Да си жива и здрава и много щастлива 

Честит Рожден Ден! Много щастие желая! 

Казах му да я излъже, че папа бананова каша (тя ще е много щастлива, ако го чуе това), но той не можел да я лъже.
Разбира се, че майката ще реши кога и какво ще даде на детето си, не виждам смисъл в тези съвети, ще ни изкарат, че насила ги държим гладни

)
, но лесно ги размята и не се удря с тях.
....
.Не мисля,че има за какво да се притесняваш...лятото е нормалнно да намалят яденето,пък и вече имат много по-голямо движение...За пюрето,Ванеса яде по 125гр. на хип,зеленчуковите,но задължително след това и давам 60гр. мляко...И на мен ми казват да замествам вече храненето само с пюре,но аз ги чувствам по друг начин нещата...За хранителността на пюрето-Да достатъчно са хранително.Това,което съм чела е,че попринцип след пюрето,детето чуства ситост по-дълго време...Но това просто съм го чела в една книга...колко е така - незнам

снощи как валя и гърмя .....
А за отбиването
вместо да нареждаш одеяла и възглавници 
На мен хем че уж ми беше за 2-ри път пак си беше трудно 

В момента го сърбят венците и всичко пъха в устата. А аз предпочитам биба пред пръста
Ще дойде и този момент и ще му я махна, както на каката 

след като заспи обаче знам че няма да се събуди поне до 12-1ч.
и така спи. Много ми е странно, но явно му е удобно. 
Но като цяло не. Обича да си играе и с една възглавница цвят шампанско с черни пеперуди и цветя
Опитай нещо друго. преди сън защо не се погушкате вместо игра
Някои деца се превъзбуждат и след това много трудно заспиват. Може да пробваш с баня, тя действа успокояващо.
Трябва да намериш начин сега, че после става по трудно. Може да пробваш с друг час на приспиване.
Аз се научих да виждам признаците на умора и кога му се спи. Опитай се да го наблюдаваш и да пробваш да го приспиш преди да е станал много крив. Обикновено когато им се спи започват да си търкат очичките, стават им по зачервени и тогава много лесно заспиват без много, много да капризничат.
Препоръчани теми