Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
     Отново Ви благодаря момичета, че се включихте с отзиви за Велинград! Взехме все пак ваучери за Спа клуб Бор, като крайна цена щеше да излезе еднакво, предвид, че в Св.Спас в цената са включени и вечери, а в Бор само закуски и ако се ползва и вечеря се доплащат по 20лв. на човек (предполагам бюфет маса).
    Основното преимството, което наклони везните в полза на Бор (предвид мненията Ви, че все пак мениджмънта е един и същ и на двата хотела) е, че има аниматори и детски кът (или нещо такова пишеше) и се надяваме така да имаме малко време за релакс и ние с половинката Flutter
   Иначе и аз харесвам хотели, които са си комплекси и не се налага да излизаш извън тях- освен ако не се намират на някое интересно за разглеждане място, каквото за мен обаче Велинград не е. Така че вариант да си има всичко в хотела в случая ми се струва най-добър- разбирам, че това важи и за Св.Спас де.
    Оставам с нагласата, че няма да се разочароваме, макар че принципно съм си малко претенциозна Blush, но ще споделям после.

Хубава вечер на всички!

# 631
    Отново Ви благодаря момичета, че се включихте с отзиви за Велинград! Взехме все пак ваучери за Спа клуб Бор, като крайна цена щеше да излезе еднакво, предвид, че в Св.Спас в цената са включени и вечери, а в Бор само закуски и ако се ползва и вечеря се доплащат по 20лв. на човек (предполагам бюфет маса).
    Основното преимството, което наклони везните в полза на Бор (предвид мненията Ви, че все пак мениджмънта е един и същ и на двата хотела) е, че има аниматори и детски кът (или нещо такова пишеше) и се надяваме така да имаме малко време за релакс и ние с половинката Flutter
   Иначе и аз харесвам хотели, които са си комплекси и не се налага да излизаш извън тях- освен ако не се намират на някое интересно за разглеждане място, каквото за мен обаче Велинград не е. Така че вариант да си има всичко в хотела в случая ми се струва най-добър- разбирам, че това важи и за Св.Спас де.
    Оставам с нагласата, че няма да се разочароваме, макар че принципно съм си малко претенциозна Blush, но ще споделям после.

Хубава вечер на всички!

Хм приятелите ни точно заради децата се бяха разочаровали... басейна бил студен и не работел къта. Храната също била обеднял в сравнение с преди. А те не са толкова претенциозни като мен  Mr. Green и бяха ходили 5-6 пъти преди това.

# 632
  • София
здравейте, имам нужда от вашата помощ. бях си закупила ваучер за фотоепилация на цели крака, но не мога да намеря нито известието в пощата си, нито платежното и не си спомням от кой сайт е, за да си разпечатам ваучера. единственото, което помня е, че беше за 60лв и от един салон, който беше много обсъждан във форума, а и офертата е от поне преди месец.
моля за помощта ви...
благодаря на всички предварително

Много неприятна история  newsm78

Аз защото следя студио Савана и си спомням, че те имаха оферта за цели крака... ама в кой сайт... не мога да кажа. Те навсякъде се появяват... Дали беше в Лапни, дали в Наполовина  Thinking

За Савана офертата беше за 45лв., но изобщо не мога да се сетя от кой сайт е. Имам 2, ама са ми у дома, а аз съм на море. Ако се сетя,ще пиша.  Peace

Хм приятелите ни точно заради децата се бяха разочаровали... басейна бил студен и не работел къта. Храната също била обеднял в сравнение с преди. А те не са толкова претенциозни като мен  Mr. Green и бяха ходили 5-6 пъти преди това.

Жалко, и ние сме ходили няколко пъти, но за последно преди повече от 2г. Бяхме много доволни.

# 633
Ваучерите за Fancy си важат и за август!Бях два пъти вече в The Mall този месец и съм много доволна както винаги! Heart Eyes

# 634
Търся си оферта за кичури с фолио. Единствената, която откривам е в студио SD. Малко ми е далече, но да речем, че ще се прежаля да мина половината град, обаче нещо не откривам никакви отзиви за това студио. Може ли някой да помогне, моля  Praynig

тук има още едни кичури.. http://www.sabor.bg/deal-3092.html

# 635
Търся си оферта за кичури с фолио. Единствената, която откривам е в студио SD. Малко ми е далече, но да речем, че ще се прежаля да мина половината град, обаче нещо не откривам никакви отзиви за това студио. Може ли някой да помогне, моля  Praynig

тук има още едни кичури.. http://www.sabor.bg/deal-3092.html

Ето кичурчета - http://niesme.bg/team.php?id=WRMzQ4

Някакви отзиви за http://myoffer.bg/offers/Noktoplastika-s-aroma-terapiya-na-ratzete-za-1999lv

# 636
А аз смятам най-накрая да пробвам прословутия shellac. Някакви отзиви за този Спа-център Ладонна?Офертата е много хубава - 17 лв маникюр и педикюр! Thinking
Ето я впрочем: http://www.kuponi.bg/index.html

# 637
  • София

Хубава вечер на всички!

Хм приятелите ни точно заради децата се бяха разочаровали... басейна бил студен и не работел къта. Храната също била обеднял в сравнение с преди. А те не са толкова претенциозни като мен  Mr. Green и бяха ходили 5-6 пъти преди това.
Ние миналото лято бяхме в Свети Спас. Тогава хотелът беше почти празен. Отначало ни хареса. Апартаментът е просторен, добре обзаведен, приятен изглед, с подземен паркинг. Басейните са 2 закрити - единият дълбок с нормална температура, а другият детски - в него водата почти пари (особено в летните жеги). И ние бяхме със закуска и вечеря. Единият ден закуската беше на бюфет, а на другия явно хотелът се опразни още повече и беше по меню. Вечерята също беше по меню. Храната явно беше ужасно стара, поради липсата на клиенти и малкото ми дете хвана чревен вирус с повръщане. Върнахме се преждевременно и постъпихме в болница на системи. Дано сега като е пълен хотела, храната да е по-прясна.

# 638
Цитат
Пак са пуснали ваучери за хотел Тихов дол. Някой го беше яд, че е изпуснал.

White tulip, много благодаря! Първия път изпуснах офертата, замотах се нещо. Направи ми впечатление,
че не баха купени мног оваучери, въпреки, че тук обсъждахме много колко е изгодно.
Този път ще се възползвам Simple Smile

А какви са отзивите за този Тихов дол? Не съм срещала тука .

Мъжа ми вчера беше  на Цялостно VIP почистване на автомобил с препарати NERTA само за 7.50лв, вместо за 24лв. - Вип почистване на Автомобил в автомивката на четвърти километър. Малко беше объркано в офертата ( жалко че сега не мога да я намеря да почета) и той явно е имал други очаквания, че ще изперат и тапицерията.л Но пране не влиза. Иначе миенето си е миене Simple Smile

# 639
  • в града на вечния купон
само един отзив имаше в по предните страници-ок, но обслужването не е на ниво.

То и друго няма какво да се очаква....

Иначе като природа и комплекс е ок.
Аз съм ходила и без ваучер.

Сега пак се замислям и се обаждах да питам за септември бяха любезни

# 640
Я да попитам за Магнито и тази оферта: http://www.zadrujno.bg/874/hrana-napitki-shushi-bar-dinner-magnito.aspx

Преди имаше хубави мнения за нея. Едно само не ми е ясно по тази оферта. Поръчваш си ядене от менюто за 20 лева , а плащаш 10, това ли е?

Благодаря ти Радост, ако ходиш да пиешеш за Тихов дол Wink

# 641
Много благодаря за офертите за кичурчетата!   bouquet

# 642
Някой знае ли какво се случва с 888.bg не мога да се логна, а и не ми отваря страницата на оферта, която съм купила  newsm78 Сякаш и дизайна ми изглежда променен  Thinking

# 643
Моля ,ако видите нощувка във Варна, да пишете !

Ето http://varnadeals.com/team.php?id=77&ehaconvid=d0Gn-lWXA-2E-pK6A7n5

Аз пък искам аквапарк, ама ако може да не е за уикендите. Peace

Благодаря,  но вече се обаждах и  няма свободни дати .

Няма свободни дати, това за апартамента ли е?

# 644
  • София
Я да попитам за Магнито и тази оферта: http://www.zadrujno.bg/874/hrana-napitki-shushi-bar-dinner-magnito.aspx

Преди имаше хубави мнения за нея. Едно само не ми е ясно по тази оферта. Поръчваш си ядене от менюто за 20 лева , а плащаш 10, това ли е?

Точно така - от 20 лв. плащаш 10, а останалото над 20 си доплащаш. Първо погледни менюто, за да се ориентираш за цени и съответно да прецениш колко ваучера ти трябват (стига да няма ограничения). Май беше малко скъпичко.

Това е офертата за автомивката. Прането на тапицерия е с 20% отстъпка, а не се включва. Просто не е довидял Laughing. И моят мъж остана доволен Simple Smile.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 11:41 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт