Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 40 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Ние нали все още нямаме ясленски/градински проблеми, та няма с какво да се похваля....
Нооо Бухта ме провокира: Mr. Green

Наш Малчо не е 9 кила, 7700 е Simple Smile Шишо! Пак са го хванали ревливите и 2  дни търча навън от сутрин до вечер. Но свърши циганското лято и да видим нататък как ще  я караме.

Шишо е баба ти! Laughing Много си е добре детето и моят Нико беше 7850 на 4 месеца. Сега на 5 нямаме консултация, ама вчера го мерих на домашния кантар и показва 8500, та ще ми се отели вола докато проходи на кръста и гърбината... а вече иска само да стои прав... на крака - нищо, че ще стане на 5 месеца едва след 5 дни. ooooh! Това да лежи не му е интересно отпреди месец...направо е егати ТЕЛЕто... ако всички телета са такива... ooooh!

Леле, Шу, колко свежо звучиш. Направо ти завиждам за това..аз така бих се вкиснала от неразборията на бабите, а ти си направо...супер! Много ти се радвам, да знаеш. Simple Smile Hug

Гери, успех с яслата на Монката - дано и хареса. Peace

Зеленко, голямо гуш. Hug То едно е добре, друго зле...дано ползите от ходенето на ясла даса повече от вредите, така да се каже... Tired

# 271
Малеее, какви са тия мерки, какво е това чудо  Shocked  С какво ги храните тия деца  Grinning София на 1 г. беше 8.150 , сега е към 11 някъде  Mr. Green

# 272
  • Варна
Никита, и ние сме точно с вашите габарити Hug Чакам и Шу да се включи с малко подкрепа за фините мацки Mr. Green Heart Eyes
Ама честно казано ми се струва голямо облекчение да имаш ящно дете и да не го мислиш постоянно дали е изяло достатъчно и какво ще покаже кантарът в края на месеца. Така че Бухте, Тони, поздравления за хубавите бузки Hug

# 273
Щом стана въпрос за размери да се включа, че моята госпожичка е вече 1 м. висока. Но не бих казала, че е ящна, напротив яде много малко неща, което доста ме притеснява. Не знам в яслата как е, там казват, че яде, но аз се съмнявам като я гледам в къщи как се мръщи. Боклучавите храни не ги броя, въпреки че много налита на тях. Добре, че вечер все още пие АМ, та съм спокойна, че поне нещо влиза в стомахчето.

# 274
Ама честно казано ми се струва голямо облекчение да имаш ящно дете и да не го мислиш постоянно дали е изяло достатъчно и какво ще покаже кантарът в края на месеца. Така че Бухте, Тони, поздравления за хубавите бузки Hug

А, ящни - дръжки... Рая докато беше само на кърма също наддаваше супер, ама като започна да яде всичко и ела да видиш капризи... сега седмица яде горе-долу...после 2 не ще. Не се оплаквам де... колкото иска - толкова. Не съм я насилвала никак. Е, не мога да не кажа, че ме е изправяла на нокти като по 2 седмици не яде почти нищо и тъкмо се притесня сериозно и тя прояде. Сега е около 13 кг, а на годинката беше почти 12. Сега е в период, че не иска заленчуци на супа и на пара...добре е поне, че яде поне салата, та не съм притеснена много. Rolling Eyes

Та хич и не му се притеснявам на Нико - другия месец като го захраня и той ще проявавя капризи...та и неговата гъзинка ще отслабне като проходи. Peace

# 275
Щом стана въпрос за размери да се включа, че моята госпожичка е вече 1 м. висока.

Много високи тез деца!  Laughing Кали е 91 см, но пък от последния път беше дръпнала цели 7 см. Иначе е 12 кг. И тя е на периоди с яденето, не си давам много зор в това отношение..

# 276
чета ви редовно, но нищо интересно при нас.
Елия е 98см и е 12 и 500кг.
Ходи си на ясла без проблем. Вчера с една майка ходихме да купуваме материали за яслата ( аз съм в родителски актив).
Работата е ок. В Четвъртък бях на курс и веднага след това изпит. 100 точки на изпита за 7 минути. Събрах им очите.
От петък съм на друг курс- за тероризма. Весело е, харесва ми.
Иначе ежедневието си е едно и също.

Много  Hug

# 277
Гери аз да се включа ама... не смея да им се вясна на лелите с кантара у наше село, да не ме емнат пак Mr. Green Яна е 84-85 см и е около 9,500кг. Казвам около с надежда, защото на последната операция, упойката и беше за малко под 9 кила. Онзи ден и харесах едно страхотно яке за годинка и половина и като го премери и седеше като балтон. Иначе си хапва, ако не точно в часа за ядене,то след това но гладна не остава, даже си рови в хладилника и редовно я заварвам да си пие плодово млекце или да си гризе кашкавал. Нея не можеш да я накараш да яде на сила или нещо определено, ако е решила че ще яде бонбони, значи ще яде бонбони, но пък след това си взима я грозде или някакъв друг плод така че съм доволна,яде от всичко с кеф, но по нейно усмотрение.

Тони приемам го с усмивка, защото иначе ще ги удуша Joy  Осъзнавам че ако бях разбрала какви са патки заспали, сигурно нямаше да тръгна и щях да пропусна незабравимо прекарване. А и в крайна сметка, децата за добре и къщата си е на мястото Mr. Green Мъж ми много им се ядосва и аз гледам да не наливам масло в огъня Mr. Green

Еля браво на теб Hug

Ние днес бяхме на тенис, на Боян му хареса и от сряда сме всяка седмица. Минахме и купихме страхотна ракета и вече е готов. Само дето му се пада с френския и не знам как да го направя, но ако не успявам да стигам заради задръстванията на време,ще остане френски в сряда, а тениса ще е събота. Ние от днес три дни сме сами, мъж ми си е в БГ. Едно дете по-малко Mr. Green

Сега отивам да оправям хауса, че ако се помотам още малко, Яна ще се събуди и пак нищо няма да свърша.

# 278
  • Варна
Хахахаха...  Абе то до дете си е всичко, защото Ния я знаете каква е, сега на 2,5 беше 12 500 и уж 89 см, дето не знам как ги измери сестрата, без да става от стола си Simple Smile Пък гащите от пролетта си и стават. А тоз ми ти бабаджан сигурно ще я носи под мишница на 2г. Явно е решил да се противопостави на нейната проклетия с маса  Mr. Green Въобще, толкова са различни. Каквото не съм го видяла с нея, сега ми се стоварва - ревливо бебе, повръщане - всякакви такива. Но като не реве е много благ и много си говорим. Тя беше по-скоро будна, любопитна и сякаш по-дива още от бебе. Той изобщо не шава, ако го обърна по корем се разскимтява, а тя си беше шило, доколкото помня. Та ще видим, времето ще покаже. Сигурно и пристрастено кърмаче ще се окаже дребният, знам ли го Simple Smile Или пък като го захраня и ще се окаже вегетарианец. Всъщност както се явяват у него черти на брат ми, може и наистина да стане някоя щека - оня е бил дебело бебе, но до ден днешен си е строен. Сигурно щото е ерген  Twisted Evil
А за яденето - ей сега беше пред мен, с Т, с пресипнал глас и по собствено желание ..... на хляб и вода. Не е като да нямаше друго за вечеря, нали ....... някой да не помисли нещо. Но това много често е менюто й. Поне, каквато е бандюга, ако я опандизят един ден, ще е свикнала с храната Mr. Green А в яслата яде манджи. Вярвам им, защото това лято изкара някакъв стомашен вирус и се убедих.
Зеленко, ще поразпитам и аз в нашата ясла. Те непрекъснато учат разни неща, изкарват и програма доста често, но досега не сме събирали или купували материали.  Но знам, че продължават да увеличават броя деца и да намаляват броя сестри ...
Шу, паднах с твоите баби. Как пък успяха да разхлабят дръжките на тенджерите!?  Mr. Green

# 279
Здравейте момичета,не се включвам много,но се надявам да ме извините.Сега съм бременна с мъжле,много съм доволна,обаче имам омния 3 на чиполина-бордо,сега искам да намеря същата количка но вече я нямат-трябва ми само че цвят за младеж.Тази количка ми беше много удобна и искам пак същата но не мога да намеря-моята е триколка-искам сиво-зелената или незнам как се води този цвят.
Ако някоя от вас има такава и иска да я продаде да ми пише-моля за инфо,ще съм благодарна ако някой ми отговори.Дала съм снимки за ориентир,за какво говоря-благодаря ви предварително!!!  bouquet

http://mymall.bg/products?action=view&cid=12&pid=116570
http://www.kolko.bg/bg/chipolino-lyatna-kolichka-omniya-4-2009-bg/p/1208026

# 280
  • София
 Аз съм с много капризно, но ящно и явно мега дребно момче, 11кг. е, а дали има 86см. не зная.

# 281
Здравейте и от нас с Митето!
Надявам се,че ни помните! Simple Smile

Бях поизпуснала събитията в темичката,но от сега нататък няма да е така.
Гледам мерки обсъждате,та да кажа и нашите, въпреки,че не съм го мерила скоро.Съдя по дрешките:последно мери анцуг с размер 104 и му беше съвсем тамън,та взехме 110/с перспектива дето се казва/ Laughing,килцата последно бяха 16,5 , но откакто ходи на ясла, вече месец, е поотслабнал. Не иска да яде там диването,лелите в началото се опитваха да послъгват по тоя въпрос,но на втората седмица изплюха камъчето,че не искал да яде. Иначе посвикна там и около месец изкарахме без да се разболее,но от миналата седмица си е вкъщи и утре вече пак ще се върне.Ужким е здрав! Praynig Иначе относно държанието му- е луда ме прави,своенравен е и палав много!И много сръдлив. Ако му се откаже нещо се тръшва и докато не стане на неговото не престава с рев и викове! Да си призная пошляпвам го в такива моменти  и после ми е едно гузноо...,щото все пак става на неговото,но е изял шамарите!
Да кажа малко и за себе си: изкарах и аз един 7 месечен курс ,който завърших с почти отличен резултат/5,40/. Трета по успех от целия курс/40 човека/ Фук,Фук! Laughing Сега съм и на друга длъжност,вече съм държавен служител.Общо взето съм доволна от себе си! А и от татето и другите ми близки,които се включиха активно в отглеждането на децата и в домакинството през тези 7 месеца,в които се разкъсвах между София и Благоевград и изгарях от угризения,че само събота и неделя съм си у дома! Е свърши се най-сетне! Сега отново съм на работа -на смени! В тая връзка - Elq, честита нова работа! Много успехи и бърз растеж ти пожелавам! И не се шашкай от нощните смени,като влезеш в ритъм ще видиш,че те ти осигуряват невероятно много свободно време!Ето аз в момента съм нощна смяна-утре и в други ден почивам!
Засега това е от мен,че дойде работа  Laughing ,от сега нататък ще се включвам по-често!
На мамите с нови бебета-Честито! На чакащите/сори,но помня само Зеленкото/ -здраве и спокойствие през оставащите месеци!  Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 22:47 от mama_bebcho

# 282
Еха,темичката пак взе да расте! Simple Smile

mama_bebcho,браво за новата длъжност! FlutterА Митето е голям юнак,направо ме срази с тези мерки.
И ние сме явно дребосъчеви-някъде около 93см и да кажем 12 кг. CrazyЕ,като се има в предвид,че и ние с баща му сме такива,какво ли очаквам,не е от съседа все пак. Mr. GreenЗдрави да са дечицата,хич не ме интересуват иначе мерки и теглилки.Но на яслата и той поотказва да яде,та не съм доволна много.Другите деца там обикновено наддават,а ние... Rolling Eyes

Но пък мога да се похваля,че (пу-пу) вече влязохме в ритъм.Мислех,че ще ни отнеме доооста дълго време адаптацията предвид сутрешните истерии,но явно видя,че няма да стане по неговата.Победииих! Mr. Green Mr. Green Mr. Green(Като никога)
Ставаме без рев,обличаме се,даже от рано дава зор да вървим,хич не ми и помахва за чао,хуква напред и толкова.Вчера спа за пръв път там и въпреки пълната ми бойна готовност по обяд да ме извикат,всичко си е било нормално. Simple SmileЩе видим днес.Така е,там казвал на всичко "Добе!",а на мен "Не,няма." Crazy

Та сега съм "сам вкъщи".Забравила съм вече какво правех преди когато нямах дете.Толкова ми е  едно странно,даже ми липсва. BlushАйде отивам да си търся работа из кухнята. Crazy

# 283
Та сега съм "сам вкъщи".Забравила съм вече какво правех преди когато нямах дете.Толкова ми е  едно странно,даже ми липсва. BlushАйде отивам да си търся работа из кухнята. Crazy

Crazy Crazy Crazy колко познато...чак ми е криво, че съм сама  Crazy Борис почна и той да свиква с градината. Днес за 5ти път спа там и днес ми казаха, че бил отличник - ял, спал, слушал Simple Smile да видим до кога.
 Вчера ходих на първата си родителска среща и се реши, че и нашите малчугани ще имат "учебници" - то силна дума "учебници", по-скоро една папка с материали - картончета за всеки ден  - кое за рисуване, кое да казват какъв цвят е, какво правят на картинката и такива занимания. Цялото за "скромните" 16 лв, но стига да се занимават и да се учи на нещо смислено съм ЗА с двете ръце  Peace

# 284
Момичета, кажете ми колко дълго давате Инфлуцид. Моята лекарка каза, че може да се дава много дълго време, но все пак не разбрах колко и правили се някаква почивка? Не ми се ще само заради това да и се обаждам, за това, ако някой дава нека сподели колко дълго  Praynig. Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт