Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 230
  • 739
  •   1
Отговори
# 315

По принцип доста редовно посещавам този ресторант и ми е вкусно и приятно. Закупих си ваучери и нямам търпение да ги пробвам вече. Определено ми е любопитно какво ще ни сервират. Със сигурност само основното ястие е около 10-14 лв, от там нататък за мен ваучера си заслужава. Ще споделя впечетления от ваучерите след като ги използвам.

# 316
и къде мога да видя мнения за фризьорско студио "Афинити", защото не намерих в темата...

И аз се чудя за Афинитито, писала съм малко на предната страница, малко преди теб... Отзивите от моята приятелка са много добри.. Сигурно ще пробвам, най-вече заради това, че е  валиден 2 месеца Whistling

# 317
Да, прочетох този пост, но ми се щеше да чуя повече отзиви, особено от хора, ползвали услугата с ваучер. Колебая се между Афинити и Бона деа точно като теб!  Peace

За турския ресторант и аз си взех ваучери и нямам търпение. За първи път ще опитам турска храна... Rolling Eyes

# 318
Ами поне в офертата на НиеСме пише, че  е валиден от 5 август т.е. от петък, което моментално изключва варианта някой вече да го е ползвал.. Освен да е имало изтекли оферти пак за салона.. И аз чакам отзиви, сърбят ме ръцете да купя, но... newsm78 още се колебая..

# 319
  • София
Искам да се оплача от "СЛОН". Имам ваучер за маникюр и подхранваща маска на косата. Важи до 5.8.2011. От няколко дена се опитвам да се свържа със салона, но на трите телефона от офертата никой не вдига. Писах на слона, а те днес ми отговарят, че офертата е изтекла на 5.5 и ми дават същите телефони от офертата. Това, че сменят датите по-късно след закупуването им не им прави чест, още повече, че си имам ваучера разпечатан и макар в профила ми вече да пише друго, на разпечатката ми пише 5.8.2011. А ги помолих за връзка със салона защото посочените телефони на офертата не отговарят и те ми върнаха същите телефони с пожелание да ползвам други услуги на салона, е няма такава наглост  #2gunfire
Моля които писаха писма до зашита на потребителите да ми помогнат с адрес на които да пиша. не е за сумата, но няма да позволя да ни правят на маймуни  Naughty

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 15:09 от 450

# 320
Тези от Слон с извинение, но са абсолютни некадърници - те и телефоните си изобщо не вдигат, като цяло са едно голямо разочарование. Напълно те подкрепям с писмото до агенцията, сумата изобщо няма значение!

Междудругото се замислих, че май не сме обсъдили въпроса за Плитките...?Simple Smile)

# 321
  • София
За феновете на Бона Деа, пуснали са оферта за подстригване, този път и със сешоар --> http://promosdelka.com/italianski-tehniki-na-podstrigvane-izmiva … o-bona-dea-t0vap5  newsm44

ммм, да...взех си вече тази офертичка на Бона Деа Peace
мерси Масленка  bouquet

# 322
  • София
Моля Ви за отзиви за козметичен Център Pixy SPA. По-скоро ми хареса оферта
та и се чудя...http://www.hitceni.bg/offers/Grizha-za-vasheto-litze--tzyalostno … sto-za-30-lv.html

Лично аз в този салон няма да отида отново. Бях на кола маска де, може почистването да е добро. Но с голямо нежелание отидох 2ри път (понеже имах 2 ваучера  ooooh!), 1вия път крака ми прави, ама с ОГРОМНИ пропуски, за второто посещение не ми се чакаше за крака посред лято (а и нямаше смисъл при тях, после пак сама довършителни работи), и отивам за половинки ръце... пак същата работа...  Crossing Arms

А дали е една и съща козметичката, която прави кола маската и почистването на лице? Защото тя ако е една и съща персона, след като претупва едното ще претупа и другото... Thinking

# 323
Някой да има отзиви от хотел Диана, Приморско? Има оферта за нощувки + закуски и вечери. Интересува ме най-вече местоположението на хотела и как е храната. Много ще се радвам някой да се включи, харесала съм офертата, за да водя мама.  Embarassed

За тази оферта за Диана ли говориш ? : http://niesme.bg/team.php?id=65 , тъй като аз ходих вече в Приморско го видях това хотелче и се намира буквално на няколко крачки от плажа, а за храната не мога да кажа ама щом имаше насядали хора по масите на хотела, а не бягащи към най-близкия ресторант предполагам, че и храната е вкусна  Wink

Всъщност гледах тази: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=295 -- но май няма никаква разлика освен в броя дни Simple Smile

# 324
Тези от Слон с извинение, но са абсолютни некадърници - те и телефоните си изобщо не вдигат, като цяло са едно голямо разочарование. Напълно те подкрепям с писмото до агенцията, сумата изобщо няма значение!

Междудругото се замислих, че май не сме обсъдили въпроса за Плитките...?Simple Smile)

Аз си взех плитка,ако става въпрос за тази http://ofertomat.bg/offers/view/231.htmlПозитивно съм настроена  Whistling Whistling

# 325
  • sofia
някой ходи ли вече в салон за красота „Violet” да ме ориентира какво да очаквам? имам ваучер за маникюр или педикюр там и се колебая кое ще е по-малкото зло Wink  Laughing

# 326
  • София
pasta утре имам час и ще споделя

# 327

Аз си взех плитка,ако става въпрос за тази http://ofertomat.bg/offers/view/231.htmlПозитивно съм настроена  Whistling Whistling

Аз гледам, че пускат напоследък такива оферти насам натам и понеже не съм пробвала все още, а ми се струва доста интересно и питам за отзиви:) Честно казано не съм много сигурна кое какво е, рибена кост -ок, но това френски водопад някъде го видях - съвсем не знам какво е хехе:))) Пиши как е било, след като си използваш ваучера:)

# 328
  • sofia
pasta утре имам час и ще споделя

о, страхотно, ще чакам.. дано си доволна  Peace Hug

# 329

Здравейте момичета, по повод коментарите за Слон, дано съм полезна с моя опит. Преди време бях подарила ваучер за маникюр в Савана, обявен от Слон. Впоследствие случайно разбрах, че моята близка не е успяла да ползва ваучера, след като от Савана заявили, че графикът е запълнен и няма начин да я вместят в срока на ваучера.  Единственото което са предложили като решение е било да ползва услугата като си доплати до редовните цени.

Почуствах се доста неловко и реших на всяка цена да се свържа с хората от сайта. Мисля, че нямаха обявен телефон за контакти и прибягнах до този за търговци с предложения за оферти. Момчето, с което разговарях се оказа сговорчив и влезе в положение. Предложи два варианта: или да доплатят до пълната стойност на услугата, или да върнат парите за ваучера по банков път. В рамките на един ден, въпросът беше приключен успешно (спрях се на вариант Б).

Общи условия

Активация на акаунт