"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 724
  • 937
  •   1
Отговори
# 120
Мерси, bubka! Весели празници!  santa2

# 121
Здравейте, аз съм от Русе и искам да разкажа за моите впечатления от раждането ми във МД.
След редица експерименти върху мен от русенските генеколози и спонтанен аборт в 15-та седмица при първата ми бременност, решихме да се доверим на д-р Максим Яков, каквото и да ни струва това. Изкарах една много тежка бременност във Варна 6 месеца на легло между 4 стени, като 3 пъти лежах за задържане в МД Варна. Направи ми серклаж още във 12-та седмица. Терминът ми беше на 26.06.2011, но нашето момиченце Христиана се роди на 24.05 в 6:00 със спешно секцио, направено от д-р Максим Яков. Чак не ми се вярва, че остисках това бебе и до тогава.
Тъй като Хриси се роди в 36-та седмица и ме приеха с високо кръвно и обилен кръвоизлив, беше поставена в кувиоз за 5 дни и грижата към нея беше изключителна. След като я извадиха от кувиоза засука веднага и засега, слава Богу я кърмя успешно. Невероятен персонал и отлично отношение от страна на всички лекари, акушерки и дори санитари. Пожелавам им да се усъвършенстват все повече и повече.
Нямам достатъчно думи, с които да благодаря на този Човек за грижата към мен. Благодарение на професионализма му и на това, че строго спазвах препоръките му се случи това чудо за нашето семейство. Може би ще звучи пресилено, но след такова внимание почти го чувствам като втори баща.
Пожелавам на всички бъдещи мами лека бременност и успешно раждане.

# 122
Благодаря Ви, записах си час за 3 януари, тогава ще бъда в 19-та седмица и сина ми е рожденник  Heart Eyes. Струва ми се подходящо. Спестиха ми колебанията, като ми казаха, че д-р Яков няма да работи между Коледа и Нова Година, така че ще потърпя до 3 януари.
Еее,успех тогава!И сбъдване на мечтите Wink
Момиченце е! stork-girl  newsm44
И е живо и здраво и всичко му е перфектно! И със спокойствието, което вдъхва Яков, се чувствам много по-добре Hug

# 123
Alik,честита девойка Hug Пожелавам ти лека и спокойна бременност до края!А после те чакат розови панделки Wink

# 124
Здравейте, момичета.  Hug
Вече близо месец от както и аз станах за пръв път майка на моят малък мъж Мартин. Simple Smile Тооолкова съм щастлива!
Роди се на 19.12.2011г. - 3510 гр. и 51 см с планово секцио поверено на д-р Максим Яков. Изключително съм му благодарна за професионализма, който вложи и за спокойствието, което ми вдъхваше по време на цялата бременност. От престоят ми в Майчин дом ще запазя само хубави спомени. Целият персонал от санитари до лекари са повече от невероятни. Успяхме да се закърмим още в родилния дом и така продължаваме и до днес. Възстанових се и влязох в ритъм изключително бързо, по-бързо отколкото си бях поставила за цел. Simple Smile

Пожелавам на всички, които четат в тази тема безпроблемна бременност и незабравимо раждане, защото наистина могат да са такива! А на себе си пожелавам след 2 г. пак да имам среща с тези мили хора Grinning

Специално благодаря на bubka:)  bouquet за информацията, която ми даде относно избора на педиатър. И Мартин вече е пациент на вашата педиатърка  Wink

# 125
Mimci,честито миличка Hug Ние бяхме на почивка и не можах по-рано да ти пожелая много щастливи дни от сега нататък и малкото човече много да ви радва   bouquet Радвам се че си останала доволна от моя любим лекар д-р Яков Heart Eyes Дано и педиатърката оправдае очакванията ви Peace

# 126
# 127
  • Варна
доживяхме, чудесна новина е това  Grinning

# 128
# 129
Момичета, здравейте! Записах се за ЖК в майчин дом. Какви изследвания (освен ехография, прегледи, обща кръвна картина и урина) са включени в интензивната ЖК (има ли проби за инфекции, влаг.секрет и др.)? Щото нищо не ми обясниха, а и не ми остана време да ги питам (все бързат някъде...)

# 130
  • Варна
Аз бях на ЖК там, включва още и 4D,  БХС,  както и извънредни прегледи, запис на тонове и такива неща.
За Интензивната ЖК не знам, може би са по на често прегледите.Защо не звъннеш на рецепция да ти обяснят какво точно включва.
Иначе аз ходех всеки месец на ехо., както и 2 пъти при акушерката.Към края по-често ходех, но пък аз имах и някои проблеми.
Най-добре звънни да ти обяснят като хората Peace

# 131
Аз бях на интензивна ЖК и прегледите бяха на две седмици, като почти винаги д-р Яков ме гледаше и на ехо. Изследванията бяха много, както и неограничен брой непредвидени посещения, когато не се чувствах добре. Много съм доволна и бях изключително спокойна и винаги прекрасно обгрижвана. Това е най- добрата АГ болница за мен.

# 132
Какво адаптирано мляко дават на родените със секцио първите дни в Майчин дом? Преди 7 години беше Фризолак, а сега?

# 133
Какво адаптирано мляко дават на родените със секцио първите дни в Майчин дом? Преди 7 години беше Фризолак, а сега?
Пак същото!

# 134
Сега дават мляко на Hipp-HA,Nan-HA.  Основно стимулират  ранното закърмяне и стимулиране на лактацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт