Аз пък хич не разбирам защо някой бременни държат да ги боли и да раждат без упойка
Аз като бях хем секцио,хем със спинална,да не би сега детето ми да не е доста по-будно и напреднало в говоренето да речем от другите си връстници
Искам да кажа че упойката не пречи на бъдещото развитие на детето(защото някой жени от това се притесняват)
Така че mam_Mimka ,искай си упойка и да ти е мирна главата.Ако знаеш след като се роди бебето колко сили и здраве се искат
Иначе на теб пожелавам много успех,тупкащо сърчице,а на термин и едно сладко съкровище
Каквото и да решиш,нека това е твоето мнение и решение...Все пак ти ще раждаш,ти си майката
Впрочем сърчицето на щерката го видяхме как тупка в 6г.с
Много е вълнуващо
искам да попитам някои ползвал ли е мазилото на Pregnacare против стрии? Една позната каза че е много доволна, но незнам само на едно мнение ли да се доверя. Ако някои може да предложи нещо по-ефикасно казвайте, защото смятам да започвам да се маже докато е още рано. И още нещо ако има някоя скоро раждала мама нека да каже колко и е излязло всичко.
Иначе това за което питаш,аз лично не го харесах нито като аромат,нито като усещане на кожата.
На кратко да се представя - от Несебър съм и на 14 октомври чакаме момиченце
Още в самото начало винаги съм искала да родя в тази болница, защото съм чувала само хубави отзиви за тук. Честно казано единственото, което ме притеснява е как ще стигна до Варна. Ако успея да устискам до термина, си мислех да отидем с мъжа ми 2-3 дена по-рано, но ме притеснява, ако раждането започне по-рано, как ще стигнем до Варна. Вярно е, че като започнат контракциите, няма да родя веднага, но все пак си е доста път до там, има си го и притеснението и емоцията, а и мъжа ми дали ще може да кара толкова много при такова вълнение... не знам
А тук в Бургас изобщо не ми се иска да раждам, просто няма лекар или болница, на които да се доверя 100%. Доверявам се на моята лекарка, но тя вече спря да изражда. Също така искам да родя в Майчин дом, защото съм чувала и много хубави неща за анестезиолозите, а тъй като аз искам епидурална упойка, за мен това е много важно. 

Аз имам още малко време да помисля и ако реша да родя там, със сигурност ще отидем по-рано и ще се възползвам от предложението за номера на квартирата
Още веднъж ти благодаря за информацията
А ти при кой лекар ражда? Аз знам, че там всички са добри, но все пак трябва да се насоча към някой, както и към анестезиолог
Препоръчани теми