Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!

Има ли някой отзиви за тази оферта? http://www.promomax.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0/100213
Изглежда ми добра за деца, най -вече ме блазни външния басейн заради баткото и таткото.
Благодаря Ви предварително! Hug

И ние останахме доволни от "Добро". Ходихме семейно там миналата вечер.

# 106
Успях да си запиша час за Pixy, ще видим как ще е  Thinking

# 107
Здравейте момичета!

Има ли някой отзиви за тази оферта? http://www.promomax.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0/100213
Изглежда ми добра за деца, най -вече ме блазни външния басейн заради баткото и таткото.
Благодаря Ви предварително! Hug

И ние останахме доволни от "Добро". Ходихме семейно там миналата вечер.

Хотелът е страхотен, сигурна съм, че ще останете доволни.  Peace

Ние бяхме от 10 юли в съседен комплекс - останахме мнооого доволни  Flutter
Видяхме го този в офертата, която даваш, беше първият комплекс от разположените там и имаше доста хора. Иначе мястото е спокойно, на няколко км от Разлог и Банско.
Ние бяхме в Balkan Jewel - почти последно разположен. Пак бихме отишли, даже семейството, с което бяхме, планува да отиде и август... ние имаме друга дестинация за август, иначе нямаше да му мислим.  Grinning

# 108
  • София

За кога успя да запишеш час? За да знам поне кога работят, да мина директно  Crazy

Кашмир, нещо не ти върви напоследък, ма то на кой ли му върви....с ваучерите....

# 109
  • София
Здравейте!
Два дена не съм ви чела и сте изписали старата тема, че чак на 8 страница се записвам  Laughing

Днес бях на фотоепилация на интим в Боби М . Момичетата бяха много симпатични и любезни, салона според мен е квартален и с нищо не блести, но хигиената беше на ниво. Давам оценка 9/10 защото се забавиха и ме приеха с 20 минути закъснение. След 2 седмици ще докладвам дали има екефт  Peace

А вчера бяхме с приятелка на Хип хоп и беше много забавно и зареждащо.
Това им е хубавото на тези ваучери, че човек може да опита различни неща на достъпни цени.

Таня, ние се готвим на есен за Истанбул и сега само проучвам нещата. Иначе с дъщеря ти ще се окажем набори щом е била абитуриентка преди 3 години  Peace

# 110
Колектива пък е пуснала доста странни оферти. Пежо  #Crazy
И сафари в Кения Simple Smile

да помечтаем Simple Smile

# 111
Даа, Колектива са напускали 1000 оферти съвместно с Mall of Sofia и можело да спечелиш 50% намаление за Пежо, ако си вземеш някоя от тях..

Аз, под влияние на някаква мания за гримове, дето ме тресе в момента, главно по тази се загледах: Комплект гримове на "Golden Rose" за 11 лв, вместо за 22 лв!. Ползвали ли сте някои от продуктите, включени в комплекта?

# 112
Някой май скоро питаше за Детска фотосесия Simple Smile

# 113
  • София
Днес ходих на Лазерната епилация на цял интим в Legrano - офертата от lapni.
Доволна съм на 100% от отношението както на рецепция така и на момичето, което извърши процедурата. Поради независещи от мен обстоятелства закъснях с половин час, но те ме посрещнаха супер любезно и нямаше проблем.

Самата процедура, ако ви кажа, че не боли ще ви излъжа. Добре, че е охлаждащата струя въздух иначе би била немислима болка. И сега болеше, но стисках яко зъби. Странно ми беше, че не сложи контактен гел, но може би с този лазер е така. На други места, където съм ходила винаги е имало. Направиха ми картон и подписах декларация, че не страдам от 5-6 неща като хормонални проблеми, алергии и др. Единствена забележка би могло да бъде, че това беше след процедурата, а не преди нея. За сега давам оценка 10/10, по нататък ще трябва да се види резултата.

# 114

За кога успя да запишеш час? За да знам поне кога работят, да мина директно  Crazy

Кашмир, нещо не ти върви напоследък, ма то на кой ли му върви....с ваучерите....

Записах за четвъртък, сряда не можела козметичката.

Да споделя и впечатления от антицелулитен масаж в Mix.
Самото студио въобще не ми хареса. А аз не съм особено претенциозна.
Обаче масажистката е много внимателна и старателна, направо ми става жал като си помисля за какви смешни пари си съсипва ръцете  Sad От самия масаж съм доволна, при някои движения си боли сериозно Simple Smile нямам опит да го оценя дали е професионално качествен, но съм доволна

# 115
Izvinqvam se za latinicata no molq kajete mi tochno kade se namira salon Milano! na razlichnite oferti e razlichen adresa?

# 116
  • София
Izvinqvam se za latinicata no molq kajete mi tochno kade se namira salon Milano! na razlichnite oferti e razlichen adresa?
Като застанеш срещу арена Запад, блока в дясно, от към улицата е салона. Дано да ти е титулярката, защото заместничката не струваше Sad
Да споделя и за "Добро" - на мен лично не ми хареса много. Бяха много любезни, запазиха ни маса от предния ден, валеше, предложиха да ни преместят вътре. Недоволството идва от това, че си поръчах агнешко, което дойде само кожа и тук таме малко месце, нищо общо с представите ми за порция от 20 лева. Останалото беше вкусно, но една от поръчаните порции дойде, когато останалите 4 човека бяхме приключили с яденето. Sad

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 22:19 от 450

# 117
  • Варна
Привет момичета, можеби малко неподготвена се включвам, но да попитам няма ли търсачка, която обединява офертите на всички сайтове. Търся си офертичка за 2-3 дневна почивка на планина и ми се схвана пръста да цъкам по сайтовете.    comp03

Иначе за сега съм ползвала доста оферти от Колектива- 3Д кино, суши, кола маска, картинг и никога не съм имала проблем.
Последно ползвах оферта на Грабо за разходка с корабче. Добре беше сървиса на доставчика, но ме подразни, че  нещо имах драма с ваучера- да не обяснявам на дълго и на широко- оказа се просто, че в почивен ден или извънработно време няма на кого по спешност да се обадиш по телефон.

# 118
# 119
  • Варна
благодаря   bouquet

Харесах си една офертичка за язовир Крърджали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт