Холандска тема - 38

• 30 987
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, момичета, за подкрепта и благодаря на всички, които питаха за мен. Hug

Така е. Чувстваш се като в капан, раздвоен... И най-тягостното е, че  и на едното място си нужен, и на другото... Предния път не се и замислих, хванах самолета и...

Тони Hug Hug Hug

# 301
Звезди,Тони  Hug дано всичко лошо мине и замине  Hug
И аз преживях миналия ноември голям шок...добре че засега всичко е ок...  PraynigТова е живота,поднася и лоши изненади за жалост. Cry

# 302
Момичета, знаете ли тук дали продават някъде свинска мас и безсолна извара? Аз купувах веднъж извара от един турски магазин, но беше толкова солена, че ми изтръпна езика като я опитах.

# 303
Мариета, свинска мас не съм виждала. Аз купувам от АХ  Котидж чииз, което е извара само дето е на малки топченца  или Рикота- девойките я обожават, даже взеха да си мажат на филии. А може и да си направиш- пресичаш прясно мляко с лимонов сок, веднага след като завири, прецеждаш и готово.
Меги, спомням си!  Hug
Тони, как е братлето? Да го поздравиш от похоланчените девойки  Wink и да се стяга, че догодина сме във Варна  Wink .
Вчера една така ме нервира, че направо ми идеше да я нокаутирам, пък аз рядко съм агресивна.  Цяла седмица и търпя глупостите. в сряда ми поправи личната папка , където сканирам свършената работа от Nevena на nevana.  Crazy Сега се чудя ако пак ми я промени, дали да не сменя нейната от Фатма, на Фатме.  hahaha
Изплаках си мъката.  Laughing Ако чуете, за изчезнала жена по новините, да знаете, че е в моя килер и я уча как се пише името ми.
Весела събота и неделя.

# 304
  • Nederland
Благодаря ви момичета! Hug

Мопси, братлето вече се чувства по-добре. Вече му дават да пие вода и по малко сок. След понеделник ще разберем повече кога ще го изпишат. Оплаква се, че му било скучно в болницата, тв не гледа, защото е само на китайски. Иначе има преводач от китайски на английски.
А за Фатмето как ме разсмя hahaha Пускай я по пързалката и не и се ядосвай. Свикна ли с работата вече?

Звезди, надявам се и при вас новините да са добри! Hug

Момичета, желая ви приятен уикенд и много настроение напук на времето навън! Grinning

# 305
Mopsi,пускай си го през ушите Hug ама си го върни тъничко...уж без да искаш  Joy
Ние бяхме на детски  РД ....сега ви е ясно къде съм вече-на дивана  hahaha лудница ...деца ,възрастни,народ  Shocked
Приятна ви неделя  Hug

# 306
Toni_NL,
И мама се възстановява вече, ама иска да си ходи у дома. Дано я изпишат другата седмица.

Ми да му превежда на уше, въпреки че ако е китаец преводачът, с този азиатски инглиш...  по-добре да си гледа на китайски. Mr. Green

Мопси, какво става, килерът свободен ли е?

Marieta, препоръчвам ти рикотата.

megan79, емоции, а?

# 307
Тони, представям си как се чувства, заобиколен от китайци.  Crazy
Звезди, супер, че мама я изписват!  Hug Как са момчетата?
Маги, възвърна ли ти се душенвиня мир ... след детските РД  Mr. Green .

# 308
  • Калгари, Канада
Моля за извинение за нахлуването в темата ви.

Всяка година чужбинските мами пращаме картички на децата от домовете в България. Ако има желаещи, темата е:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607697.0

# 309
  • La casa de Mickey Mouse
привет момичета
извинявайте че нахлувам така в темата ви
идвам от испанската тема, със съпруга ми сме решили юни месец, да се местим в Холандия
все още всичко ми е много объркано относно живота там
имаме приятели холандци, които ще ни помогнат
но ако не ви е проблем, имам няколко въпроса, които живо ме интересуват
до колкото разбрах децата тръгват на 5г на училище, синът ми ще ги навърши другата година и като пристигнем трябва да го запиша
кога започва учебната година и кога са сроковете за записване на децата
благодаря ви предварително
надявам се да влизам по често при вас и малко по малко да се опознаем

# 310
Здравей Mini Mouse, ние сме от скоро тук, но за училище мога да кажа, че започва от 4 години. Големият ми син декември ще стане на 4 и от януари е на училище. Срокове до колкото зная няма, в смисъл ходиш, говориш, записваш и започва

# 311
ох тотално се обърках, как така започват януари, аз си мислех че е като на всякъде септември  ooooh!

# 312
Mini Mouse , децата в Холандия започват училище от момента в който навършат 4 години.
Тоест няма значение по кое време на годината е това.
В случая на твоето дете, най-вероятно ще почне веднага стига да не е ваканция.

# 313
благодаря много  Hug
значи в нашия случай това ще е септември, тъй като лятото ще си е в Бг до като мама и тати се установят на новото място

# 314
Oще една седмица и ваканцияяяяяя  Party
Много обичам,когато нямам търпение за нещо,да съм максимално заета и да не усещам как минава времето. Flutter
Сега,така броя дните до ваканцията,после до идването на мама,после за Коледа  Mr. Green
И съм доволно ангажирана,за да ми минава бързо....
Анди има представление в Theater aan het Spui
 http://www.debetovering.nl/
нали нЕма нужда да обяснявам за какви вълнения става на въпрос  ooooh!
И като за капак,не ще баща й да идва да я гледа,иска приятелката й,а ни се полагат /като родители на звезда   Blush/ само 2 билета,та ще купувам  1 и за приятелката й.
Като ме попита,дали може да ходи на този workshop,аз казах "да",като идея си нямах за проекта  Grinning
хайде,похвалих се  Mr. Green.....така,де,след трикракия паяк  hahaha,упс,трите  паешки крака,по-точно
Mini Mouse ,много зависи къде ще се местите,в Холандия има най-различни базиссхол,според мен едно от първите неща,които трябва да уредиш е училището,независимо,че детето ти няма да е за момента с вас.
Може да се окаже,че няма места,може най-близките до вас,да не отговарят на изискванията ти....добре е да избереш,посетиш,поговориш и запишеш детето с уговорката,че ще започне когато пристигне.
Според мен  Peace

Hug,на всички.

Общи условия

Активация на акаунт