Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, някой ползвал ли е услугите на Legrano® Beauty Clinic за лазерно подмладяване?
Благодаря предварително.
Четох в предни теми, че има и рискове от подобни процедури, а не знам до колко са добри там.

# 481
  • София
Момичета, някой ползвал ли е услугите на Legrano® Beauty Clinic за лазерно подмладяване?
Благодаря предварително.
Четох в предни теми, че има и рискове от подобни процедури, а не знам до колко са добри там.

Сега чувам, че има рискове  Shocked. Обещават от клиниката, че е напълно безопасно... Аз ходих с ваучер и после си доплатих и за останалите процедури - общо 5. На майка ми взех 2 процедури, но малко не ми се вярва при нея да има ефект с толкова малко. Иначе аз съм доволна - кожата ми беше чувствителна, суха, раздразнителна, термалната вода винаги ми е под ръка - сега го нямам този проблем (макар че сигурно има и значение, че е лято де  Thinking). Някак си сега е по-здрава, пъпки не се появяват, нито раздразнения и зачервявания, тена се избистри... С други думи екстра си е, ще ходя и на поддържащите, стига сега да не ме наплашите много  ooooh!

# 482
Мами, търся 2 дни някъде в Родопите на добра цена (да не е Чепеларе, там вече видях една оферта). Ако някой е засякъл добра оферта, моля да ми я пусне спешно - може и на лични. Благодаря ви!

# 483
В Родопите и без резервация да тръгнеш винаги можеш да се настаниш на добра цена.  Simple Smile

# 484
  • София
Искам оферти за празниците през септември.  Peace  И ако може да не са по морето или в Банско!  Crossing Arms 

# 485
Супер, ако имаш предложение, драсни ми на лични, че сме в чуденка, а ще правим тур и съм направила 1 резервация, но ми трябват още места.  Hug

# 486
  • София
Мами, търся 2 дни някъде в Родопите на добра цена (да не е Чепеларе, там вече видях една оферта). Ако някой е засякъл добра оферта, моля да ми я пусне спешно - може и на лични. Благодаря ви!

Косовски къщи имаха оферти, но не съм сигурна дали са активни още. Мястото е много красиво, тихо и спокойно.

# 487
Влез в "На път", имаме тема за Родопите.  Hug
Когато ходим там се настаняваме двамата с две деца за 35 до 45 лева на вечер, при това уцелваме страхотни домове и домакини.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 11:07 от Люлин

# 488
За тази оферта се чудя, защо след като е за 17.50лв., при подаване на заявка излизат 35лева. newsm78

http://grabo.bg/sofia/smiana-na-dvigatelno-maslo-i-filtri-diagno … -za-1750lv-0q478b

# 489
  • София
Отзиви за кетъринга на Вратица има ли - по тази оферта http://hitro.bg/go/29847

# 490
  • София
Аз бях поръчвала преди време от този кетъринг - на Хитър Петър - пак с ваучер, но през друг сайт. Не бих казала, че останах особено доволна. Храната беше вкусна, но първо не беше това, което бях поръчала (в офертата имаше опция за избор от 4 варианта) и второ - закъсняха с около час и половина за доставката. Най-дразнещото беше, че аз се обадих да питам какво става като видях, че за късняват с повече от 15 минути и получих отговор: "Ами може ли да закъснеем с още около час?" Shocked Казах - не може, защото след като съм казала определен час, значи имам нещо предвид, но беше повече от ясно, че въпросът е риторичен - те просто вече бяха закъснели Mr. Green
Така че аз лично не бих повторила поръчка за кетъринг от тази фирма.

# 491
  • София
Аз бях поръчвала преди време от този кетъринг - на Хитър Петър - пак с ваучер, но през друг сайт. Не бих казала, че останах особено доволна. Храната беше вкусна, но първо не беше това, което бях поръчала (в офертата имаше опция за избор от 4 варианта) и второ - закъсняха с около час и половина за доставката. Най-дразнещото беше, че аз се обадих да питам какво става като видях, че за късняват с повече от 15 минути и получих отговор: "Ами може ли да закъснеем с още около час?" Shocked Казах - не може, защото след като съм казала определен час, значи имам нещо предвид, но беше повече от ясно, че въпросът е риторичен - те просто вече бяха закъснели Mr. Green
Така че аз лично не бих повторила поръчка за кетъринг от тази фирма.
Мерси за отговора, а можеш ли да ме ориентираш тези 50 хапки солени и 35 сладки - как са като количество. Тоест за колко човека са подходящи. (разбирам, че има значение от хората и повода и т.н.) но малко ли е това като количество или хапките им са сериозни. До колкото те разбрах ти си поръчала например солени хапки а са ти донесли сладки - така ли?

# 492
  • София
По моята оферта платото беше с 45 хапки - солени и не бих казала, че количеството е голямо. При мен стигна да се почерпят 5-6 души и то не обилно, а именно да се почерпят. А иначе по оферта имах избор от варианти за солени хапки и всъщност ми донесоха не този, който бях поръчала.

# 493
  • София
За тази оферта се чудя, защо след като е за 17.50лв., при подаване на заявка излизат 35лева. newsm78

http://grabo.bg/sofia/smiana-na-dvigatelno-maslo-i-filtri-diagno … -za-1750lv-0q478b

Защото си цъкнала 2 броя

# 494
  • Sofia
Искам оферти за празниците през септември.  Peace  И ако може да не са по морето или в Банско!  Crossing Arms 

Ето оферта за 6-ти септември 

Момичета,някой да е попадал на оферта за Сандански,но за 2-3 дни,че гледах една за 6 и не става....

Общи условия

Активация на акаунт