"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 672
  • 937
  •   1
Отговори
# 810
Тъй като с cvete1991 се бяхме засекли в една друга тема и аз също я бях помолила да разкаже историята си,но тя не го направи,явно при нея е още прясно и не й се говори. На мен също ми трябваше време,за да мога да споделям за преживяното и ако по-рано се бях отърсила от случката сигурно щях да уведомя ръководството на болницата,както четох,че са направили други недоволни.Аз напълно споделям мнението й за въпросния лекар,включая и неговата съпруга Евгения Георгиева. Който се интересува, историята си съм я разказвала вече,да се върне назад в мненията ми. Не ми се пише отново, болката,която съм изживяла се връща отново.

Capris, доколкото разбирам си недоволна от д-р Георгиев по-скоро във връзка със следенето на бременността ти и разчитане на данните от видеозона, нали така? Аз съм се насочила към него конкретно за раждане - нормално. И искам да попитам мамите, които наскоро са раждали при него нормално за отзиви.
Иначе втората си бременност я следих при друга лекарка в МД и раждах там и не мога да кажа, че съм била впечатлена от 4D прегледа, който тогава ми правиха там. За сравнение, този път реших двете ФМ да си ги направя в частната клиника на братя Бойчеви в Тутракан и мога да кажа, че бях очарована - д-ра измери и огледа абсолютно всичко, коментираше на глас... досега такова нещо не ми се беше случвало...

# 811
  • Варна
Здравейте,

Бих искала да попитам мамите, които вече са родили и са били при някои от следните доктори, кои биха препоръчали за нормално
К. Атанасова / А. Атанасова?

Какво е мнението ви за доктор Станева и коя от изброените по-горе е добра за секцио, в случай че се наложи?
Благодаря предварително

К. Атанасова категорично Не за нормално раждсне, виж за секцио много ще ти се зарадва.

# 812
Здравейте, аз ходя на ЖК в майчин дом и там ще раждам, записвам се да следя темичката  bouquet

# 813
  • Варна
Тъй като с cvete1991 се бяхме засекли в една друга тема и аз също я бях помолила да разкаже историята си,но тя не го направи,явно при нея е още прясно и не й се говори. На мен също ми трябваше време,за да мога да споделям за преживяното и ако по-рано се бях отърсила от случката сигурно щях да уведомя ръководството на болницата,както четох,че са направили други недоволни.Аз напълно споделям мнението й за въпросния лекар,включая и неговата съпруга Евгения Георгиева. Който се интересува, историята си съм я разказвала вече,да се върне назад в мненията ми. Не ми се пише отново, болката,която съм изживяла се връща отново.

Capris, доколкото разбирам си недоволна от д-р Георгиев по-скоро във връзка със следенето на бременността ти и разчитане на данните от видеозона, нали така? Аз съм се насочила към него конкретно за раждане - нормално. И искам да попитам мамите, които наскоро са раждали при него нормално за отзиви.
Точно така. За раждане не мога да дам мнение.

# 814
Здравейте,

Бих искала да попитам мамите, които вече са родили и са били при някои от следните доктори, кои биха препоръчали за нормално

Какво е мнението ви за доктор Станева и коя от изброените по-горе е добра за секцио, в случай че се наложи?
Благодаря предварително

К. Атанасова категорично Не за нормално раждсне, виж за секцио много ще ти се зарадва.
Благодаря много за мнението, остава сега някой и за Станева да сподели опит... newsm78

# 815
  • Варна
Здравейте,

Благодаря предварително
Здравей,
С две ръце ти препоръчвам д-р Ани Атанасова. Родих при нея секцио март месец тази година. Прекрасен човек и професионалист. Ако се спреш на нея няма да съжаляваш. А за д-р Станева.....по-добре я забрави като вариант.

# 816
Здравейте,

Благодаря предварително

Здравей,
С две ръце ти препоръчвам д-р Ани Атанасова. Родих при нея секцио март месец тази година. Прекрасен човек и професионалист. Ако се спреш на нея няма да съжаляваш. А за д-р Станева.....по-добре я забрави като вариант.
Благодаря много за съвета, Станева отпада значи...

# 817
  • UK
Здравейте,

Благодаря предварително

Здравей,
Благодаря много за съвета, Станева отпада значи...

Д-р Даниела Станева е много мила и любезна, но качествата и се свеждат според мен, дотам Crazy

# 818
яснооо, беше ми препоръчана добре, че се допитах и до алтернативни мнения  bouquet

# 819
Ох, момичета толкова е относително това с докторите. Без да влизам в подробности, ще ви кажа, че на моя позната доц. Балев не видя, че бебето и е със синдром Даун. Наскоро друга приятелка, каза за подобен случай на нейна приятелка. Тежко е за семействата, така че няма да коментирам друго по въпроса.
За д-р Станева съм чувала от приятелки само добри отзиви. За д-р Ани Атанасова също. Аз не спирам да чета темата, защото се надявам скоро да се срещнем отново с д-р Яков. Има и позитивни и отрицателни мнения за него. Но за мен след две бременности си остава най-добрия в тази област. Wink

Но най-важното е когато нещо не ни харесва да си го казваме веднага, да се пускат жалби, да се вдига шум, не само по форумите да се пише и мрънка. Защото безхаберието и непукизма на докторите ще продължи до безкрай...

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 23:37 от Radina

# 820
  • Варна

Но най-важното е когато нещо не ни харесва да си го казваме веднага, да се пускат жалби, да се вдига шум, не само по форумите да се пише и мрънка. Защото безхаберието и непукизма на докторите ще продължи до безкрай...

Абсолютно съм съгласна.  newsm10

# 821
За съжаление, изобщо не съм информирана за процеса по пускане на жалби
Дори и да пуснеш, стига ли до който трябва, налагат ли се някакви санкции изобщо?
Надявам се да не се стига до там, но ще се радвам ако някой ме просвети и за това...

# 822
  • UK
За съжаление, изобщо не съм информирана за процеса по пускане на жалби
Дори и да пуснеш, стига ли до който трябва, налагат ли се някакви санкции изобщо?

Надявам се да не се стига до там, но ще се радвам ако някой ме просвети и за това...

За наказан/осъден доктор не съм чула, аз лично, в който и да е било сектор на медицината Crazy

# 823
  • Варна
Преди 5 години си следях бремеността и раждах секцио в Майчин дом при доктор Станева, нищо лошо не мога да кажа за нея. Всичко мина по мед и масло на раждането, след това и за други процедури съм ходила при нея и все още си ходя. Второ да имаме живот и здраве, пак при нея и в МД ще раждам, е и възможности естествено да имаме за това.

Но наистина, няма как да се намерят само положителни отзиви за някой лекар, в която и да е сфера. Винаги има мнения и от двете страни, хора различни, принципи и очаквания също. Въпроса е лекаря да ни вдъхне доверие, за да сме спокойни че оставяме два живота в негови ръце.

# 824
  • Varna
И аз препоръчвам, д-р Ани Атанасова.Родих преди три месеца при нея,нормално,много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт