"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 422
  • 937
  •   1
Отговори
# 15
orchidblossom,честито!Да ти е живо и здраво детенцето,а на теб бързо възстановяване!И аз раждах в МД и ако пак трябва да избера къде да родя,отново бих избрала да е там!

# 16
Честито, orchidblossom, радвам се, че си доволна и щастлива мама  Hug Аз също, ако се наложи да  раждам трети път, пък Майчин дом ще избера  Heart Eyes

# 17
orchidblossom, честито и от мен. И аз също се надявам да раждам в Майчин дом.

Искам да ви попитам обаче следното - в някой от последните месеци гледат ли бебетата на 3D или 4D? На платена консултация съм. Просто много ми се иска да видя личицето на бебето, но ФМ вече мина и тогава не успяхме.

# 18
Mimci, мен до сега сигурно 4-5 пъти са ме гледали на 4D, последно беше в понеделник. Но мисля, че всичко зависи от наблюдаващият те лекар. Peace
Аз имам въпрос към мамите раждали секцио и са били в самостоятелна стая, как стават нещата? Първо си запазвам стая, и след това кога ме настаняват в нея  newsm78, след операцията нали има престой в интензивният сектор и после си в стаята или направо след операцията newsm78 сигурно ми е доста глупав въпроса, но аз първият път бях в обикновена стая
Утре съм на консултация и ще питам и акушерката, но за всеки случай и вашите мнения да чуя  Simple Smile Благодаря!
п.п. orchidblossom,честито!Да ти е живо и здраво детенцето!

# 19
Аз раждах малкия преди 2 г., след секциото направо в самостоятелната стая, няма престой в интензивен сектор, детето с теб.

# 20
Mimci, мен до сега сигурно 4-5 пъти са ме гледали на 4D, последно беше в понеделник. Но мисля, че всичко зависи от наблюдаващият те лекар. Peace
Аз имам въпрос към мамите раждали секцио и са били в самостоятелна стая, как стават нещата? Първо си запазвам стая, и след това кога ме настаняват в нея  newsm78, след операцията нали има престой в интензивният сектор и после си в стаята или направо след операцията newsm78 сигурно ми е доста глупав въпроса, но аз първият път бях в обикновена стая
Утре съм на консултация и ще питам и акушерката, но за всеки случай и вашите мнения да чуя  Simple Smile Благодаря!
п.п. orchidblossom,честито!Да ти е живо и здраво детенцето!
Странно че толкова много са те гледали на 4Д,лекарите не го практикуват така безразборно Thinking Иначе аз си запазих вип стая месец преди моята дата за секцио,след операцията веднага ме стовариха там,накачиха ми системите...Малко след това ми донесоха бебка.Мен упойката ме държа 6 часа,бебето така и не можах да го гушна първия ден.

Mimci,на 4Д може да минеш по всяко време,само кажи на твоя лекар.Бях платена ЖК,първата фетална си я платих защото не бях регистрирана още,но втората на 4Д в 20та седмица ми беше безплатна Peace

# 21
Благодаря момичета за отговорите.  Hug
При мен положението е малко по-странно затова ме гледа толкова пъти, но това е по-желание на наблюдаващият ме лекар, не по мое  Peace

# 22
# 23
Здравейте! И аз да се запиша при вас. Преди близо 2 години раждах в МД, при д-р Недялков. Той беше много внимателен и на фона на моята проблемна бременност доста ме успокояваше и окуражаваше. И родих едно прекрасно мом4енце. Условията в МД са отлични, персонала е внимателен, даже прекалено. Гласувам с две ръце за болницата, защото съм лежала и в други и мога да направя сравнение, от рода 4е трябва да станеш а няма кой да ти помогне, ако имаш проблем и извикаш персонала, ти викат защо точно сега ги безпокоиш и не ми се изброява. Предпочитам да си платя и да съм обгрижвана. направете си сметка, ако събирате 10 мес, колкото е бременността, че все пак няма да е толкова скъпо.

# 24
  • Варна
Здравейте,момичета!
Знае ли някой колко ще ми струва цитонамазката,при положение ,че ще отида при лекар ,който работи със ЗК,с направление от личен лекар?

# 25
Здравейте,момичета!
Знае ли някой колко ще ми струва цитонамазката,при положение ,че ще отида при лекар ,който работи със ЗК,с направление от личен лекар?

Ако си с направление няма да платиш нищо. Само 4е много малко доктори работят по здравна каса. Обади се на информация и там ще ти кажат кои са. Аз ходя при д-р Недялков, той работи и по здравна каса в понеделник от 9-12 ч.

# 26
Здравейте момичета!
Бих искала и аз да споделя своите впечатления.
Живея в  София.Края на август бях във Варна.
Наложи ми се да отида на преглед.Благодарение на тази тема избрах Майчин дом и д-р Недялков.
Д-ра е много внимателен,изслуша ми проблема,предложи ми решение,направи ми цитонамаска и ми пусна дори хормонални изследвания.
За последните съм се молила в София(ВМА и Шейново) да ми ги направят,но винаги си намираха причина да не ги пуснат,понеже са доста скъпи.
Много съм доволна от болницата -чисто е ,обслужването е на ниво и работят със здравната каса.Какво по-хубаво от това!
Смятам и занапред да я посещавам,когато имам нужда и когато съм в града.

# 27
Здравейте  Simple Smile
Дойде време да изкажа впечатленията си от сегашният си престой в Майчин дом. Останах много доволна от всичко, от персонала, от обстановката и най-вече от моята лекарка д-р Капка Атанасова, с чиято помощ на 02.09.2011 г на бял свят се появи моята трета рожба.
Благодаря на всички от "Майчин дом", че направиха този прекрасен момент за мен незабравим.   bouquet  bouquet  bouquet

# 28
Krasuna,честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава,много спокойна и добричка  bouquet А на теб бързо възстановяване Hug

# 29
Хайде и аз да напиша прени впечатления.

Искам да благодаря отново на д-р Халачева!!! Благодарение на нея родих много бързо и без проблеми. Да благодаря и на акушерката Иглика и адашката ми Мария Дочева. Да благодаря и на д-р Добрева. Живи и здрави бъдете всички!!!!

Самото раждане и екипът по раждането беше супер, нямам какво да кажа наопаки. Всичко мина гладко, бързо. Акушерките ми сложиха бебо на корема, изплака там, а до първия час ми дадоха да засуче. Всичко дотук е ОК.

Обаче определено Майчин дом не е БПБ - има много още по-голямата част от персонала да работи в тази насока. Няма да изпадам в подробности как един ми обяснява, че аз повече от месец няма да кърмя (защото не се изцеждам до дупка), друг ми предлага вода, трети глюкоза (защото видите ли било топло). По време на свижданията имаше една жена - акушерка може би, която демонстративно ги наливаше бебетата с вода. Изрично казах, че не искам да се дава вода. Бебетата са при тях по време на свижданията и през нощта ако го дадете детето по принцип. Има в отделението и лекари и акушерки, коиато се стараят в тази насока, но ...

Иначе базата, хранене и т.н е на ниво, както беше и преди 5 години. Отношението обаче се е променило. Ако не питаш, ако не се интересуваш - никой няма да ти каже. Пример ще дам - преди 5 г още веднага, докато бях нв родилна зала ми обясниха как става записването на бебето. Сега никой не се сети да спомене даже, че питахме и стана ясн, че процедурата е сменена и т.н

Ако бих имала 3то дете, пак бих раждала там, но заради лекарката си, не заради друго.

Общи условия

Активация на акаунт