Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
аз скоро се връщам на работа и малко ще намаля ваучерите Wink))) но пък и поизбрах вече къде за какво да ходя и без ваучер Wink

# 31
  • София
Включване и от мен с благодарност за новата тема!  bouquet

Използвахме безпроблемно ваучерите за фестивала на пясъчните фигури в Бургас. От изложбите през миналите години бяхме по-впечатлени, но пък децата останаха доволни. Wink

На море в Китен / 7-30 септември/ -стори ми се изгодна и я споделям. Peace

От офертите на Da_Bar взех големия сет за четирима, за да почерпим и децата. Wink Сега се изкушавам и за по-малкия-"Ароматите на Изтока". Изобщо, станахме страхотни фенове на заведението- отличен пример за перфектна реклама с 100% покритие!

# 32
  • в града на вечния купон
запис в новата тема
днес съм  в салон Атина, предвид добрите отзиви съм леко негативно настроена като разбрах, че няма къде да се паркира около салона.

# 33
Да се запиша и аз като и спомена, че закупих 2 ваучера за разходка с яхта по българското черноморие Peace

# 34
запис в новата тема
днес съм  в салон Атина, предвид добрите отзиви съм леко негативно настроена като разбрах, че няма къде да се паркира около салона.

Аз ходих миналата седмица в Атина, успях да си намеря място за паркиране. Само че нито от подстригването , нито от сешоара съм доволна. Sick
Обясних й да ми взема съвсем малко краищата, а горния пласт на косата да го намали драстично (на няколко пласта съм), А ТЯ направи точно обратното - скъси ми много цялата дължина, а горния пласт остана почти същия както преди подстрижката. Самата техника с която ме подстригваше нямаше как да даде резултата който аз бях поискала.  ooooh!
За сешоара да не говорим - явно фризьорката беше решила че "сешоар" означава изправяне на косата. И почти започна да ме изправя без да ме пита, какъв сешоар искам; казах че не искам прав, а на букли. В резултат отново получих нещо съвсем различно  Laughing - леко начупени 2-3 кичура, беше моя сешоар. Не се получавало добре понеже косата ми била "много жива"  #Crazy  Joy Е как пък, за пръв път не се получва, не знам...сигурно съм си сменила косата по някое време при смяната на сезоните  Joy Фризьорката беше русо момиче, не съм питала за име.
Салон Атина, фризьор : оценка 4/10  Crossing Arms

В неделя ходих да си взема сладоледа от Афредо, на Витошка. СТРАХОТНО отношение към клиента.   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Отидох с три ваучера и едно момиче се занимаваше само с мен поне 15  мин. докато избирам различни видове сладолед. Даде ми да пробвам по лъжичка от всички видове които поисках да пробвам, накрая имах в ръката към 7-8 лъжички за изхвърляне.  Joy
Сорбетите са ми любими и на мен - особено КИБАНА-та (киви и бабани), ПРЕКРАСНА!
Сладоледена къща Афредо: оценка 10/10

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:42 от Jen_Jen

# 35
  • в света на неограничените измерения
Да се запиша  Hug

Нещо спрях да купувам ваучери, много пътуваме, а сроковете им обикновено са до
края на август.
Но ги следя, може да излезне нещо, което не е за изпускане. Peace

По тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/manikjur-s-dishasch-lak-klasichesk … dukti-inglot.html
нали включва и направата на маникюр, не само нанасяне на "дишащ" лак ?

# 36
  • София-Младост
И аз купих сладолед от niesme, не знаех, че има и в lapni, пък също не го намирам.  Ала-Бала, дай линк, моля Praynig
Е да дам, ама да съм гледала първо какво пиша...съжалявам, сайта е точно niesme, а не lapni... Embarassed

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:21 от Ала-Бала

# 37
А прави ли ви впечатление, че този тип сайтове почнаха да никнат като гъби? Почва да ми се струва вече леко подозрително. Аз си имам фаворити от които предпочитам да си пазарувам. Към новите да ви призная съм леко скептична. До кога ли ще е тая вълна с ваучерите? Дали е временно явление?

Аз също имам фаворити. Има някои, които само пускат оферти и оттам кучета ни яли. Искаш да питаш нещо, но не може, защото няма възможност за кометари.  
Най-недоволна съм от deals.bg.  Имаха една оферта за едни колиета със камъчета Сваровски. Купих си 3 или по-точно едно аз и още 2 приятелки зарибих. Чаках 1 месец да ги доставят, като преждевременно всеки ден казаваха различно. Знам че може да се забавят, но да кажат на хората за да си знаят. Накрая се направиха на луди и пак им звънях за да питам кога най-накрая ще си ги получа и те ми викат "Защо не съм написала  кодовете", което изобщо не беше написано в изискванията за поръчка. А пък и след като съм пратила мейла можеха да ми пишат да им напиша и кодовете, а не един месец по-късно когато вече не ми отговарят по мейл и се наложи да звънна по телефона ми казват, че им трябват кодовете. Да не говорим, че аз им пиша и те след 1 седмица отговарят. И тук идва момента, в който пиша коментар в сайта deals.bg и те не ми го публикуват. След като не го публикуваха им писах, че ще си направят мн лоша реклама така. И те ми върнаха да ги разбера, че те са само посредници. И оттам аз им пиша, че аз не пиша против тях, а срещу stilni.bg, откъдето трябваше да се доставят колиетата. И все пак не го публикуваха...
А ето я и въпросната оферта: http://www.deals.bg/deal/id/3333/df2b7d/1

Нормално е това , което ти се е случило (или поне нормално за БГ)  Mr. Green Едномесечното забавяне се е получило, поради факта, че голяма част от фирмите, предлагащи такъв тип бижута (силиконови часовници, гривни Power Balance... ) нямат в наличност количества и всичко се поръчва на момента от китайските сайтове като тези например : focalprice.com и http://www.oneprincessgift.com/?gallery-92-b,31_1,0-0--1--index.html . При тях доставката е между 2 седмици и месец  Peace
ИЗВОД: Пазарувайте си направо от китайчетата и хич не се ловете на "50 % намаление на силиконови часовници" . Да бяха написали : "Само 100 % надценка на силиконови часовници (бижута)"  Joy Защото такова бижу излиза не повече от 10 лв., а силиконов часовник - около 5-6-7 лв. с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  Peace

# 38
А прави ли ви впечатление, че този тип сайтове почнаха да никнат като гъби? Почва да ми се струва вече леко подозрително. Аз си имам фаворити от които предпочитам да си пазарувам. Към новите да ви призная съм леко скептична. До кога ли ще е тая вълна с ваучерите? Дали е временно явление?

Аз също имам фаворити. Има някои, които само пускат оферти и оттам кучета ни яли. Искаш да питаш нещо, но не може, защото няма възможност за кометари.  
Най-недоволна съм от deals.bg.  Имаха една оферта за едни колиета със камъчета Сваровски. Купих си 3 или по-точно едно аз и още 2 приятелки зарибих. Чаках 1 месец да ги доставят, като преждевременно всеки ден казаваха различно. Знам че може да се забавят, но да кажат на хората за да си знаят. Накрая се направиха на луди и пак им звънях за да питам кога най-накрая ще си ги получа и те ми викат "Защо не съм написала  кодовете", което изобщо не беше написано в изискванията за поръчка. А пък и след като съм пратила мейла можеха да ми пишат да им напиша и кодовете, а не един месец по-късно когато вече не ми отговарят по мейл и се наложи да звънна по телефона ми казват, че им трябват кодовете. Да не говорим, че аз им пиша и те след 1 седмица отговарят. И тук идва момента, в който пиша коментар в сайта deals.bg и те не ми го публикуват. След като не го публикуваха им писах, че ще си направят мн лоша реклама така. И те ми върнаха да ги разбера, че те са само посредници. И оттам аз им пиша, че аз не пиша против тях, а срещу stilni.bg, откъдето трябваше да се доставят колиетата. И все пак не го публикуваха...
А ето я и въпросната оферта: http://www.deals.bg/deal/id/3333/df2b7d/1

Нормално е това , което ти се е случило (или поне нормално за БГ)  Mr. Green Едномесечното забавяне се е получило, поради факта, че голяма част от фирмите, предлагащи такъв тип бижута (силиконови часовници, гривни Power Balance... ) нямат в наличност количества и всичко се поръчва на момента от китайските сайтове като тези например : focalprice.com и http://www.oneprincessgift.com/?gallery-92-b,31_1,0-0--1--index.html . При тях доставката е между 2 седмици и месец  Peace
ИЗВОД: Пазарувайте си направо от китайчетата и хич не се ловете на "50 % намаление на силиконови часовници" . Да бяха написали : "Само 100 % надценка на силиконови часовници (бижута)"  Joy Защото такова бижу излиза не повече от 10 лв., а силиконов часовник - около 5-6-7 лв. с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  Peace

То въпросът е да ти кажат веднага, че ще е е след един месец а не да те лъжат и да ти отговарят на мейлите със седмица закъснение... Колиетата са много хубави... няма защо да си кривя душата и да казвам, че не са, но повече видя ли оферта от стилни.бг в някой от сайтовета директно  newsm11 А за силиконовите часовници в ebay се продават на килограм  Laughing

# 39
  • София
Благодаря за новата тема.
Дано само с хубави услуги да се хвалим.
За "дишащия лак" - всички лакове дават възможност на нокътната плочка да диша. независимо от поставянето на основа, топ лак и др. Пълно запечатване се получава само при гела и акрила.
Цитирам работеща маникюристка.

# 40
  • София
Още една оферта за суши - http://grabo.bg/sofia/sushi-set-ot-34-hapki-za-1590lv-0bvmwz
Станах постоянен клиент.  Blush

# 41
  • София
Звънче,   bouquet

Аз днес оползотворих 3 ваучера  ooooh!. Бяхме на обяд в Бар на края на вселената до Алабин. Единият ваучер беше за Брускети и салата, а другия за Брауни с фрапе. Всичко беше много вкусно  Grinning. После взехме и сладоледите от Витошка, но за сега са във фризера и не мога да кажа как са на вкус. Щом всички ги хвалите, не се и съмнявам, че довечера ще ги хапнем с удоволствие. Момичето, което ни обслужи беше много любезно.

# 42
  • Sofia
Да сте срещали ваучери за хапване в МОЛ Сердика?  Simple Smile

# 43
Днес използвах безплатния ваучер за пицария "Дон Домат" в Люлин.

Оказа се, че не съм дочела, че е необходима
предварителна резервация, но за наше щастие
бяхме единствените в заведението, та ни обслу-
жиха и без нея. Според мен пиците в другите
клонове на пицарията са по-вкусни. Оценка за
обслужването и качеството на храната - 6/10.

Преди около две седмици използвах ваучера си за
покупка на слънчеви очила с 50% намаление от
Берлинер Оптик. Персоналът на оптиката е
изключително любезен и търпелив. Оценка - 10/10.

Здравей, аз живея наблизо, та реших да се възползвам (нищо, че не са достатъчно вкусни - да пробвам и аз  Grinning).

Бих искал да те попитам, тъй като досега не съм ползвал подобни оферти, иска ли се лична карта за проверка? Защото си регистрирах три фалшиви профила и си купих още 6 ваучера Wink

# 44
  • София

Здравей, аз живея наблизо, та реших да се възползвам (нищо, че не са достатъчно вкусни - да пробвам и аз  Grinning).

Бих искал да те попитам, тъй като досега не съм ползвал подобни оферти, иска ли се лична карта за проверка? Защото си регистрирах три фалшиви профила и си купих още 6 ваучера Wink

Не, не се изисква лична карта.
Само подаваш ваучерите. За всяка
пица по един ваучер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт