"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 755
  • 937
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, от дълго време ви чета и най-накрая след като видях и моите дълго кани две черти, дойде време за избор на лекар:) Определено съм се насочила към Майчин дом , но се колебая кои лекар да избера, който да ми води ЖК и раждането след това, живот и здраве. Колебая се между др. Максим Яков, др. Анна Атанасова и др.Даниела Станева .Много бих ви била благодарна ако ми помогнете да реша, кой да избера. И само да отбележа, че четох и стари теми, но са старички и там мненията са повече отрицателни за Станева и Атанасова, а моя приятелка ми ги препоръча. И сега съм в дилема Simple Smile

Благодаря ви предварително Simple Smile
Първото си дете родих(секцио) при Ани Атанасова, а сега пак тя ми следи втората бременност. Моето лично мнение е, че тя е прецизна и внимателна и и имам страхотно доверие. След операцията всеки ден беше при мен за да види как съм...в общи линии няма от какво да се оплача, напротив, затова и пак съм избрала нея за ЖК и раждане.

# 151
Здравейте момичета, от дълго време ви чета и най-накрая след като видях и моите дълго кани две черти, дойде време за избор на лекар:) Определено съм се насочила към Майчин дом , но се колебая кои лекар да избера, който да ми води ЖК и раждането след това, живот и здраве. Колебая се между др. Максим Яков, др. Анна Атанасова и др.Даниела Станева .Много бих ви била благодарна ако ми помогнете да реша, кой да избера. И само да отбележа, че четох и стари теми, но са старички и там мненията са повече отрицателни за Станева и Атанасова, а моя приятелка ми ги препоръча. И сега съм в дилема Simple Smile

Благодаря ви предварително Simple Smile
Моята бременност я следи Максим Яков,аз лично всеки съветвам да отиде при него,страхотен специалист е,не говори особено много ,но ти казва това което трябва да знаеш,винаги се е държал много професионално с мен,бил е отзивчив,отговарял е на всичките ми въпроси.След раждането(родих естествено) имах симфизиолиза на таза идваше всеки ден да ме види,помагаше ми да стана от леглото и обратно да легна,страшно внимателен беше.Лично аз смятам още колкото и деца да имам все при него да ги родя!Прекрасен специалист и човек!Това лично моето мнение! Peace

# 152
Момичета, бях питала преди време за д-р Наталия Юдова, някой да е ходил при нея? Добър специалист ли е за двойки с проблемно забременяване?

# 153
И двете си деца родих при д-р Станева. С първото имах отлепяне на плацентата и благодарение на д-р Станева бремеността ми приключи успешно. Много е внимателна, сърдечна и приятелски настроена.

# 154
Момичета, бях питала преди време за д-р Наталия Юдова, някой да е ходил при нея? Добър специалист ли е за двойки с проблемно забременяване?
ДА ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ Е .БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ СЕ РАДВАМ НА ЕДНА ПРЕКРАСНА ПЛЕМЕНИЧКА

# 155
Благодаря Ви много Simple Smile  Hug

# 156
По колко легла с в стая в Майчин дом в старото крило? Питам за нормалните стаи, не ВИП. Не искам да съм сама в стаята и не искам придружител. Преди бяха по 2 легла, сега вярно ли е, че са по повече?

# 157
  • Варна
Аз раждах през октомври 2010 ,стаите бяха с две легла,само реанимацията беше с повече легла,5- доколкото си спомням. Peace
Не бях във Вип-а,а точно в старото крило Simple Smile

# 158
Стаите са с по 2 легла Simple Smile

# 159
Благодаря, а в реанимация един ден ли се лежи?

# 160
  • Варна
Ако си секцио само първия ден се лежи в реанимация и на другата сутрин те местят в стая.С норманите раждания мисля, че направо в стаята ги настаняват.

# 161
  • Варна
Има стаи и с по три легла, в реанимация са 4  Peace

# 162
  • Варна
Къде са тези стаи с по три легла?
Аз като раждах, а и тази година имаше стаи с по две и такива, които за ВИП Rolling Eyes
Реанимация беше с 5 легла.Три в дъното и малко по-надолу, където беше преди детската стая имаше още две Rolling Eyes

# 163
Ако си секцио само първия ден се лежи в реанимация и на другата сутрин те местят в стая.С норманите раждания мисля, че направо в стаята ги настаняват.
Аз бях секцио,но след операцията направо ме метнаха в стаята ми.Бях във Вип стая.

Velina_p,аз също раждах октомври 2010г...Еее,да сме се познавали тогава,нямаше да скучая Wink

# 164
  • Варна
Къде са тези стаи с по три легла?
Аз като раждах, а и тази година имаше стаи с по две и такива, които за ВИП Rolling Eyes
Реанимация беше с 5 легла.Три в дъното и малко по-надолу, където беше преди детската стая имаше още две Rolling Eyes

Аз раждах 2008. Първата или втората стая като влезеш в отделението в дясно, беше с три тогава, там беше една позната. А като бях в реанимация бяха две легла в дъното, и още две покрай стената. Може би има реформи от тогава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт