Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Тези от Слон с извинение, но са абсолютни некадърници - те и телефоните си изобщо не вдигат, като цяло са едно голямо разочарование. Напълно те подкрепям с писмото до агенцията, сумата изобщо няма значение!

Междудругото се замислих, че май не сме обсъдили въпроса за Плитките...?Simple Smile)

Аз си взех плитка,ако става въпрос за тази http://ofertomat.bg/offers/view/231.htmlПозитивно съм настроена  Whistling Whistling

Аз гледам, че пускат напоследък такива оферти насам натам и понеже не съм пробвала все още, а ми се струва доста интересно и питам за отзиви:) Честно казано не съм много сигурна кое какво е, рибена кост -ок, но това френски водопад някъде го видях - съвсем не знам какво е хехе:))) Пиши как е било, след като си използваш ваучера:)

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0% … =1162&bih=661  - нещо подобно си представям  Thinking

# 331
  • в града на вечния купон
Тези от Слон с извинение, но са абсолютни некадърници - те и телефоните си изобщо не вдигат, като цяло са едно голямо разочарование. Напълно те подкрепям с писмото до агенцията, сумата изобщо няма значение!

Междудругото се замислих, че май не сме обсъдили въпроса за Плитките...?Simple Smile)

Аз си взех плитка,ако става въпрос за тази http://ofertomat.bg/offers/view/231.htmlПозитивно съм настроена  Whistling Whistling

Аз гледам, че пускат напоследък такива оферти насам натам и понеже не съм пробвала все още, а ми се струва доста интересно и питам за отзиви:) Честно казано не съм много сигурна кое какво е, рибена кост -ок, но това френски водопад някъде го видях - съвсем не знам какво е хехе:))) Пиши как е било, след като си използваш ваучера:)

и за много се изкефих на тази оферта, ама ми е много далечко
ако може  такава да се пусне и за Младост, Дървеница, Студентски град.....

# 332
  • София
Арлет Енерджи. Вчера си записах час за днес  #Crazy, може би защото бях от 15 часа, който не е популярен час.
Добре съм постригана, ограмотих се що е то "къдрав сешоар" (всъщност е това, което аз разбирам под сешоар), макар че ме направи с изправена коса по мое желание. Доволна съм, единствения кусур - в самия салон музиката е от онези безконечни зомбиращи ритми, които пускат в някои магазини, а за да се чува от сешоарите - дъни яко. И моята фризьорка говореше на "ти", но не беше досадна.
Дават карта за намаление 10%, която можела да се ползва на практика от всекиго. Но нямам представа какви са цените.

По темата за плитките - колко ли издържа такава плитка и на влажна коса ли се прави?
Ето Френския водопад http://w.vbox7.com/play:f70cf69c - почвайте да се упражнявате  Grinning

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 22:49 от Cuckoo

# 333
  • София
Вече за 2 път поръчваме с около 50 % намаление от пицария мама миа , освен че първия път ни донесоха две еднакви пици нямаме забележки.

За мобилните телфони с Андроид има много удобно приложение, където са повечето оферти накуп и на телефона  Wink - https://market.android.com/details?id=com.sash.discounts

# 334
За плитките - видях такава на живо и много ми хареса как стои Simple Smile Бих се възползвала, ако пуснат оферта в моя район  Peace

# 335
Гледам, че има доста купени ваучери по тази оферта за антицелулитен масаж. Случайно някой от тук да се е възползвал? Ще се радвам, ако след това сподели мнение, понеже ползвах услугите на 2 други салона и нещо не останах доволна.  Thinking

# 336
Появи се нов сайт !http://www.kiwi.bg/

# 337
Днес бях в прехвалената зала на Деликато  Laughing Laughing Laughing. Учителят  по танци беше леко нетърпелив да ни "научи" и свършихме с около 4-5 минути по-рано от колкото трябваше. Като за първо впечатление 5/10 заради съблекалнята, която е доста тясна и няма шкафчета за ползване, което излага вещите на достъпа на всички в залата , които постоянно влизат и излизат. ooooh! ooooh! ooooh! За повече отзиви ще пиша след 2-3 урока още . Иначе е забавно и се надявам да остана с добро впечатление от уроците .

ПС: Взех ваучер за "Вратица" ,някой ходил ли е там ?

