Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Пише педикюр, ама те сигурно под педикюр разбират само лакиране. Аз след прочитането на описанието разбирам, че става въпрос само за лакиране. Затова винаги много подробно чета, това което купувам. За педикюра и на други място съм срещала педикюр написано, а в описанието споменато само лакиране  Wink
Дано да се оправят нещата при теб  Peace

# 616
  • София
Да, но тук в описанието не пише само лакиране, лакирането е под офертата като подарък, така че няма как да си помислиш тогава, че педикюра не се включва. А и друго нещо, щом flower8609 казва, че декорациите са минимум 1.50, което на 10 пръста прави 15 лв, е логично пак да се помисли, че за тези 15 лв, втория вариант включва и педикюр. В първия вариант пак има лакиране на ноктите на краката като подарък, но в заглавието не виждам да пише педикюр.
Не са коректни от където и да ги погледнеш. Доста внимателно чета офертите, пак казвам, но според мен тук изобщо няма основание да се усъмниш, че нещо не е наред Sad

# 617
  • Sofia
Искам да похваля хотел Тропикана в Равда - изкарахме си страхотно, в Равда е супер, хотела и персонала са на ниво, бих го посетила отново  Hug Hug Hug

# 618
  • София
Някой ако ходил да се включи вече с отзиви за хотел Екстрийм на Пампорово, че събота пътуваме за там. И също така за хотел Свети Константин на язовир Кърджали, че после и там отиваме.

# 619
Аз пак да си питам, имаше много купени ваучери за мъфин + напитка в NADE - оферта на Колектива.

Когато минах преди 3 седмици, беше затворено. Работи ли пекарната, имате ли информация? Оставих ваучера на приятелка, ако все пак си работят, да й кажа да го оползотвори...

# 620
  • София
Момичета, някой пробва ли да използва
ваучерите за Фенси през август месец?
Спомням си, че едно момиче писа, че от
самата пицария са удължили срока им до
края на август, но дали е така?

# 621
  • гр.София
 Simple Smile
Здравейте, някой да е попадал скоро на билети за кино за София?

# 622

Аз бях момичето  Simple Smile. Така казаха във Фенси в Тhe Mall . Тази седмица мисля да отида да попитам отново , но сервитьорката говореше от името на мениджърите . Та предполагам , че би трябвало да важи щом ни го каза Wink.

# 623
Моля Ви за мнение и препоръки!
 В дилема съм кой да избера: СПА КЛУБ БОР**** или хотелски комплекс СВЕТИ СПАС*****???

Знам, че доста напред беше коментирано за оферти за хотели във Велинград, но...явно е много назад в темата, защото не откривам сега... (извинете ако съм пропуснала Simple Smile), а не си спомням и кой точно хотел беше обект на коментар Blush

Благодаря Ви и приятен уикенд!  bouquet
Петифурче, аз ходих преди 2 седмици в св. Спас и много ни хареса. Не ми направи впечатление да имат по специално отношение, заради това че сме с ваучер. Обслужването беше добро, чисто, новичко. Наистина е извън града, но по-скоро е от хотелите, в които влизаш и не  излизаш навън. Освен Клептуза няма какво друго да видиш  newsm78
Поне през прозореца на стаята ни се виждаше горичката, което много ми допадна, а не път или къщи   Laughing

# 624
  • София

Да, аз си подарих ваучера на приятелка, която е била този уикенд. Нямало е проблем, но е разочарована от качеството. Била е в The Mall. Каза, че предишният път пак е била там и е била доволна.  

# 625
  • Lovech
здравейте, имам нужда от вашата помощ. бях си закупила ваучер за фотоепилация на цели крака, но не мога да намеря нито известието в пощата си, нито платежното и не си спомням от кой сайт е, за да си разпечатам ваучера. единственото, което помня е, че беше за 60лв и от един салон, който беше много обсъждан във форума, а и офертата е от поне преди месец.
моля за помощта ви...
благодаря на всички предварително

# 626
Моля Ви за мнение и препоръки!
 В дилема съм кой да избера: СПА КЛУБ БОР**** или хотелски комплекс СВЕТИ СПАС*****???

Някой преди може би 2-3 страници се оплака че офертата на Свети Спас не е съвсем читава. Уж нямали стаи за тези с ваучерите или нещо подобно беше.

Места в комплекс Свети Спас има и то много- обадих се да питам (с ваучери), но ме интересува отзиви от някой, който ВЕЧЕ е посетил комплексите. Определено по тази оферта обаче намалението не е 50% както е обявено- справка: сайта на хотела. другата оферта на спа клуб Бор е с реална ненамалена цена, но...колебанието ми си остава коя от двете ???
Извинете ме... Blush

Аз се оплаках, че не са коректни по отношение наличните места за първите септемврийски празници.

На въпроса...
Двата хотела са на един собственик, но Спас е 5 звезди, а Бор е 4-ри. В Спас съм била 2-пъти, но все на някакви промоции. Редовните им цени са прекалено високи за услугата, но на промоция е без забележки. Заслужава си. Но имай пред вид, че е на края на града и ще ви трябва кола.
В Бор не съм била, но наши приятели на които им беше любим хотел, последния път останаха крайно разочаровани и казаха, че няма да стъпят там повече.

# 627
хайде и аз да се престраша  Embarassed момичета, някоя да е виждала такъв тип оферта, някъде - автобуса екскурзия до Халкидики ? благодаря предварително

# 628
  • София
здравейте, имам нужда от вашата помощ. бях си закупила ваучер за фотоепилация на цели крака, но не мога да намеря нито известието в пощата си, нито платежното и не си спомням от кой сайт е, за да си разпечатам ваучера. единственото, което помня е, че беше за 60лв и от един салон, който беше много обсъждан във форума, а и офертата е от поне преди месец.
моля за помощта ви...
благодаря на всички предварително

Много неприятна история  newsm78

Аз защото следя студио Савана и си спомням, че те имаха оферта за цели крака... ама в кой сайт... не мога да кажа. Те навсякъде се появяват... Дали беше в Лапни, дали в Наполовина  Thinking

Съжалявам, само толкова мога да помогна - някакви смътни спомени ... може да не съм улучила нито студиото, нито сайта.

Виж, аз вече тук си държа офертите - в хипопотука http://hipopotuk.com/ - там има опция да си добавиш купените оферти в Бележник и поне е удобно, че човек има винаги линка към офертата под ръка.

# 629
Момичета, имам 2ваучера за Shellac или Gellish в салон Силви, за 7лв. Валидни са до 15 септември. Ударихме го на почивка и няма да мога да ги използвам. Някои, ако проявява интерес нека ми пише на лични  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт