Шегувам се
Мен не само ме окуражи че ще кърмя,но и прати една сестра да ми купи хомеопатични гранулки за отпушване на млечните канали защото гърдите ми се бяха подули без да тече кърма и постоянно минаваше да види как е положението..Даваше ми съвети,помагаше ми,лично ми носеше бебето...Мен пък явно ме е харесала,зная ли.При нас видя пожълтяване,след изписване и пооранжевяването го видя...Пак даваше съвети.mmilityy ,много кофти че при вас нещата са били коренно различни.Аз бях добре обгрижвана от нея,както и бебето ми. Просто, когато видиш бебето си омотано с не знам си колко тръбички и като знаеш, че е можело да се избегне още като бяхме в МД, при това само с няколко часа на синя лампа и просто ....няма как да не се ядосаш.Просто умът ми не побира как така на око ще определяш кое бебе има жълтеница?!Ние се оказахме мн. рядка кр. група, което е станало причина за тази тежка жълтеница.При това не беше описала в епикризата, че бебето е с персистиращ артериален канал/ което трябваше да се наблюдава при кардиолог на 3 и 6м., Слава Богу затвори се /.Това го разбрах като съмнение на първото посещение на нашата педиатърка у дома и после го потвърдиха в Св.Марина/ там бяхме в интензивното/.
Но пък за сметка на това имам невероятен късмет с нашата педиатърка

Аз много исках да сме при Хариева,че четох супер отзиви за нея,но тогава жената беше в майчински,после пък не работеше по касата,пък и бяхме при Димова...Който може да се пробва при нея

Продължавам да упорствам, но вече губя надежда да свикна бебето на моето никакво зърно.
Но няма как да не отбележа, че моята лекарка ми предложи естествено. Така, че в това отношение, не мисля, че натискат само и само за секцио на всяка цена.