Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Имате ли отзиви за Център за красота Милано?

http://eha.bg/d08V

# 46
Покрай отпуската изпуснах и темата и офертите  Rolling Eyes но ще влизам в серия  Wink
Като за начало ще съм много благодарна някой ако предложи читав педикюр...че след морето определено имам нужда  Praynig

# 47
Записвам се да следя. Абсолютен дилетант съм тук. Може би ще задам глупав въпрос...Къде излизат изгодни оферти за няколкодневни почивки на море?

# 48
http://vipoferta.bg/ например, но следи и общите сайтове тип еха.бг, всичкиоферти.ком, там можеш и да търсиш по категории.  Grinning

# 49
И благодарност към екипа на lapni.bg, не успявах да направя регистрация в четвъртък, заради коментирания сладолед. След разговор по телефона ми пратиха код за плащане, а след това и ваучер Simple Smile
Бележка на автора: Обърках сайта, не е lapni, а niesme, от където и вие сте си купили ваучери  Mr. Green

Някакъв проблем имаше и една приятелка, не знам точно какъв. По-скоро самата, понеже е нова в "колективното пазаруване" не успя да се ориентира. Та също беше много доволна от отношението на екипа на niesme.bg- любезни и търпеливи.. чак да се учудиш за България Laughing Laughing Laughing

# 50
  • в града на вечния купон
запис в новата тема
днес съм  в салон Атина, предвид добрите отзиви съм леко негативно настроена като разбрах, че няма къде да се паркира около салона.

Аз ходих миналата седмица в Атина, успях да си намеря място за паркиране. Само че нито от подстригването , нито от сешоара съм доволна. Sick
Обясних й да ми взема съвсем малко краищата, а горния пласт на косата да го намали драстично (на няколко пласта съм), А ТЯ направи точно обратното - скъси ми много цялата дължина, а горния пласт остана почти същия както преди подстрижката. Самата техника с която ме подстригваше нямаше как да даде резултата който аз бях поискала.  ooooh!
За сешоара да не говорим - явно фризьорката беше решила че "сешоар" означава изправяне на косата. И почти започна да ме изправя без да ме пита, какъв сешоар искам; казах че не искам прав, а на букли. В резултат отново получих нещо съвсем различно  Laughing - леко начупени 2-3 кичура, беше моя сешоар. Не се получавало добре понеже косата ми била "много жива"  #Crazy  Joy Е как пък, за пръв път не се получва, не знам...сигурно съм си сменила косата по някое време при смяната на сезоните  Joy Фризьорката беше русо момиче, не съм питала за име.
Салон Атина, фризьор : оценка 4/10  Crossing Arms

В неделя ходих да си взема сладоледа от Афредо, на Витошка. СТРАХОТНО отношение към клиента.   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Отидох с три ваучера и едно момиче се занимаваше само с мен поне 15  мин. докато избирам различни видове сладолед. Даде ми да пробвам по лъжичка от всички видове които поисках да пробвам, накрая имах в ръката към 7-8 лъжички за изхвърляне.  Joy
Сорбетите са ми любими и на мен - особено КИБАНА-та (киви и бабани), ПРЕКРАСНА!
Сладоледена къща Афредо: оценка 10/10
същото м0омиче и същата работа и при мен ИЗОБЩО НЕ СЪМ ДОВОЛНА!Обаче аз навремне се усетих и  не дадох да ми отреже косата. Сешоара е супер зле, даже пътя на косата не ми улучи. А коментара на колежките и  по повод на клиентка с ваучер за педикюр направо ме отврати Mr. Green
повече няма да повторя с ваучери за такива процедури, очевидно че само се пускат ваучери за салони без работа и клиенти!
М иналата седмица ходих в салон Дарлин-е супер мизерен салон, козметичката искаше да ми направи пчистване със стискане с нокти, но хубаво, че тук имаше инфо и направо и отказах. Пък веждите добре ми ги оформи Peace

# 51
# 52
Леле, аз имам два ваучера за Атина! И то само сешоар да е да го прежалиш, ама ако ми накълца косата - направо не знам.

# 53
  • София
Интересно, в предишни теми много хвалеха Атина, а сега... newsm78
Дали някой ще сподели впечатления за хотел Тропикана в Равда - беше доста популярна оферта за юни...
Снощи си взех ваучер за Арлет Енерджи и тъй като не съм ориентирана, да попитам: Масажното измиване със шампоан ли е? За сешоара какъв избор имам - досега са ме правили само със завита навътре коса
А за Пепина в Младост 1А имате ли отзиви?

# 54
  • София
Момичета, кажете името на фризьорката
от салон Атина, от която не сте доволни.
И аз имам един ваучер за подстригване,
взех си понеже досега бяха само добри
отзивите за там.

# 55
  • София
Cuckoo, Пепина не е ли в Дианабад?
Поне аз за там си купих маникюр. Живея близо и ми е удобно.
При масажното измиване - слага се шампоан и се масажира скалпа.
Вчера дъщерята ме подстригва и кара по пълна програма - масажно измиване, подхранваща ампула и тн.

# 56
....Дали някой ще сподели впечатления за хотел Тропикана в Равда - беше доста популярна оферта за юни...
Едно от най-добрите ми попадения с ваучери  (10/10) bouquet Хотелът е чудесен! Намира се в центъра на Равда, на крачки от главната улица с тълпата туристи и заведения, но в същото време леко в страни. Прекрасно обслужване от собствениците, които винаги са на разположение, без да натрапват присъствието и работата си. Все едно ги няма, но са там ако потрябват. Имат 2 басейна: нормален с дълбочина 1,5м и детски (0,5м). За моя голяма изненада, повечето гости не са непрекъснато на басейна, което допринася за спокойствието. Предлагат закуска, а през деня/ вечерта много напитки и коктейли.  Wi-fi + фитнес уреди за ентусиасти Grinning Стаите са с климатик, хладилник, ТВ.  Хотела е подходящ за почивка с деца, с голяма градина и кът за игра, без притеснения от уличното движение например.
Чисто, спретнато, уютно! Място за почивка и пълен релакс сред много зеленина в градината и около басейните.  Заслужава си!  newsm10

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 23:53 от shrekie

# 57
  • София
Момичета, извинете предварително ако сте писали , но спешно ми трябват отзиви за фризьорски салон "Малибу"  или по-точно за офертата им за постригване, кичури?

http://myoffer.bg/offers/75-namalenie-za-kichuri-na-folio-s-pods … 0-vmesto-za-90-lv

Също споделете кой вариант вие допаднал повече за маникюр- с Гелиш лак или с Ши Лак??? Че съм в дилема кое е по-разумно, а и от къде сте доволни за направата на подобни маникюри?
  bouquet

# 58
  • София
От мен още една похвала от Елида- Борово. Имам няколко процедури фотоепилация при тях и отново взех още 5 Peace

# 59

Аз пък много се дразня, не знам дали сте забелязали, че 90 процента от хубавите оферти за ресторанти са с адрес Варна. Явно хората там са по-отворени към реклама, поне ресторантьорите.
В София рядко можеш да намериш такава оферта, а ако намериш - тя ще е за суши или за някой никому неизвестен ресторант.
Ето днес за Варна пак има страхотна сделка:
http://www.deals.bg/deal/id/3547/77b79c/3  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт