Холандска тема - 38

• 30 935
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Меги, каква хавлия?!? Да не съм писала някоя глупост и после да я забравя.
То верно главата ми е поразмътена от жеги, деца, хапчета...

Ех, ти поне нямаш проблем с прибирането към Холандия.
Аз обаче очаквам такъв. А и в Бургас след огромните ремонти, доста неща са нови, хихи.
А днес чекнах и прогнозата, да се подготвя какво ме чака.  Sick
Ние нямаме  дрехи за подобно време, че и тук есенните колекции още са доста мижави.

Тоя уикенд съм 3 нощи на Спирита, ще ми се разкаже играта.
В понеделник, мъжа ми ще прави парти на Смокиня за рождения си ден.
И после имам два дни да приготвям багажи. ooooh!

# 46
Меги, каква хавлия?!? Да не съм писала някоя глупост и после да я забравя.

Spoko,nared si si...az sym s havliqta  Laughing
Da i se 4udi6 na Megan kak moje da me obyrka  Rolling Eyes,vsi4ki znaqt koi e "sportista" v temata  hahaha

Eh,Mila,super si ti e programata....az  oba4e,ako se opyna taka-6te dam fira-100% .....ostarqvam...ha-ha
Kyde sa mi bukvite  #Cussing out

# 47
Ох,sorry  Crazy....аз съм се объркала.Ама така е то...и на мен ми дойдоха доста преживяванията ,нищо че за 2 седмици само. Laughing
Абе знам аз Кате спортиската...ам къде съм спала. Joy Hug
Мопси,радвам се че си вече по добре Hug.Ужсно ми прозвучаха тези 20 см оттоци.

# 48
И ние вече сме си у дома. След кошмарен полет с БГ Еър. Ще го игнорирам, толкова ми е гот, че се прибрахме.

Меги аз бях с алергичните отоци, не Мопси.  Laughing Само дето от вчера пак се върнаха.  Tired Вярно не с такава сила като преди.

# 49
Записвам се и в тази тема. Бях на гинеколог за миомата.Откриха ми я ,най-накрая,2.5 на 2.5см. Не расте за сега.Имам шанс за нормално раждане. И е момче! Доктора се изпусна и ни каза.Ние не искахме да знаем пола,но Господ така е решил...Simple Smile
Времето започна да се пооправя ,НАЙ-НАКРАЯ...

# 50
Кора, честита ви синя новина! Hug

Leprechaun`s mommy,
 добре дошла Hug

Момичета, да ви питам тук носят ли се цветя за първия учебен ден? Blush

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:58 от звездичка

# 51
  • Nederland
Привет и от мен и благодаря за пожеланията! Hug
И аз се завърнах вчера, много хубаво си изкарах с близките ми, но всичко беше на много бързи обороти и докато се усетя си тръгнах обратно. Laughing Поне отхвърлих административните задачи.

Маги, да се оправяш бързо.  Hug На мен така ми се е случвало след ухапване от паяк, много гадно. Дано да ти мине вече окончателно.

Кора, честито! Hug

Приятна вечер на всички и леко настройване на училищна вълна!

# 52
Маги,що си им ядосана на БГ еър ?
И аз големи притеснения и вълнения с тях  ooooh!,някакви слухове за отказ да качат пътници,багажи пристигащи след няколко дни..... Confused,аз лично нямах проблеми,но бях на тръни.
А за отоците,не искам да те притеснявам но може много дълго време да стоят,намери време да идеш и тук на лекар  Peace
Звезди,сложен въпрос  Grinning ,за половината холандско човечество,това е излишен разход.
Забелязала съм,че в края на годината се носят цветя,малък подарък,масово,изразява се благодарност.Но като, че ли началото си е най-обикновен ден. Rolling Eyes
Аз не нося за първия учебен ден .
Кора,май ти честитих бременността,ама хайде пак,да мине леко и безпроблемнно   bouquet и спирай цигарите  Peace

Аз днес бях на работа,ауууу,не ми се отрази добре  Mr. Green
Сутринта се скарах с юфките от опванха на Анди,не ми обърнали внимание на имеила (изпратен по всички правила,още в края на юни) и не я включили в графика,опитваха се да ме изкарат лееееко глупава и неразбрала,ама им заявих,че си оставям детето,няма да подпиша никакъв протокол за екстра дах и не ме интересува какво ще правят и да му мислят ,ако получа фактура.  Crossing Arms Бяха възмутени и невярващи на очите си,че казвам "чао" на детето и си тръгвам. Laughing
После се обадих в хофд кантор и .....като отидох да си я прибера ме гледаха сърдито....
Тони,Маги,добре завърнали се и дано да носите слънце  Hug

# 53
И аз забелязах за края на годината и то като отидох на място. Та реших да питам, да не взема сега пак да се окажа в това положение. Mr. Green

# 54
Ох Маги,мислех си за теб,ма що съм писала друго идея нямам newsm78.Явно подсъзнателно съм мислела и за Мопси. newsm78
Добри досшли на завърналите се,и наистина дано дойде малко слънце и към нас.
Кора,успех.... Hug
Звезди,и аз нямам намерение да нося за първият учебен ден.На края на годината  Mr. Green

# 55
Звезди и аз не носия нищо за първия учебен ден.
Моето момиче вече няма търпение да започне училище.  Crazy

Кора честита синя новина!   bouquet
Аз съм толкова нетърпелива и любопитна  Blush, че едва ли бих устояла 9м. да не знам пола.  Laughing

Тони добре завърнала се и ти! На мен един месец ми се видя на бързи обороти.  Laughing

kate всичко изброено от теб ни се случи.  Twisted Evil Плюс няколко допълнителни екстри. Освен това май никой в БГ Еър не знаеше какво прави.  Peace
Първо на мъжа ми багажа не беше доставен, получи си го след 3 дни. Унищожен!  Twisted Evil Куфара му е изпотрошен, раздран, колелцата ги няма, циповете, плата - всичко. Минал през Мюнхен където е и отварян (имаше бележка за секюрити чек). Тъй като рожденните ни дни са по едно време ни бяха направили хубав семеен подарък, който чудесно минава за ръчен багаж. Обаче на чек ин-а не позволиха да се вземе за такъв.  Crazy Да спомена, че куфара му тежи 9 кг + раница с лап топ и камера, а въпросния подарък е 3 кг. Значи не е помъкнал цялата къща с него и няма да им претовари самолета. Е, не оцеля. Доставиха му го на парчета.
Четири дни след това пътувам аз с децата. На чек ин-а ме направиха луда. Първо ми искаха хартиен билет за бебето, не го виждали. Това бебе пътува Н-ти път и никога не са искали такъв. Дамата ме връща със се всичко да ходя да си го разпечатвам на гишето. Възразих, дойде супервайзърката й. Не, ще ходите, в тоя момент първата госпожа казва "ето го детето", а другата не, та не, отивате. Разпечатах го и хайде отново там. Тъй като съседния чек ин беше свободен отидох при другата мома. Подавам паспортите и разпечатката. Взима тя паспортите, не видяла останалото. Вдига телефона и звъни на гишето "Мила, ще ми дадеш ли номера на билета на еди кой си?". И аз направо откачих!  #Cussing out Значи можело и да не ме разкарват и да губя 45 минути!!!!!  Twisted Evil
Идва момента с багажа. Имам 4 парчета. Не са големи или тежки. На трима ни багажа беше 25-6 кила. Обаче ми казват не може! Трябвало да бъде по парче на човек, Става 2Х23 кг плюс 1-10 кг за бебето, но не и 4 общо 25 кг.  Crazy Това им били новите правила. Е, питам как дойдох със същите тия чанти от Амстердам по новите им правила?  newsm78 Кабинен може само по едно парче, а ние с дъщеря ми и двете носим лап топи и тн. Значи 1 чанта остава. Е, заинатих се, че няма да си изхвърля на някое дете вещите.  Crossing Arms Ако ще и да дойде охраната да ме изнесе от летището, както съм дошла така ще си отида. Няма как да прехвърля от една в друга, защото са малки. Изведнъж лейдито реши да вземем излишния с нас като ръчен. Куфарчето беше по-голямо от подаръка, който не разрешиха на мъжа ми да бъде с него.  Rolling Eyes
Вече поизнервена почвам да тичам като луда, защото се вият опашки на скенера, а времето напреднало порядъчно.

Няма да обяснявам настаняването, предполагам на всички е ясно, че никога не се получава първо бебетата да се качат.  Peace Все едно ще изпуснат самолета.
Де що имаше бебета бяхме позиционирани около кенефа. Мислиш ли, че някой с бебе го използва?  Wink
Имахме поръчана храна Кошер плюс бебешка храна.  Идват стюардесите, хвърлят ми 2 топчиици сандвич (или поне това трябваше да е). Казвам, че имаме друго, а стюардесата "Не, нямате!". Настоявам, след което от небитието се появява бебешката храна. Продължавам да настоявам и от другата страна на количката се появява мистериозно и 1то меню. Което тотално ме издразни. Или е много непрофесионално да не знаеш кой пътник е поръчал или умишлено си ги крият. Плюс наглото им отношение. Едната ми заяви "Я, не ми говорете така!", а другата "Ма, ние да не сме ви кейтъринг!" и това вече преля, направих ги луди в следващите 40 минути. Включително старшия стюард извиках и настоях да видя рипорта му, като заявих, че ще пусна и аз моите жалби както по отношение на тяхното обслужване, така и към фирмата за кейтъринг, защото е тенденция в полетите София - Амстердам.

Нямам думи, за 5 часа се нагледах на отношение все едно те ми плащат билетите, правят ми някаква ултра голяма услуга и най-вече, че съм някаква досадница, която ги кара да работят.  Tired

Ох, kate, ти нищо не каза за тия отоци.  Tired Надявах се, че 3 седмици са ми достатъчни, но мисля другата да ходя при личния.
А, за юфките нека се сърдят.  Peace Да са гледали, като не са ще си носят последствията. Няма какво теб да изкарват неразбираща.

Меги  така е,  климатизация, работа, приготовления и мислим за едно, друго казваме. Simple Smile

Съжалявам за дългия пост.  Blush

# 56
Маги,аз по-добре да не бях питала.... Mr. Green,големи ядове си имала  Tired

# 57
Ох , Leprechaun`s mommy как си издържала?Аз сигурно щтях да се разкрещя на втората удивителна!!! Аз лично съм страшно доволна от Малев,само прехвърлянията са малко досадни.Но всичко е много точно.

# 58
 Leprechaun`s mommy,
 Hug

Кора,
 на майка ми при прехвърляне от Малев й бяха забравили багажа. Ама го върнаха непокътнат след 2 дена.

# 59
Аааа, за отношението на стюардеси и прочие ....Не са само те така.Бях си в БГ по задачки.Отивам аз да плащам на здравната каса в банката....На 7 етажа една банка,да плачеш ли ,да се смееш ли...Гледат ме с коремче,нищо ,ама и аз не казах нищо.А една колона..ум да ти зайде.Един чичко седи и се представя за охранител и дава ред на следващия.Някоя жена седнала настрани,но човека след нея и пази мястото!Стана патардия до небесата,че била пререждала?!Петима човека потвърждаваме ,че е имала мястото и пак продължават със злобните нападки.Влизам аз в "банката", от 5 или 6 гишета работи само едно!!!Показвам какво имам да плащам и заявявам,че ще плащам с карта..Такааа,реакцията беше следната: Ама неможе да плащате така! ,Аз питам : Защо ,какъв проблем има? Пак се повтаря ,че не можело така и аз вече недоумевам ,аз ли нещо не съм уточнила или тя не ме разбира.Не може така,казва ,много скъпо ще ви излезе!  newsm78 ????  smile3515 Отговарям най-учтива,че това не и влиза в работата,колко скъпо ще ми излезе ,а просто да ми вземе парите. До този момент не бях обърнала внимание на една "дама" в ъгъла,която си беше качила краката на бюрото и чукаше по клавиетурата на компютъра.Развика ми се ,че щом ми казва момичето ,че било по-изгоднно да платя кеш ,значи е така!!! Shocked Аз пък не останах никак длъжна и отговорих подобаващо,че редно би било вместо да си вдига краката и перчи ,да вземе да застане зад някое гише да поработи,че отвън има 100 човека обслужвани само от една каса.
И какво се оказа всъщност,мислите,по-изгодно за тях,че ги домързява с всичката бумащина после...

Общи условия

Активация на акаунт