Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 186
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Благодаря Ви момичета за отзивите за Велинградските оферти!
Все още се колебая къде да почиваме другия уикенд и ...последно да ви питам за отзиви, обаче в случая се интересувам дали сте ходили с туристическа агенция Валента Вип Травел???Става дума за путуване в чужбина по тяхна оферта-до Истанбул. Или пък да се спра на Караджъ турс?...Моля Ви помогнете, много ще съм Ви благодарна!!!  bouquet При кои от двамата оператора може да се разчита на повече коректност?

# 571
  • София
dioni, съжалявам че и ти си се подвела за този кетъринг. Мен в интерес на истината ме подразни не толкова качеството на храната, а некоректното отношение при доставката. Но двете неща взети заедно са достатъчно показателни за общото качество на услугата.
Истината е че при мен  отношението беше добро - уточнихме се за час - спазиха го, обадиха ми се по теб за да потвърдят и т.н. Може ида са си взели поука за отношението, но това не значи че си заслужава да похваля офертата  Peace

# 572
  • Някъде на път....
Отзиви за хотел Лира - Слънчев бряг...Има ли някой дето е бил там това лято, с офертата на Колектива?

Ние сме в хотел "Лира" в момента, от вчера.
Ами... какво да ти кажа - в общи линии - не съм очарована...  Sad

Доплатихме 60 лева за храна за двете деца - на 3 и 5г. са.
Т.е. почивката за четирима ни излиза по 77 лева на ден.

Храната е изключително бедна като асортимент - има ограничен избор между салата(краставици и домати е била само досега), едно основно ястие( зелен фасул имаше днес на обяд, кюфтета сос имаше снощи), някаква супа (леща снощи, таратор днес на обяд)и за десерт някакъв плод ( снощи грозде, днес пъпеш......)

Басейна (меко казано е малък....) е 1.20 метра дълбок и дооооста късичък... да не говорим, че е почти на улицата...

Поне плажа е хубав (далече е принципно), пясъка е много ситен, водата е разкошна!  Peace

Надявам се, че съм от полза с това инфо.... Wink

# 573
Да сте попадали на добра оферта за Spirit of Burgas в някои от тези сайтове? За билети или спане+ билети?

# 574
Момичета, заинтригувахте ме с тези плитки. Дайте снимки как са ви направили Simple Smile

Моята плитка е такава:  http://foto.bg/data/500/251480_209409419110484_100001242827435_6 … 520_7370150_n.jpg

http://foto.bg/data/500/184189_209410492443710_100001242827435_6 … 49_6684071_n1.jpg

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 08:23 от radi86

# 575
Здравейте, офертата за аквапарка е много добра и заявих си ваучер за 27-28 август, но ако е лошо времето как ще бъда компенсирана? Реално няма посочени алтернативни дати, а е конкретизирано, че се ползват само събота и неделя?

Излиза, че рискуваме и няма никаква възможност за някакви стъпки, при които и двете страни да са доволни при лошо време.

Видях, че клиника Леграно е пуснала лазерна епилация за цели крака на цена 159лв. Чудя се дали да си поръчам ваучер?! Има ли доволни?

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 18:57 от masha24

# 576
Принципно реших да избягвам вече ваучерите,но не мога да устоя на плитките и ще си взема  два ваучера.

# 577

Видях, че клиника Леграно е пуснала лазерна епилация за цели крака на цена 159лв. Чудя се дали да си поръчам ваучер?! Има ли доволни?

Аз взех 2 ваучера за подмишници за приятелка . Иначе това с краката и мен ме впечатли , но не е изгодно според мен, защото ти реално можеш да използваш да речем максимум 3 ваучера за 159 лв. и после като погледнеш реалната цена и да махнеш 70% пак си излиза  скъпо . Аз ще чакам по-алтернативна оферта с по-висока цена от 159 лв. , но по-голяма отстъпка за повече процедури Simple Smile).

# 578
  • Варна
Моля ,ако видите нощувка във Варна, да пишете !

Ето http://varnadeals.com/team.php?id=77&ehaconvid=d0Gn-lWXA-2E-pK6A7n5

Аз пък искам аквапарк, ама ако може да не е за уикендите. Peace

Благодаря,  но вече се обаждах и  няма свободни дати .

# 579
  • София
Благодаря Ви момичета за отзивите за Велинградските оферти!
Все още се колебая къде да почиваме другия уикенд и ...последно да ви питам за отзиви, обаче в случая се интересувам дали сте ходили с туристическа агенция Валента Вип Травел???Става дума за путуване в чужбина по тяхна оферта-до Истанбул. Или пък да се спра на Караджъ турс?...Моля Ви помогнете, много ще съм Ви благодарна!!!  bouquet При кои от двамата оператора може да се разчита на повече коректност?
[/q

Здравей,аз бих избрала Караджъ турс,пътувала съм с тях и съм много доволна.Периодично на сайта им има промоции и бонуси.

# 580
Аз също бих избрала Караджъ турс - била съм техен клиент и съм доволна от услугите и съветите им. От другата фирма нямам впечатления.

# 581
  • София
Някой има ли впечатление от масажите на Деянис? Една дама много го хвали в антицелулития форум, но искам още мнения  newsm78

# 582
Петифурче, аз също бих се доверила на Караджъ турс Peace

Относно сайта - всички оферти и аз съм разочарована. Въобще не знам вече и кой сайт агрегатор да следя, че и те се навъдиха много. Вие кой следите ?

За Беклемето още се чудя, заради природата искам да отида точно там. Интересува ме в хотела да е чисто и да има топла вода, така или иначе само ще спим там за няколко часа. Из нета чета, ама там се носят някакви велики претенции  Laughing Не отивам на почивка, за да си стоя в хотела  Laughing

# 583
Здравейте, имаше някаква оферта мисля за Банско като освен нощувката имаше включено АТV, обаче не мога да я намеря, ако някой си спомня ще съм ви много благодарна   bouquet

За Караджа турс аз съм разочарована от автобустите, свкърите пътуваха и те с тях същата работа. Седалките твърди и неудобни, при най малкото отпускане на седалката смачкваш коленете на седящия зад теб. Та пътувахме около 12 часа ли там колко беше не помня вече, ама бяхме като наказани на тия седалки  Rolling Eyes

# 584
Здравейте, имаше някаква оферта мисля за Банско като освен нощувката имаше включено АТV, обаче не мога да я намеря, ако някой си спомня ще съм ви много благодарна   bouquet

http://grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/2+%D0%BD%D0 … 1%D0%BA%D0%BE/421
http://grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/%D0%BD%D0%B … 140+%D1%81+50/372

Общи условия

Активация на акаунт