки от колата ми направи впечатление че е топла,оказа се че е с 38,5.Дадох Панадол -2,5мл е за нашите мерки (Няколко лекари ме предупредиха да не го давам едновременно с Нурофен, защотото ще свали рязко,а това може да доведе до гърч).През 4 часа давах,сваляше я за малко и после отново вдигаше. Вчера сутрин почна разстройство-първо кашесто,но след 3тия път се изходи направо вода. Заведох я на лекар,изписа Хидрасек прахчета,до към 10:30 вечерта се беше изходила 5 пъти на вода,а от книгите знам че за бебе 6 пъти и трябва да се консултираш с лекар,заради риска от обезводняване.Обадих се на лекарката,посъветва ме да я сьбудя и да пробвам дали ще яде и какво ще стане-не можах да я събудя,беше като дроб-отпусната,само обелва очички,изака се за 15мин 3 пъти.Изпаднах в шок,не знаех какво правя,викнах свекърва ми и след 10мин бяхме в спешно.Лекарката,която я лекува е завеждаща Детско Отделение.Приеха ни там,почнаха да се мъчат да й сложат абокат,опитах да помогна като казах,че е по-добре да търсят вена на китката,но ме отрязаха. Пуснаха системата,но забелязах че дежурната лекарка е притеснена и постоянно пипа двете ръце.Системата почти не я бяха пуснали да тече,капка на 30сек. След 1 час дране от страна на малката,аз вече не знаех какво се случва,казах на майка ми че сама ще махна системата и ще я отведа вкъщи.Тя каза да не се лигавя,в този момент споделих притесненията със свекърва ми и тя погледна-установи че системата не тече във вената,а в ръката,която се подуваше усилено.Детенцето ми не спираше да плаче,но ставаше все по-безсилна. Отидох и казах,че си тръгвам.Тогава лекарката си призна че има проблем със системата,но аз вече бях решила.Прибрах си бебенцето,нахраних го,заспа милото.Не искам да продължавам историята,само ще споделя,че сега мерим памперси и пием Гл-коза през устата. Добре сме.От паниката ми позволих да се гаврят с детето ми.Но това което не ни убива,ни прави по-силни.

Извинявам се,ако ви товаря с мойте преживявания...

# 139
Много съжелявам за преживяното, Маринелс. Този вирус беше ужасен и аз го изкарах, но Слава Богу на малкия нищо му нямаше. Оправяйте се бързо. Hug

# 140
Marinels,hellen_law3---момичета кураж!Дано скоро оставите зад гърбовете си всички болести и проблеми.Скорошно оздрвяване на дечицата. Hug

# 141
Marinels,hellen law, не мога да си представя какъв ужас сте изпитали. Всъщност мога-случвало ми се е с баткото. Бяхме обаче на 2 годинки с ужасно разстройство в болница/за една нощ 16 пъти изхождане като вода, като е бил на системи вече #Crazy/.Дано се успокоят бебенцата ви и вие cъщо.Герои сте, гадни вируси. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ние се видяхме днес /общо 4 пловдивчанки/. Grinning Има и снимка, вероятно Сабрина1 ще я качи. Голяма жега беше обаче. Другият път трябва по-ранко да се видим. Но на мен ми беше много приятно. Peace

# 142
Момичета, я да се консултирам с вас за предстоящата ни почивка... Мислехме септември да идем на моренце с малчо, най-вероятно на Созопол, но ме посъветваха да се настаним във вече изпитан хотел и да не се подлъгвам от офертите в нет-а... Мамите, които ще почивате в БГ, къде ще ходите и как мислите да го организирате? Другата ни идея е, за да си спестим от път, да идем на планина, но планинските курорти са ми тъмна Индия. Иска ми се да има минерално басейнче, нещо на открито и все пак да е подходящо  за бебо! То и септември времето е променливо и не ми се рискува!

# 143
Marinels , hellen , аз направо нямам думи....
На тези,на които трябва да не може да се довери човек...."Боже,колко мъка има по този свят,Боже!" е казал Йовков мисля..... хората дето трябва да ти помогнат правят точно обратното...

Момичета,относно снимката...чувала съм за извратеняци,които се занимвата с подобни неща,ама с 4-5-6 годишни дечица и нагоре...с една снимка на 4 месечно бебе...к'во ще  прави... ама то хора всякакви  #2gunfire #2gunfire

# 144
Marinels,разплака ме  Heart Eyes,hellen law,кураж и на теб  Heart Eyes.Знам какво е да лежиш в болница с бебе.От началото се мобилизраш,защото знаеш,че то зависи само от теб и трябва да си силна...и след това рухваш,дано вие останете силни,кураж  Hug Hug Hug

# 145
marinels, измъчихте се. Гуш и за вас Hug

Аз да ви разкажа какво направих тая нощ, макар че ме е малко срам, но безсънието до това води. През нощта чувам мрънкане и вместо бебeто съм награбила баткото в просъница и му пъхам цица в устата Embarassed Laughing, той взе да пищи и да се огъва, но аз продължавам да упорствам като си мисля, че не мога да го уцеля, той продължава да се опъва и аз чак тогава се събудих и видях какво правя Crazy
Погледнах в кошарата и видях, че бебето спи Laughing Добре че таткото спи в другата стая, та не съм налетяла и на него hahaha Joy

# 146
Маца 83hahaha hahaha hahaha, наистина ме развесели, ама то човек като не е спал достатъчно и не знае на кой свят се намира. Crazy

# 147
Мацаsmile3532
Аз пък като се прибрахме в къщи и излизам от банята и гола пред нея и от къде ми идват наум подобни простотии незнам,ама викам на милото "Да видим ли к'во ще прави ако и дам цица" и милото и той като мене идиотщини измисля и вика "Дай и" . Давам аз цица,а Ванеса ни гледаше и двамата много странно...ние смях голям,а тя седи гледа ни и на цицата никакво внимание  hahaha...Бутам аз,тя се дърпа...бутам,бутам,а тя се дърпа  Joy Забравило е детето

# 148
Здравейте   bouquet
Днес станахме на 5 месеца т.е. ще станем в 22:33ч вечерта  Mr. Green ето ви да се почерпите

Честито на всички празнуващи днес  newsm51

Виктор от 3 дни ака доста  Shocked на ден по 2-3 пъти, при положение че преди това беше по веднъж на няколко дни. И беше по рядко, като разстройство  Sick единия път почти като вода и аз доста се стреснах. почна се откакто пия този лактогонен чай  newsm78 ама няма как си мисля да е от него  newsm78 А иначе няма никакви признаци за болест, освен че няколко пъти се позакашля но не постоянно. Но като ви чета ми призлява  Sick

Маринелс, hellen law като ви четох ми се доплака.  Cry Веднага си спомних ужаса от престоя ни в болницата  ooooh!  А бе тези за лекари ли са учили  newsm78   Shocked  Момичета стискам палци и повече да не ви тормозят, че тези малки сладури много си изпатиха.  Но имайте предвид че от АБ много пада имунната система.
По този повод се сетих, че аз като съм тръгнала на градина много съм боледувала и накрая вече АБ не са ми действали. Тогава доки казал на майка ми  да си вземе 2 месеца отпуска и да ме гледа в къщи, но тя не бабите и съм щяла да се оправя. И колкото и странно да е, след това не съм боледувала вече така.  Peace
За поставянето на други диагнози и за точенето на пари от касата, нямам думи. и нашата педи беше много учудена че са ни държали 5 дни в болницата, и тя изказа такова мнение. Не знам кога ще се оправим.  ooooh!
И аз гледах опаковката на панадола то ясно си е написано за колко кг. колко мл. А тази въобще пита ли те колко кг. е детето  newsm78 И аз знам че Панадол и Нурофен не се взимат заедно а най малко през 3 часа.  Naughty Хелън тази ви е разказала играта  ooooh! А колкото и да е странно е напълно възможно от зъбките да се получат симптоми като от грип - запушен нос, Т, На мен каката така ми беше, надявам се, че няма да е така и Виктор  Sick

mama Barba ха ха ха и аз, и аз  ще съм свекърва.  hahaha ужас, дано не върша глупости  #2gunfire

И Вики май вече е готов за ядене, ама ще чака. Или поне се надявам да устискаме.  Praynig  А по колко пъти се храните нощем ако се храните де. Ние сме на 2-3 часа и денем и нощем  ooooh! бяхме ги по разредили нощните и имахме една пауза от 5-6 часа ама вече не  Tired  

Илиана дано всичко е наред. но идете на ортопед  Peace стискам палци и на вас.  Hug

Казаха ми че момчетата сядали по късно, защото имало по голяма опасност от изкривяване на тазовите костите. И че той трябвало да може да сяда за да го сложа да седи  newsm78 е да де ама как ще може да сяда ако не го слагам   newsm78 А моята приятелка ми каза, когато е по гръб и сам се хване за пръстите ти и се набере на ръце за да се изправи, значи е готов да сяда  Rolling Eyes е да де ама Виктор се набира така от 1-2 седмици  newsm78 но не мисля че е готов да сяда  newsm78 Я кажете мами с момчета как сте процедирали  newsm78

matza83  hahaha  Joy  Joy  Joy  

# 149
Маца 83,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo направо нямам думи  Laughing. Ти ме разби!

Общи условия

Активация на акаунт