Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

[/quote]
ходих миналата седмица!
много ми хареса-няма цигани, не беше тъпканица, чисто

само шезлонгите бяха супер изхабени....

за бижутата- Аз лично съм редовна клиентката и от там имам много добри попадения . Пък и бижутата са качествени и сносни цени. Имат хубави неща. Аз миналата седмица се колебаех дали да не си взема два ваучера за 2лв.
[/quote]

Благодаря ти Радост! Ще се възползвам тогава, а шезлонгите мисля да ги преживея хехе, щом всичко друго е ок, няма страшно Simple Smile

# 91
  • София
Някакви отзиви за басейна Варадеро? Виждам, че са пуснали оферта http://niesme.bg/? Party
Цитирам: "Желателно е посещението в събота и неделя да става преди 10 часа." В смисъл да отида в 8:00 и да си тръгна в 10:00 или аз не разбирам? Тъкмо си представих един хубав ден с детето там.  Sad
А тоалетните чисти ли са?

# 92
Някакви отзиви за басейна Варадеро? Виждам, че са пуснали оферта http://niesme.bg/? Party
Цитирам: "Желателно е посещението в събота и неделя да става преди 10 часа." В смисъл да отида в 8:00 и да си тръгна в 10:00 или аз не разбирам? Тъкмо си представих един хубав ден с детето там.  Sad

Да отидеш по-рано, защото сигурно има много хора събота и неделя Simple Smile Иначе може цял ден да седиш... няма ограничение  Wink

# 93
  • София
Записвам се в новата тема. Много бързо върви!

# 94
  • в града на вечния купон
Цитирам: "Желателно е посещението в събота и неделя да става преди 10 часа." В смисъл да отида в 8:00 и да си тръгна в 10:00 или аз не разбирам? Тъкмо си представих един хубав ден с детето там.  Sad
хората са супер позитивни...след 10.00 има най-много хора и става струпване на касата, а момичето проверява всеки ваучер....и хората са помолили с"желателно е"
не съм влизала в тоалетните.....
хубаво наистина рано да се отиде, за да си заемеш и добри места

# 95
  • София
хората са супер позитивни...след 10.00 има най-много хора и става струпване на касата, а момичето проверява всеки ваучер....и хората са помолили с"желателно е"
Peace Сега разбрах. "Посещението" ми звучи като интервала от входа до изхода, явно съм станала много мнителна като става въпрос за ваучер.

# 96
  • в града на вечния купон
Peace Сега разбрах. "Посещението" ми звучи като интервала от входа до изхода, явно съм станала много мнителна като става въпрос за ваучер.
аз пак си взех ваучер
миналият път много ни хареса, всичко е по 2лв -картофки, фрапе

# 97
Ако има хора, които още не са си ползвали ваучерите на Грабо за почивка в еленския балкан в Комплекс еленски ритон горещо им препоръчвам да се обадят предварително да си потвърдят резервацията, защото 3 дена преди да заминем се оказва че служителката е пропуснала да попълни нашата резервация в системата им!!!
Абсолютно безобразие е това човек да си пусне отпуска да планира почивка от 2 месеца насам и в последния момент да се сблъска със такава некадърност... на всичкото отгоре сега трябва да се разправям и с грабо да ми връщат парите...

Добре че се обадих все пак реди да тръгнем, че ако бяхме отишли там да разберем че са ни затрили резервацията щеше да е вече катастрофално..

П.С. да добавя,че служителката им изрично ме накара да продиктувам номера и секретния код на ваучера в момента на резервацията.. ooooh!

# 98
  • София
Най-накрая използвах и ваучера си за Добро.
Храната беше вкусна, порциите ми се сториха малки като количество за реалните цени. Нямаше проблем за това, че сме с ваучер даже ни обгрижваха прекалено много, което на мен не ми се понрави. Сервитьорките бяха и две и двете се изредиха по два пъти да ни питат дали сме готови с поръчката, постояно се навъртаха около нас и на секундата отнасяха свободните чинии-все едно ме зяпат в ръцете кога ще взема последната хапка. Давам им оценка 8/10

# 99
в събота ходихме с ваучери в ресторант Maison Godet - искам да споделя впечатления- много ни хареса. Освен нас имаше още четири-пет двойки, всички с ваучери Simple Smile. Обстановката е приятна, светлината приглушена, обзавеждането - модерно без да е натрапчиво...на масите имаше запалени свещи. Обслужването беше дискретно и бързо- 15 мин след като донесоха салатата, основното ястие беше готово...аз си взех патешко магре с вишнев сос и праскови- беше крехко и вкусно, а мъжът ми яде телешки джоланчета с билков сос, мащерка и сотирани зеленчуци ...и много го хареса. За десерт взехме традиционните крем брюле и moelleux au chocolat- бяха много добре приготвени и ухаеха приятно. Мъжът ми пи и божоле с основното. взехме го на чаша, а не бутилка и видяхме как след като ни сипа от бутилката, сервтитьорът обезвъздуши остатъка, за да не се разваля виното...
Ваучерите ни струваха по 12 лв- доплатихме още 15...съвсем прилично, но качествено. пак ще отидем надявам се... Simple Smile

# 100
  • София
amiraN, имах в предвид, че цените на Леграно са прекалено високи, не че са ги завишили заради офертата.  Peace
[/
quote]НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ ЛЕГРАНО!Не препоръчвам NaughtyОтношението бе обидно  пренебрежително щом разбраха,че съм с ваучер.Процедурата беше лазерно подмладяване-времетраене около минута!Никога няма да отида там!

