Как да разкараме бъдещата любовница или настояща такава

• 75 582
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 15
  • Насред хаоса
Като събереш багажчето на мъжлето и го пратиш при нея. И мъжлето, не само багажчето. Кат поживее малко с него, сама ще се разкара.  Mr. Green

# 16
Него пък, кой го пита дали иска!  Laughing Той достатъчно е оакал пейзажа.
Ами де да знам, все си мисля, че нещата трябва да са в неговите ръце...
Авторката, в тези ситуации обикновено законната жена се излага доста, затова гледай да запазиш самочувствието и самоуважението си  Peace

Като събереш багажчето на мъжлето и го пратиш при нея. И мъжлето, не само багажчето. Кат поживее малко с него, сама ще се разкара.  Mr. Green

Joy

# 17
  • Galaxy 13197853088
Не става ли с магическо заклинание?

# 18
Ако мацката е само една, може и в нея да е проблемът - да е някаква откачалка, която си търси внимание. Но, не. Случаят не е такъв. Щом случаите и жените са различни, то само той е този, който им дава аванси. Не знам за случай някой мъж да е света вода ненапита, а жените да го тормозят.

Може, може, ако той е шефът на офиса.  Mr. Green
Представям си на какви атаки може да е подложен от страна на агресивни кариеристки, стари моми и влюбчиви девойчета.  Laughing

# 19
  • София
Малко звучи като "Как да влея разум на възрастен човек?".
Според мен, дори и да си разкарала тази, ако на съпругът ти не му светне лампата, че има приоритети, каузата е обречена.

# 20
Интересна тема, по-точно и мненията, все за разкарване се говори.
Някоя интересува ли се от щастието на мъжа си, освен от своето, разбира се? В смисъл, че е лесно да се каже, дайте да разкарваме, ама все пак нали всички обичаме мъжете си, или поне би трябвало след като сме се омъжили за тях, а когато са щастливи искаме да им подрежем крилцата?
Досега не съм изпадала в подобна ситуация, но едва ли бих тръгнала с лека ръка да разпъждам любовници. В смисъл, че ние се обичаме с мъжа ми, вече сгодини и все така държим един на друг, никой не иска да нарани човека отсреща. Обаче, ако все пак някой ден  се появи любовница, има вероятност да не я пропъждам, все пак милото след като е видяло нещо в нея, нека да се порадва. Разбира се, ако сме още все така влюбени, защото ако отношенията ни вече са се изтъркали, по-скоро наистина бих я напъдила, за да не отхвърчи милото с нея. Но в момента, не разсъждавам така.

# 21
Полина, не всички могат спокойно да приемат т.нар. свободен брак.
Аз нямам против подобни отношения, но тогава трябва и двамата съпрузи да приемат нещата по еднакъв начин, а авторката виждам не ги приема леко.
Затова трябва да прецени дали я устройва да си пренастройва ценностната система или да му даде ултиматум (разкарва мацките или се прикрива така, че тя да не разбира). Peace

# 22
  • София
Абеее, и ние се обичаме, ама любовта си е любов, семейството си е семейство, а любовницата (настояща или натискаща се) трябва да бъде разкарана от картината. Остава сега и аз да се терзая дали мъжът ми бил щастлив, защото се сваля с някаква, че и вероятно спи с нея! Какво да направя, щом е щастлив да взема да им постеля чисти чаршафи на семейната спалня и да им приготвям романтични вечери ли? Веднъж стигне ли се до разни триъгълници и четириъгълници, значи играта е загрубяла. Един брак е повече от една любов, защото в него са намесени връзки с другите членове на семейството, общ живот, финанси, деца и прочие. Да не мислиш, че ще позволя парите и времето да изтичат извън семейството!

# 23
Аз не говорех за свободен брак, или за любовни триъгълници и четириъгълници, а за доверие, разбиране и любов. Последното го разбирам донякъде в това да се радвам когато милото е доволно и щастливо. Ако си имаме доверие, и се обичаме, донякъде смятам че бих приела подобна забежка.  Както казах, проблем би имало ако отношенията ни някой ден вече са охладнели, но засега никоя няма шанс за нещо повече.

# 24
  • София
Любопитно ми е как точно си го представяш това "милото да е щастливо", ако си на мястото на авторката. Ще го погладиш по главицата, и поглеждайки го в очите ще му кажеш "важното е да си щастлив", докато той си разменя любовни послания с някоя друга?  Peace
Наистина, някак не ми се вместват "доверие" и "забежка" на едно място! Какво доверие може да се има при откровени свалки и изневери?  newsm78

# 25
Не става ли с магическо заклинание?

Като например?

# 26
  • Galaxy 13197853088
Нещо от рода на "Ще го убивам моя, пипнал сифилис от нейде"  казано така, че да го чуе кандидат любовницата.

# 27
Хахах при бума, който обявиха по новините, може и да хване тази клетва.

# 28
  • БГ
А мъжа ти знае ли, че ти знаеш? newsm78 И въобще какво е мнението му по въпроса?
знае , разбрал като онази го изхвърлила от групата на приятели,предположил,че аз нещо съм му ровила в компа.Мнението-че няма нищо, нали всеки отрича при такива случаи.Просто приятели били,тя така се изразявала.Аз питам директно  понеже в разговор.

# 29
  • БГ
Ако мацката е само една, може и в нея да е проблемът - да е някаква откачалка, която си търси внимание. Но, не. Случаят не е такъв. Щом случаите и жените са различни, то само той е този, който им дава аванси. Не знам за случай някой мъж да е света вода ненапита, а жените да го тормозят.

Може, може, ако той е шефът на офиса.  Mr. Green
Представям си на какви атаки може да е подложен от страна на агресивни кариеристки, стари моми и влюбчиви девойчета.  Laughing

не не е шеф на офиса ....помагал й в работата ,защото работели заедно...................явно  дава аванси .Това за багажчето съм го предложила, да казва и аз си хвана паралелна връзка,ако той има такава.да не си губя времето само с 1 мъж.ама казва че нямал такава връзка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт