Искам да им пожелая най-доброто , което една жена и майка може да получи! Да сте живи и здрави!

Осещам , че голям камък ти е паднал от сърцето 
Много кофти 
Не искат да излизат и това е! Венеца е бял, прозира бялото , но не искат и те това си е.
)
Каквото стане.
На мен след раждането се оказа, че ми расте мъдрец и много ме боля, но вероятно не колкото теб. Оказа се, че си расте правилно и не се наложи да го махам....
Ето че вече е минало при теб, така че стискам палци бързо да се възстановиш! 

Това винаги ми е било много смешно ... и друг път си го поствала 
Не искат да излизат и това е! Венеца е бял, прозира бялото , но не искат и те това си е.
Силно се надявам по-скоро да избият, че не се издържа. И тя е много нервна и е ад. Някоя мама беше постнала във фейсбук за един гердан от кехлибар, който успокоявал. От едно друго място чух, че имало ефект и го имало в ДМ, та мисля да се възползваме и ние...поне няма да нвреди 
! Да сте живи и здрави, много щастие и късмет!
. Теорията ми е, че са правени в началото на ноември, когато са първите студени дни на есента. Забелязала съм, че на моя рожден ден (13.11) винаги е един гаден вятър, сиво небе, понякога и сняг пада, а в края на октомври (когато е рожденият ден на мъжа ми) е едно хубаво време, слънце, ярки есенни цветове и синьо небе. Според мъжа ми това обяснява и защо аз съм с гаден характер, а той бил добър
. В резултат в петък не бях хич адекватна и Бобо регистрира първото си, а също и второто си падане от дивана
. Е, той не е много висок, 30-ина см са, но се уплаши. На второто падане Яна му помогна, аз бях до банята и му бях сложила възглавница до него. Яна обаче му я взела и се опитва да му даде топка, уж с цел да се занимава. Тъкмо влизам в стаята и го виждам как се обърна и туууп долу. След малко ревяхме всички - Бобо, защото се уплаши, Яна, защото я наказах, а аз - от яд, че съм го изпуснала
.
.
.
:
за кърменето, искам да видя този дето ще се присмее на мен или детето.
Много харесвам тази зодия.Ако можех да планирам,щях да избера тази за детето си.Сигурно за това ми се падна точно риби, понеже най-малко ги познавам
.Като се награча пускам музикалните играчки над леглото и.Казваме лека нощ на всички птички и пчелички
Следва кърмене и ако всичко е наред е заспала за 20тина минутки.Много често ми се случва да не иска да ме пусне или ако случайно успея да се измъкна ме вика пак след 5 мин.И така много пъти.Аз си знаех,че така ще стане понеже я научих да заспива само на гърда.Трябваше да яде в малко по друг ред,ама сърце не ми даде.Много често се оплаквам и мрънкотя,но истината е,че истински се наслаждавам на това как забелва очите докато суче 

По време на бременността така ме боля по едно време, че си помислих, че ми никне мъдрец, а се оказа само леко разместване на челюстта! Не знам как се понасят такива мъки!
Иначе и аз си мислех, че със силиконовия накрайник по-добре ще си чеша венеца!
Малко разнообразие според настроението. 
От 21.30 сме се заприспивали с Ева и уж заспи, а след 5 минути вече се дере в кошарата.
Какво му е на това дете, не мога да разбера.
Лъки, успокоявам се , че сте по-зле от нас с мъжо. Май Ади още по-малко спи. 

Добре че ношем сме по кротки. Олеле като ви чета направо ми настръхва косата
от мили спомени с каката
напълно ви разбирам, кошмар е
Дано по бързо да спрат да плачат толкова много.
но не мога да разбера защо толкова много му харесва да ближе пода

За хола си мисля да си взема един по дебел килим, че сме само на ламинат. ама нали по лесно се чисти.
и аз исках лъвче
За съжаление беше преди 6г. и съм ги затрила
Има такива и в магазините вече
Аз и правех и книжка от различни материи. Ако се сетя още нещо ще пиша
Аз не смея. той така се върти че
Иначе е с дебелината на пъзелите, които коментирахте, така че според мен доре е по-добро за целта.
Силно се надявам по-скоро да избият, че не се издържа. И тя е много нервна и е ад. Някоя мама беше постнала във фейсбук за един гердан от кехлибар, който успокоявал. От едно друго място чух, че имало ефект и го имало в ДМ, та мисля да се възползваме и ние...поне няма да нвреди