# 101
  • София
amiraN, имах в предвид, че цените на Леграно са прекалено високи, не че са ги завишили заради офертата.  Peace
НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ ЛЕГРАНО!Не препоръчвам NaughtyОтношението бе обидно  пренебрежително щом разбраха,че съм с ваучер.Процедурата беше лазерно подмладяване-времетраене около минута!Никога няма да отида там!

Моето "подмладяване" траеше 4-5 минути поне, странно е това, че при теб е било само 1 минута. Направих си всичките 5 процедури и аз поне съм много доволна от резултата. И с отношението не съм имала проблем - според мен там всички са с ваучер.

# 102
Искам да похваля Soup House. оферта на грабо. Ходих на обяд. Мястото е направено страхотно. Вътре е пуснат климатика, много е чисто. Супата (имат по 4-5 вида)която ядох беше страхотна и много голяма порция. Напълно достатъчна е да се наядеш. Салатата си я избираш сам - имат салатен бар с краставици, домати, маслини, сирене, кашкавал, зелена салата и т.н. и ти си избираш как да ги комбинираш. Много съм доволна 10/10

# 103
  • София
 smile3515 Еййй! Нещо ми е тръгнало накриво с тия ваучери!

Имам закупен ваучер за лазърна епилация на интим в Мелоди. Чс съм си записала преди две седмици, за четвъртък в 19ч. Днес ми звънят, да ме молят да съм го сменяла, че видите ли възникнало нещо. Викам добре, айде! Сменихме го за утре. Променям си аз плановете. И видите ли, преди малко пак ми звънят!  smile3515 Може ли, викат да Ви сменим час? Е побеснях! Е нали вече го сменихте!  newsm61 Така ли? Не знаели. Ама видите ли на д-р Не знам коя си й се налагало, видите ли. Спешно нещо й изникнало!   #Cussing out Ако можело в петък или в по-ранен час. Полудях ей! Викам добре, ама да не ми звъннете и в петък, че й е възникнало нещо! "Надявам се, че няма!" - вика ми тя.  Shocked Как ги рабирам аз нещата?! Сигурно им е звъннала някоя "реална" клиентка, разбирай не ваучер и е поискала удобен час след работния ден. Е що да не преместим тая ваучерката нищо, че се е сетила да си запази час преди две седмици. И ся ще си я разиграваме така, докато ни е удобно. Нищо, че за тея процедури трябва да се спазват определени периоди между тях и нищо, че тя видите ли може да си има и други неща с които да се занимава освен да се епилира!  smile3515 Е не! Няма да си направя там остатъка от процедурите! Даже и за тая не ми се ходи!  Crossing Arms

# 104
smile3515 Еййй! Нещо ми е тръгнало накриво с тия ваучери!

Имам закупен ваучер за лазърна епилация на интим в Мелоди. Чс съм си записала преди две седмици, за четвъртък в 19ч. Днес ми звънят, да ме молят да съм го сменяла, че видите ли възникнало нещо. Викам добре, айде! Сменихме го за утре. Променям си аз плановете. И видите ли, преди малко пак ми звънят!  smile3515 Може ли, викат да Ви сменим час? Е побеснях! Е нали вече го сменихте!  newsm61 Така ли? Не знаели. Ама видите ли на д-р Не знам коя си й се налагало, видите ли. Спешно нещо й изникнало!   #Cussing out Ако можело в петък или в по-ранен час. Полудях ей! Викам добре, ама да не ми звъннете и в петък, че й е възникнало нещо! "Надявам се, че няма!" - вика ми тя.  Shocked Как ги рабирам аз нещата?! Сигурно им е звъннала някоя "реална" клиентка, разбирай не ваучер и е поискала удобен час след работния ден. Е що да не преместим тая ваучерката нищо, че се е сетила да си запази час преди две седмици. И ся ще си я разиграваме така, докато ни е удобно. Нищо, че за тея процедури трябва да се спазват определени периоди между тях и нищо, че тя видите ли може да си има и други неща с които да се занимава освен да се епилира!  smile3515 Е не! Няма да си направя там остатъка от процедурите! Даже и за тая не ми се ходи!  Crossing Arms

Аз бих отказала да сменя часа!  smile3516 За каквото и да е,не само в конкретния случай.
Да добавя само- в Савана ми отказват по-ранно записване на часове..може би са прави..препоръчват няколко дни по-рано, дори ми се обаждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт