тъкмо се чудех къде се загуби
имаш много
,имам толкова големи симпатии към теб от малкото което мога да прочета въпреки,че не те познавам лично.Дано всичко се нареди така,че да се чувстваш добре ти и децата
незнам какво друго да кажа
.Страшно е,ужасно е,брутално е,но никой не е застрахован
толкова често се случва това.. 

. 

С баткото не ми се е случвало. Само веднъж си напъха една бисквита и не можеше да си поеме въздух. Докато реагирам той вече я беше повърнал.
Даже вчера така силно си заби ноктите , че ми направи раничка.
Такова издевателстване не ми се беше случвало над гърдите.
Със сигурност ти е адски тежко и каквото и да кажем не можем да изтрием случката. Надявам се да ти дадем сили да се справиш с това. Но не разбирам Тази особа от къде ти има тел. и какво е целяла
А ти пита ли мъжа си, какво трябва да означава това? Аз не бих оставила така нещата и щях да искам обяснение. То така и така страдаш поне да знаеш защо. Пожелавам ти много сила и дано да има някой на когото да можеш да разчиташ. 

и той взе че засмука и му хареса
Но иначе както ти е писала и Ена4 те много добре се справят с него.
Леко потупване по гръбчето, или с главата на долу при положение че не може само да се справи и виждаш че не може да си поеме въздух.
и ако има някой в стаята все го следи и не суче, но поне не ме опъва
толкова рев изрева това диване и не се успокоява и не се успокоява.
То не беше люшкане, гушкане...... чак съседката дойде да ме пита какво става и да ми помогне ако трябва
Накрая не издържах и го сложих в кенгуруто и отидохме да вземем таткото от работа. Както и предположих му беше много интересно и се беше ококорил и зяпаше и не се сещаше да реве
обаче бях скапана после

Убедих сестра ми да си вземе ел,помпа,защото механичната е кошмар,поне малко да се облекчи режима й. 

Храним си се на поискване,не давам залъгалка(защото не я иска),не пие вода,изобщо всичко както и преди,а толкова малко този месец.Мисля,че кърмата ми намаля от както изкарах онзи отвратителен еднодневен вирус с повръщане и разстройство-от тогава блузите ми изобщо не се мокрят докато кърмя
Но това беше преди 2 седмици-надявах се,че за толкова време количеството ще се възстанови
Доки ме успокои,че е добре,че не е на същите кг и не е свалила,но все пак било малко.Каза да започвам сокчета-да бе да-та тя до миналия месец ми се гърчеше от колики,аз сега сокове да давам.Само се съгласих,и това е,не ми се влизаше в дискусии.Казах,че се храним на поискване и тя ми каза да спра,и да я храня на 3 часа,защото трябвало да има поне 6 хранения на ден.Е,съобщих й,че има доста повече,и храненето на час отпадна
Не че щях да го правя и да беше настояла 

И то не онова старото, защото то беше преди повече от месец, бях го гледала детето предните дни и нищо му нямаше. Това беше прясна рана, розова. Почнах я, че не може при нормален преглед да се цепи кожичката, ама не, не признава. Как тя била специалиста и нямало да ми обяснява на мен в подробности какво точно гледа. Нямало да се извинява, затова, че го преглежда. Мъжът й бил уролог и тя много ги разбирала. Полудях 

И как аз съм ненормална и изпадам в крайности и трябва да слушаме 100 % лекарите, щото те знаят.

Как така няма да обяснява??? И как ще си позволи да прави каквото и да било на детето ти , без да знаеш???
И аз се ядосах. Ей това е България.

Как така няма да обяснява??? И как ще си позволи да прави каквото и да било на детето ти , без да знаеш???

как така ще пипа без да пита
Естествено че така ще ти каже, нали иначе ще излезе тя некомпетентна. А бе нямам думи
Пий повече течности и си вземи лактогонен чай
А за да ти кажа че няма от какво да се тормозих,
нали знаеш Майски3 нейната кукла е на 5м. и половина и тежи 5000гр. или 5кг както казва тя живо тегло и е качила само 100гр. за 1м. но въпреки всичко доки и е казала, че няма от какво да се притеснява. Малката е живичка и здравичка и това е по важно.
Така че продължавай да си я храниш както ти си знаеш 
но иначе баща ми така успя да се справи с една заседнала царевица в гърлото на сестра ми. Но тя беше по голяма 7-8г.

Оправям се, само че от недоспиване започнах да забравям много и днес щях да си пропусна едната процедура, обадиха ми се да ме търсят
Майка ми просто не можа да повярва, хем ме пита имам ли още нещо и как може да не съм се сетила...

Нямам представа с главата надолу ли се е изсипала от спалнята, но се чу доста силно "туп"
Та вече и така няма да можем да спим...