Холандска тема - 38

• 30 954
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Хайде пак аз да питам нещо  Embarassed
От 3 дена напълно безуспешно търся обезмаслено сирене и шунка. Съществува ли такова нещо в Холандия?  Tired

# 136
Мариета,в Хага се сещам за Kids Zone,освен изброения от теб.В  Kids Playground DELFT  съм ходила няколко пъти и винаги е било претъпкано,както и в Вallorig Zoetermeer .
Днес бяхме в Bubbeljungle .
Дъщеря ми са я водили от училище в Piraat Eiland Leiden и в De Ballebak Zoetermeer.
Тези аз знам в региона,може да има и други. Peace

shanel1982 ,може би това ще ти свърши повече работа от нас.
www.dukandieetforum.nl

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 17:47 от kate.t

# 137
Момичета, черпя ви виртуално - Мила става на 5 години днес.
Имахме детско парти, получи страхотни подаръци.

Кате, много са яки нещата. Мерси!  Heart Eyes

# 138
Хайде пак аз да питам нещо  Embarassed
От 3 дена напълно безуспешно търся обезмаслено сирене и шунка. Съществува ли такова нещо в Холандия?  Tired

Купи си Рикота сирене от Албертайн. То е като нашата безсолна извара. За шунка не знам, но пак ти казвам тая диета не е добра!

kate.t, мерси. Имам още малко време да умувам и да търся.

# 139
Milla Elaine, честита ти пораснала дъщеря! Кога тръгна на училище, кога мина една година!
 Да е здрава, усмихната и много да ви слуша, а вие нея още повече!
 Hug

# 140
Здрасти на всички!

Тъкмо се прибираме от рожден ден.Месец след като стана на 5 Себастиан пожела да си празнува рождения ден с приятелчета от училище.Изкарахме страхотно-детски боулинг,парти с палачинки ,картофки и пиратски сос в пиратски ресторант и после игра на воля в баленбад, с пързалки и катерушки.
Себастиан получи много хубави подаръци,веднага се усети,че са избирани за него.Повечето деца се бяха постарали и със собственоръчно изработени картички,много идейни,оригинални и с чувство за хумор.
Доста време се чудех кое да е мястото.Мислех си за Sea life,но там избора е или пиратско парти или русалки, а децата бяха 5 момичета и 5 момчета.Боулингът се оказа по-добро решение.
Мястото открих случайно, една майка на дете от моя клас по музика миналата година ме заведе там.Има прекрасна площадка с голям замък и до него се стига по въжен мост и се излиза от тунел.
Само времето да е подходящо.
И за 10 деца плюс допълнителни напитки пак по толкова и двама възрастни ни излезе 150 евро.
Децата бяха много доволни.

От моя опит по празнуване в BAlorig и Buble Jungle- понякога има ужасно невъзпитани деца,много агресивни и ако не сте наблизо да наблюдавате  децата ,особено,ако са и по-малки големите ги
бутат,блъскат и на моменти може да стане опасно.
Днес едно от по-големите деца,които сина ми беше поканил,дойде и каза на мъжа ми,че по-големи деца го заплашвали,че ако влезе да играе ще го замерят с топките за боулинг.Мъжът ми веднага реагира,слава  Богу,поапднахме на много разбрани управители.Веднага потърсиха родителите  и предупредиха,че ако се повтори оплакването ще се наложи да си ходят.
Бяхме във Westerpark.

Честит Рожден ден на Мила! HugНай-хубави пожелания!

# 141
Кате, много са яки нещата. Мерси!  Heart Eyes

Еее,след 10 разговора и уточнения  ooooh!....много се радвам  Hug

kartinka,къде точно бяхте,дай линк моля,звучи страхотно.

# 142
  • Nederland
Честит рожден ден на Мила! newsm59 Да е много здрава и все така чаровна!

# 143
 newsm59 newsm67 newsm18  Party TimeЧестит РД на Мила.Да расте здрава и щастлива. newsm59 nbirthday  bigdance2

# 144
Честит Рожден Ден на Мила!  newsm59 newsm67 Да има безгрижно детство!

Ох, и ние сме на РД в неделя. Някаква спай+детектив мишън.  Laughing Само дето съм в затруднение какво да взема за момичето?  newsm78 Дайте някакви идеи за 10г.  Blush

# 145
Много рожденици тези дни. Да са живи и здрави!

Leprechaun`s mommy, аз ако се чудя много, накрая взимам кадоуче кард с някакво малко подаръче и да си избира детето какво иска. Това за мен е най-хубавия подарък, вместо да се затрупват с ненужни, дори повтарящи се неща.
Всички магазини предлагат такива кадоуче карти, в Toys 4 us, например, има хубави учебни пособия, във V&D пък има и дрехи и много други неща. За бебета купувам от Пренатала.
Дано да съм ти помогнала.

И сега пак имам въпрос - искам да си купя някакви витамини за кърмачки. Кажете кои са добри.

От днес в Краудвата пускат промоция на пюрета на Олварит 2+2 гратис. Сега си пия кафето и заминавам, че като знам туркините как се бутат на добрите промоции току виж не останали пюрета.

# 146
Мерси, момичета!  Hug

От 7 часа пека мъфини и украсявам. Днес ще черпим на училище.
А така ми се спи. Нико продължава да ни буди всяка вечер и мног ме уморява това.
В сряда пък съучениците са на гости.  ooooh!

Мила си хареса абсолютно всички подаръци.
Не се повтарят, защото всички се консултираха с мен, хаха.
За мен подарък е по-добре от гледна точка на детето, това да си го разопакова,
вълнението и после изненадата. Виж за малко бебе, бих дала бон.

# 147
Маги,питай майката или направо детето  Peace
Аз също мисля,че подарък за деца до към 12 години е по-добре,след това бон или пари в плик.
В моето " детско общество" най-честата практика е в поканата да има кадо тип-"питай мама"  hahaha
А тя от своя страна си има списък и ти казва какво точно да купиш.И обикновено са неща,които детето само си е пожелало.Подаръците са от порядъка на 10-тина евро. Peace,ако детето си има някаква по-голяма мечта за подарък-тогава допринасяме с каквато сума преценим  Wink
За мен това е идеалния вариант. Peace

# 148
Благодаря, момичета!   bouquet
И аз предпочитам да взема подарък, намирам го за по-вълнуващо и някак като внимание към детето. Макар и да ми е  винаги трудничко да избера, защото искам да е нещо, което ще хареса.
Ще е най-хубаво да успея да попитам майката. Ако я видя изобщо, защото в тази възраст децата живеещи около училището си ходят сами и почти никой не срещам. Или пък да звънна на тел. Другия вариант, за който и аз мислех е момичето.  Жалко, че на нашите покани няма тип  Laughing Най-обичам да ми се каже желанието.  Mr. Green Кът съм откъм идейки.  Blush

# 149
Здравейте момичета!

Дано да може някоя от вас, която живее в Ротердам да ми помогне!
Синът ми ще учи тази година там и трябва да си пренесе багажа от Амстердам.
Ще съм благодарна ако ме насочите към фирма, която извършва такава услуга.
Имаме информация за такава в Амстердам, но дават само превозното средство(имат изискване да е поне на 20 години, а той е на 19 и не е карал в Холандия).

Общи условия

Активация на акаунт