# 338
Искам да попитам има ли някой който е пътувал с Бутик Травел  на уикенд до Истанбул с ваучерите и какви отзиви и мнения имате
Благодаря ви предварително   bouquet

# 339
  • София
bonydi на 4 пътувам с тях и ще дам отзиви (но няма да ползвам техните услуги за допълнителните турове , сама ще си обиклям )

# 340
  • София
Купих си ваучер за плитка и много ме е яд, че е валиден само до 01.09, иначе бих си купила още.  Wink

# 341
bonydi на 4 пътувам с тях и ще дам отзиви (но няма да ползвам техните услуги за допълнителните турове , сама ще си обиклям )

Страхотно ще чакам да споделиш ,
Кога си резервира места? Аз днес прочетох отзиви ,че няма допълнителни автобуси както бяха писали, че ще пуснат ако има много хора и нямало места за всички дати .Утре и аз ще звъня да видя кога имат свободни места.

# 342
  • София
bonydi не съм резервирала аз , а приятелката ми .Знам ,че местата ги е запазила още преди 3 месеца, тъй като нямало свободни места за предните дати

# 343
  • София
Искам да попитам има ли някой който е пътувал с Бутик Травел  на уикенд до Истанбул с ваучерите и какви отзиви и мнения имате

Бяхме през април. Използвахме ги само за транспорт и хотел. Автобуса беше приличен, но малко сгъстен, за да събере повече хора. Даваха напитки. По принцип бяха в неограничено количество, но само ако не те е срам да си искаш  Laughing. Хотелът беше идеален за парите си и на удобно място. Закуската беше прилична. Безплатната панорамна екскурзия преди обяд в деня на настаняването беше добра, макар и да ни бяха познати местата. На връщане всички бяха доволни, т.е. и записаните на организираните екскурзии.

ПС: Взех ваучер за "Вратица" ,някой ходил ли е там ?

Не очакавай много! Бих го сложила по-скоро към неуспешните ми попадения, но като знаеш къде отиваш, храната може и да ти хареса. Намира се в мазето на една недовършена къща. Наоколо има висящи "прани гащи" и строителни отпадъци. Когато отидохме първия път беше студено, валеше и градината беше неизползваема. Влизайки в ресторанта се ужасихме. Имаше неразтребени маси, миришеше на манджи и пушекът от цигарите на единствената заета маса беше невъобразим, т.е. вентилация липсва. Отидохме без резервация, защото беше никое време и беше логично, че няма да е пълно. Посрещна ни сервитьор, който изобщо не приличаше на такъв - нито като облекло, нито като спретнатост. Върна ни защото имат много малко пилешко/ваучера беше за пилешко ястие/ и ако ни го сервират на нас ще ощетят някой, който си е резервирал. Излязохме възмутени. Мъжът ми отказа категорично да стъпи пак. В края на срока на ваучера отидох с приятелка. Този път си резервирах порцията пиле  Laughing. Седнахме в градината, където е значително по-прилично от "салона". Оказа се, че Пепси колата не са им я докарали и ни сипаха в чашка от шише, което кой знае кога е било отворено, защото не беше газирано. Освен това чашата едва ли имаше 200 мл, а си платихме за бутилка 250 мл. Пилешкото беше вкусно, но точно като за 3 лв/ваучера беше 2 порции за 6 лв./, т.е. мъжът ми щеше да си остане гладен  Mr. Green. Все пак на вкус беше прилично и ако не беше предисторията сигурно щях да съм доволна.

Малко след като се разделихме с приятелката ми, отидох в близкото Фантастико в Скай сити. Както пазарувах, видях въпросният сервитьор или какъвто е там (май е всичко) да притичва набързо до фризера с пилешко филе и взе 2 опаковки. Явно някой друг "ваучер" се беше обадил, че ще идва. Поне да ставаше въпрос за прясно месо. Не знам какво им пречи да имат малко повече месо във фризера.  Grinning

Доста дълго стана, но ми се искаше да разкажа всичко. Непрекъснато пускат оферти и е добре да се знае.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:16 от Тaня67

# 344
  • в 1001-та нощ
Гледам, че има доста купени ваучери по тази оферта за антицелулитен масаж. Случайно някой от тук да се е възползвал? Ще се радвам, ако след това сподели мнение, понеже ползвах услугите на 2 други салона и нещо не останах доволна.  Thinking

от кои салони не беше доволна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт