Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
amiraN, имах в предвид, че цените на Леграно са прекалено високи, не че са ги завишили заради офертата.  Peace

Ясно  Mr. Green  Наистина са супер високи!

# 76
  • София
Аз съм от доволните от Атина. Паркирах точно пред салона/т.е. срещу него/. Взеха ми връхчетата, изправиха ми косата и всички много ме харесаха. Моята е доста чуплива, но търпи изправяне и стои с дни така. Утре съм пак  Crazy, надявам се пак да съм доволна, този път и маникюр си взех. Миналия бях сама в салона, с дребно момиче - фризьорка, на около 24-6 години. Не си спомням цвета на косата й.... Направи ми добро впечатление, когато й звънна телефонът - тя отговори, че има работа и ще звънне по-късно. Не е споменала нищо затова, че съм с ваучер.

Някой справи ли се с обаждане до Pixi? Вчера говорих и с пиперки, по повод тях, бях обсипана със странни обяснения, как собственикът не можел да случи на персонал и как ще удължат срока на ваучерите. Ама аз не искам кола за Коледа....

# 77
  • София
Момичета, имате ли отзиви за КМН Козметикс (или може би KMN beauty center, написали са го и по двата начина) - соларно студио в Лозенец? На супер удобно място ми е, а офертата изтича съвсем скоро: http://www.deals.bg/deal/id/3539/9be789/1

# 78
  • София
Ani111 бях си взела ваучер от предишната им оферта 2 път не се лъжа , солариума е затворен в едно малко помещение , вентилация=0 , топлия въздух се върти в стаичката и ако преди теб е имало хора буквално не се диша , а аз ходих когато не беше такава жега

# 79
  • София
Ani111 бях си взела ваучер от предишната им оферта 2 път не се лъжа , солариума е затворен в едно малко помещение , вентилация=0 , топлия въздух се върти в стаичката и ако преди теб е имало хора буквално не се диша , а аз ходих когато не беше такава жега
  bouquet

# 80
видяхте ли офертата на Грабо за о-в бали Simple Smile Оххх като ги напускат такива и почвам да се размечтавам  Simple Smile

В тоя смисъл преди време бяха пуснали за малдивите. Някой знае ли за отзиви от там, някой който е ходил с ваучер?

# 81
Здравейте! Много ще се радвам да ми препоръчате почивка в планина, близо до София за събота и неделя, ако сте попадали на нещо интересно, ще се радвам да го споделите  newsm78
Благодаря  Blush

# 82
Идвам при вас да ви следя  Hug
Какви са отзивите за Хил Клиник - http://www.zadrujno.bg/825/paket-pet-anticelulitni-proceduri-vel … bf12-94d9c3588434
Имам нужда от такива процедури, но незнам до колко ще имат ефект  newsm78

# 83
видяхте ли офертата на Грабо за о-в бали Simple Smile Оххх като ги напускат такива и почвам да се размечтавам  Simple Smile

В тоя смисъл преди време бяха пуснали за малдивите. Някой знае ли за отзиви от там, някой който е ходил с ваучер?

За Малдивите до колкото си спомням беше издънката. Коментирано е по форумите, екскурзията май така и не се е състояла, дано поне са върнали парите на всички хора. Късно разбрах за този случай, иначе не бих се възползвала от офертата на Грабо за Венецианската лагуна, но добре че с нея всичко беше наред. Та в този ред на мисли, тези далечни дестинации са ми много подозрителни... Но който реши да се възползва хубаво да проучи туристическата агенция преди това!

# 84
  • Някъде на път....
Момичета, някой вече да се е възползвал от тази оферта - Маникюр с OPI лак само за 4 лв, вместо за 12 лв, в студио за красота "Силви"!

Отчаяно се опитвам да се свържа от сутринта.....и никой не вдига!  Sad

# 85
  • София

сега за една оферта  за 50% намаление за бижута http://www.dalavera.bg/383/50-otstapka-za-bizhuta-vav-veriga-mag … yona-silver-wolrd

миналата седмица имаше същата в намалено.бг , но цената беше 1лв със същите условия

Ама аз в този техен сайт нищо не мога да видя како предлагат и на какви цени. Ако си купя 2-3 ваучера и нищо не си харесам  newsm78 Някой, който е ходил може ли да каже нещо повече за качеството и цените и дали има нещо интересно изобщо Confused

Офертата изтича след повече от 2 дни. Не можеш ли да отидеш и да видиш какво предлагат? Моята информация е доста стара. Преди 3 години от там купихме абитуриентския комплект на дъщеря ми. Беше сребро с черен камък, стилно и изчистено. Парите не бяха малко, но не и нещо невъзможно. С 50 % отстъпка ще стане доста изгодно. По-късно приятелка търсеше нещо за подарък и пак от там хареса. Все пак аз не бих дала пари за ваучер ако не съм сигурна, че има нещо по мой вкус.

Току-що видях, че в условията на сделката пише:
Цитат
> Можете да върнете закупения и неизползван ваучер в срок до 10 работни дни след спирането на офертата в www.dalavera.bg .

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 21:59 от Тaня67

# 86
Някакви отзиви за басейна Варадеро? Виждам, че са пуснали оферта http://niesme.bg/? Party

# 87
  • в града на вечния купон
Някакви отзиви за басейна Варадеро? Виждам, че са пуснали оферта http://niesme.bg/? Party
ходих миналата седмица!
много ми хареса-няма цигани, не беше тъпканица, чисто

само шезлонгите бяха супер изхабени....

за бижутата- Аз лично съм редовна клиентката и от там имам много добри попадения . Пък и бижутата са качествени и сносни цени. Имат хубави неща. Аз миналата седмица се колебаех дали да не си взема два ваучера за 2лв.

# 88
  • София-Младост
Момичета, някой вече да се е възползвал от тази оферта - Маникюр с OPI лак само за 4 лв, вместо за 12 лв, в студио за красота "Силви"!

Отчаяно се опитвам да се свържа от сутринта.....и никой не вдига!  Sad
Ето ти още мобилни телефони, Силвия мисля е маникюристка.
Вили 0889203399, Ваня - 0878694343, Елена- 0893420425, Силвия- 0888887435, Ванина- 0885590504, Буба - 0899136596.

# 89
  • в града на вечния купон
Здравейте! Много ще се радвам да ми препоръчате почивка в планина, близо до София за събота и неделя, ако сте попадали на нещо интересно, ще се радвам да го споделите  newsm78
Благодаря  Blush
аз си взех от пиперки  за хотел Морени Витоша, но мисля че е изтекла вече

има активна за Търсава-48лв, това до Своге

Общи условия

Активация на акаунт