"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 700
  • 937
  •   1
Отговори
# 75
Присъединявам се към мнението на Windy за д-р М.Яков. Познавам го от 14 години /оперира майка ми, претърпях аборт по мед.причини, и двете си дечица родих с негова помощ/. Изключително точен и като човек и като лекар. За тези години спечели доверието ми на 100%. Втората ни дъщеря се роди в "Майчин дом" преди 6 месеца - страхотно отношение и проявено внимание от целия екип. Благодаря им, че я имам и, че не ме оставиха сама или неинформирана какво точно се случва по време на раждането.

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 23:06 от fifolina

# 76
Благодаря, момичета!  Hug

bubka, синът ми не е кръстен на д-р Яков, а на дядо си Марин. Получи се просто съвпадение, но се радвам, че детето ми носи името на този наистина достоен Човек.
Защото аз бях му казала че ако имам момче,ще го кръстя на него.През годините винаги е бил много отзивчив и мил,беше невероятен когато преживях една неуспешна бременност.Даваше ми сили и кураж и ме насърчаваше да съм спокойна и да постигна това което исках-детенце Flutter Heart Eyes

# 77
Здравейте, момичета.  Hug
Действате ми много позитивно с последните си коментари, тъй като и аз ще раждам при д-р Максим Яков съвсем скоро Simple Smile
А за името на бебето - и на мен Максим /Макс/ много ми харесва за момче, а и такова чакаме. За съжаление не беше одобрено от близките ми обаче и му избрахме друго - пак с "М".
Моля се само да се роди живо и здраво, всичко друго няма значение.

# 78
  • Добрич
Някой раждал ли е при доктор Бейлерян, аз ходих на ФМ при нея и ми се стори много внимателна и любезна.
Здравей!
Аз родих преди близо 6 месеца при д-р Бейлерян и съм много доволна. Тя следи и цялата ми бременност. Само не си посочила дали държиш на естественото раждане. Понеже правичката да си кажа, изпитвам ужас от нормалното раждане, още от самото начало си бях решила да е секцио. И трябва да отбележа, че е имало защо. Бебето вървеше 2-3 седмици напред, а на финала се беше омотал през врата и раменете с пъпната връв. Та с насрочена дата и уговорка с д-р Бейлерян родих сина си.
Изобщо не съжалявам нито за избора на болница, нито за лекарката, но трябва да отбележа, че наистина имат пропуски в обслужването и с риск да стана банална ги привиквах през половин един час да ми показват и разясняват разни неща. В крайна сметка си бях платила и то не малко пари, та нямам угризения  Mr. Green Лошо впечатление правят педиатърките. Ако те интересува повече, ще пиша.
Но пак казвам - д-р Бейлерян е страхотна, много бойна и отзивчива! Следващото си детенце, живот и здраве, пак при нея ще родя! Simple Smile

# 79
Моите наблюдения са, че д-р Бейлерян прави предимно секцио. Все си намира някаква причина. Така че, ако държиш на нормално раждане по-добре да се пренасочиш.

# 80
И аз се записвам тук Heart Eyes

# 81
Моите наблюдения са, че д-р Бейлерян прави предимно секцио. Все си намира някаква причина. Така че, ако държиш на нормално раждане по-добре да се пренасочиш.

а не, не мисля че е така Naughty аз раждах с една мацка,която беше при д-р Бейлерян,мацката преносваше 10дена, беше от вечерта там за предизвикване на раждането,бебето беше голямо, и хич не му се излизаше Mr. Green,голям зор беше за мацката за докторката, за всички и до последно я изчака да роди нормално, не и направи секцио, а щеше да е много по лесно за всички.

# 82

а не, не мисля че е така Naughty аз раждах с една мацка,която беше при д-р Бейлерян,мацката преносваше 10дена, беше от вечерта там за предизвикване на раждането,бебето беше голямо, и хич не му се излизаше Mr. Green,голям зор беше за мацката за докторката, за всички и до последно я изчака да роди нормално, не и направи секцио, а щеше да е много по лесно за всички.

стига да не става дума за същата мацка, аз бях в една стая с точно такава мама  Simple Smile

# 83

Явно е била в настроение  Grinning
Шегувам се...може и да не съм права, само казах какви са ми наблюденията.
Иначе Бейлерян наистина изглежда много мила жена, но пред очите ми изнуди една майка да си напазарува бебешката козметика от "тяхната" аптека, което им излезе доста солено.

# 84
и аз се записвам тук, първото ми раждане е в МД и нямам забележки, дано и сега всичко мине без проблеми, засега си водя ЖК при д-р Георгиев, раждането ще реша накрая  Thinking

# 85
Здравейте момичета! Hug
Честито на новите мами и леко раждане на новите кандидат мами.  bouquet
Редовно ви чета, но тези дни четяйки темата се сетих нещо, малко странично ,но също толкова вълнуващо и интересно.
Аз раждах секцио с местна упойка преди година и половоина вече, също съответно в Майчин дом и се сетих при вашето раждане от този тип(та дори и нормално)  кой питаха как ще се казава бебето  Mr. Green?
Като изкараха моето бебче го оправиха и ми го показа, след което го показаха и на бащата.След час беше при мен и на гривничката и бележката на болничната количка пишеше името и другите съответни данни , което аз не съм казавала ,а са питали бащата.,та ми стана интересно при вас как беше.

# 86
Лилче,аз раждах нормално и докато си чаках контракциите дойде една жена и и диктувах данните - моите,на батаща и как искаме да се казва детето.После татито само се подписа под това което аз бях издиктувала.Та....ако бях казала някое име което той не иска нямаше и да разбере  Joy

# 87

стига да не става дума за същата мацка, аз бях в една стая с точно такава мама  Simple Smile

незнам, действието се развива на първа пролет Laughing бяхме старателно наглеждани от Галя акушерката и д-р Бейлерян, а при мене наминаваше Георгиев щото раждах при него Rolling Eyes абе постоянно бяхме под наблюдение Peace

# 88
Здравейте момичета и леко бременеене на всички.Записвам се да следя темичката Simple Smile Аз съм в 19та седмица, записала съм се на ЖК при Боян Георгиев и може би при него ще раждам живот и здраве  Simple Smile

# 89
Здравейте момичета, разбрах че в Майчин дом при естествено раждане има възможност да се сложи бебето веднага на корема на майката и да му се предложи гърда да засуче още веднага, а пъпната връв да се изреже след като спре да пулсира. Това желание на майката се заплащало допълнително. Знаете ли колко струва??

Общи условия

Активация на акаунт