...
Аз пък се уредих в стая с една моя позната мама, която роди на следващия ден.Много ми беше приятно

Аз като раждах, а и тази година имаше стаи с по две и такива, които за ВИП
Реанимация беше с 5 легла.Три в дъното и малко по-надолу, където беше преди детската стая имаше още две
Аз раждах 2008. Първата или втората стая като влезеш в отделението в дясно, беше с три тогава, там беше една позната. А като бях в реанимация бяха две легла в дъното, и още две покрай стената. Може би има реформи от тогава

Ами 2009-та като раждах всички стаи там бяха по две легла.Аз бях във втората.А приятелката ми, която ражда август 2008-ма беше в първата стая и там бяха две, второто си го роди 2010 и пак беше в същата стая, но на другото легло и пак си бяха две легла.
Може и да има някакви реформи и сега ...не знам.
Видях миналия октомври, че детската стая са я преместили.
Нали преди беше срещу реанимацията, а сега е в края на коридора, който води за ВИП стаите, минава се покрай стаята на акушерките, за да се стигне.И е доста тясна.Бяха много бебета , 3 кувиоза и всичките нагъчкани по време на посещенията.
Не знам що така я изместиха
Щото в реанимацията е доста широчко иначе...
Моя близка беше при Бейлерян на ЖК и пак при нея роди, като си плати по ценоразписа за здравноосигурени. Аз пък си водих консултациите на друго място, но родих при д-р Яков(нормално раждане епидурална - 910лв.). При всички можеш да родиш по здравна каса с доплащане, ако си здравноосигурена, независимо от това дали стандартно работят или не със ЗК.
. Операцията бе под ръководството на д-р Георгиев /на когото безкрайно много благодаря/, като негов помощник бе д-р Митев
, анестезиолог - д-р Добрева /прекрасен професионалист
/. Относно престоя в болницата, има още какво да се желае от към обслужване, иначе първите два дни бяха най-тежки /ужасни болки, не можеш нито да се завъртиш, нито да станеш, а на всичкото отгоре ти водят бебето уж да имаш стимул да ставаш - представете си само не можеш да се обърнеш, а то милото се къса от рев/ - ей това не ми хареса особено. Безкрайни благодарности на Рени