. Аз раждах при Анна Атанасова. Много съм доволна. За мен тя е голям специалист, сравнено с шуменските лекари. Благодарение на нея ми се оправиха поликистозните яйчници и сега се радвам на две чуденца. Някой ми беше казал, че тя е завеждащ родилното отделение или нещо такова. Но наистина както ти самата казваш всички са много добри. Д-р Добрева ми беше анестезиолог. Кават, че тя е била при инцидента с момичето в кома преди години. Много съм доволна и от нея. Някой се беше оплакал, че е боцкан няколко пъти докато се улучи точно мястото, където да се постави упойката. И мен ме боцна няколко пъти, но помислете си малко - то трябва да извием максимално гръбнак за да се освободят прешлените и да се постави упойката. Ами то с тези големи кореми как да се извие човек... Така че напълно я оправдавам.Оставам на разположение ако решиш за квартирата. Малко със закъснение отговарям
сигурно пък обаче чувството е прекрасно. Благодаря ти пак за подробното инфо. Моята кума също е раждала 2 пъти при същата лекарка и е много доволна, въпреки лошите коментари, които съм прочела за нея по форумите. Но е нормално, винаги за всичко лекари има и хубави и лоши коментари
Ще пиша пак, като реша окончателно при кой ще раждам
И аз бях при д-р М.Яков.Правих ФМ и БХС като се записах на ЖК в 12г.с. Ти разбира се предварително питай д-р Яков