Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Правописните грешки по милионите сайтчета за групово пазаруване се дължат на липсата на copywriters или текстописци, които логично ще изпълняват и ролята на коректори, за съжаление българинът не е свикнал да инвестира в такива "излишни" длъжности, което мен ме дразни невъобразимо много!

На мен в моята работа непрекъснато ми се налага да пиша документи, но и през ум не ми е минавало да си наемам коректор. Това е въпрос на грамотност, а не на инвестиции. Който оформя офертите е ДЛЪЖЕН да е грамотен.

# 466
TS салон - Боядисване на коса с L'oreal-Majirel и оформяне със сешоар по тази оферта - много съм доволна, направиха ми цвета, който исках, салона е хубав и отношението беше нормално. Оценка 10/10.

Автомивка Carwash 2 -  не мият особено добре и не слагат много препарати - оценка 6/10, за разлика от Carwash срещу Метро 2, които мият страхотно - 10/10.

Д-р Албена Нешева - Почистване на зъбен камък, отстраняване на петна от кафе и цигари, полиране на зъбите с полираща паста и обстоен преглед по тази оферта - не съм особено доволна, изчистиха ми петната по зъбите само отпред, общо взето претупа цялата процедура. И реалната цена е просто безумна. Оценка 4/10.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 11:42 от Анонимен

# 467
  • Sofia
Момичета, препоръчайте ми читав педикюр!  Praynig
/По възможност да не е в най-крайните квартали/

# 468
И моите наблюдения са, че сайтовете за групово пазаруване се развиват с пълна сила. И това е нормално, защото когато има търсене, предлагането се увеличава:) Все пак, за да се поддържа един сайт са необходими големи инвестиции за реклама и в скоро време най-вероятно ще се отсеят тези, които ще продължат напред. Но е факт, че много хора пазаруват по този начин:)

Един от сравнително новите сайтове ми направи много добро впечатление - по отношение на дизайн и оформление:
http://doxbox.info/giftbox/

Пазарувал ли е някой от там?

# 469
Цитат
Един от сравнително новите сайтове ми направи много добро впечатление - по отношение на дизайн и оформление:

Радост Димитрова, едно от форумските клишета е: "Моля, не обиждайте интелигентността ни!".

# 470
Цитат

Радост Димитрова, едно от форумските клишета е: "Моля, не обиждайте интелигентността ни!".

Аз мислех по-директно да го напиша, но и така е добре. Какво да ми направи впечатление на сайт с две оферти, промотиран от потребител с нула мнения?

# 471
  • софия
Цитат

Аз мислех по-директно да го напиша, но и така е добре. Какво да ми направи впечатление на сайт с две оферти, промотиран от потребител с нула мнения?
Регистриран вчера с единствено мнение за въпросният сайт Mr. Green Поне си е направила труда и си е поокрасила профила.
Моля, не се крийте! Няма нужда. Просто пуснете сайт-а в темата или на ЛС и ще го включим в първия пост. Даже, ако давате линк към файл-а с логото ще сте много добри Mr. Green

# 472
Хм малко странен сайт, наистина ли трябва да си платя, за да влезна ?  newsm78

# 473
  • Sofia
Какво да ми направи впечатление на сайт с две оферти, промотиран от потребител с нула мнения?
Всъщност, офертите са ШЕСТ, т.е. две, които се повтарят по 3 пъти.  hahaha
Класически пример за антиреклама.

# 474
Здравейте, правили ли сте си Вега тест?
Имате ли отзиви за следните два варианта:

Предварително благодаря за информацията   bouquet

ПС: Дали има тема за Вега тестовете

Аз ходих в 1вото студио от чисто любопитство. Но цената тогава беше 20лв.
Не знам много какво да кажа  newsm78
Аз нямах забранени храни, повечето бяха с ++, имаше и с +, и 2-3 бяха нещо като неутрално, които пак мога да ям, но да ограничавам леко (анасон!, кока кола). Самият тест с нищо не ми помогна, но ако трябва да му вярвам, значи имам добра поносимост към всичко, което е супер. Мед. лице, което правеше процедурата даде разни съвети за здравословно хранене, нищо което да не знам ест. Не съжалявам, че отидох, но можеше и доста по-добре да похарча 20лв  Laughing

# 475
  • София
Ама Макси не е ли затворен комплекс... И ако е така, то.. не виждам как ще пуснат ваучери Thinking
   Принципно МАКСИ е затворен комплекс, но достъп до басейните имат и външни посетители. За жалост наистина е малко вероятно да пуснат за там ваучери де- колкото и да бихме им се зарадвали. Иначе редовната цена на човек там мисля е около 15 лв. с вкл. 1 малка мин.вода.

# 476
Правописните грешки по милионите сайтчета за групово пазаруване се дължат на липсата на copywriters или текстописци, които логично ще изпълняват и ролята на коректори, за съжаление българинът не е свикнал да инвестира в такива "излишни" длъжности, което мен ме дразни невъобразимо много!

На мен в моята работа непрекъснато ми се налага да пиша документи, но и през ум не ми е минавало да си наемам коректор. Това е въпрос на грамотност, а не на инвестиции. Който оформя офертите е ДЛЪЖЕН да е грамотен.
Хаха, ти си изключение!Всъщност офертите биват оформяни от графични дизайнери и писани от рекламни агенти, които не са особено грамотни и това е 99-процентова практика. Едно е да пишеш документи, а друго да продаваш нещо чрез текстове! Никъде по света няма такива мултифункционални люде като нас!  Grinning
Както и да е, тук сме да си изказваме личното, субективно мнение и аз няма да споря, просто си падам повече по европейските практики в това отношение!Защото не става въпрос само за грамотност, но и за оригинално поднасяне на дадена оферта, без да залиташ в глупави клишета или да редиш похвални слова, или да остроумничиш!
Пак да попитам - някъде срещали ли сте оферта за кичури в момента?  bouquet

# 477
И моите наблюдения са, че сайтовете за групово пазаруване се развиват с пълна сила. И това е нормално, защото когато има търсене, предлагането се увеличава:) Все пак, за да се поддържа един сайт са необходими големи инвестиции за реклама и в скоро време най-вероятно ще се отсеят тези, които ще продължат напред. Но е факт, че много хора пазаруват по този начин:)

Пазарувал ли е някой от там?

Добър ОПИТ госпожо Димитрова  Mr. Green

# 478

Хаха, ти си изключение!Всъщност офертите биват оформяни от графични дизайнери и писани от рекламни агенти, които не са особено грамотни и това е 99-процентова практика. Едно е да пишеш документи, а друго да продаваш нещо чрез текстове! Никъде по света няма такива мултифункционални люде като нас!  Grinning
Както и да е, тук сме да си изказваме личното, субективно мнение и аз няма да споря, просто си падам повече по европейските практики в това отношение!Защото не става въпрос само за грамотност, но и за оригинално поднасяне на дадена оферта, без да залиташ в глупави клишета или да редиш похвални слова, или да остроумничиш!
Пак да попитам - някъде срещали ли сте оферта за кичури в момента?  bouquet
Ето кичури:)  http://eha.bg/d08K

# 479
Ради, мерси. Тези ги открих, но са ми малко далече определено Cry

Общи условия

Активация на акаунт