Хайде и аз да се похваля с успешен старт на ДГ. Днес Бибката беше за втори ден и макар, че малко я мислих как ще й подейства тръгване в петък и после уикенд за разсейване - нещата за сега определено са добре. В петък беше доста вълнуващо за мен, но детенцето ни се държеше като голямо момиченце. Мисля си, че и това че много й бяхме говорили и знаеше какво я очаква доста помогна. Още с влизането си засъбува обувките и започна да си търси нейното шкафче... Влезе навътре много любопитна да види пердетата с Мики и Гуфи... и изобщо не се обърна да ни търси. Казаха ми, че била спокойна, но определено доста притихнала. Закърфичила се е за госпожата и само с нея за ръка се разхожда и навън за сега не си играе с децата.. но не давам зор. Днес сутринта имаше опит за пазарене най-вече в посока какво не иска - не знам дали има общо с градината, но определено е в отрицателен период - Аз не обичам... аз не искам.... аз няма.... Щом и госпожата ми я цитира, че казвала "аз такова не ям"
Та за сега рев пред нас не е имало, макар че казва, че през деня е плакала малко за мама, а и днес Иван като я е взимал към 6 без нещо сълзите й били на очите.... Явно си поплаква милото, но не й пред нас (да не ни тревожи) Дано скоро да се поотпусне и да започне да играе с децата.Иначе миналата седмица започнахме с леко премеждие, след хубавата почивчица в Гърция и очкаването да тръгнем на градина в понеделник. Та не ни бяха готови изследванията в понеделник сутринта и докато изчаквахме вториника и да я пуснем... хоп вдигна Т
Та обривът мина за няма и два дни и днес си беше екстра.Та това в графа - очаквай неочакваното.
Гери и аз се радвам за добрите резултати на Симонката

!
Но пък ще имат учебници нашите, моля ви се, пуснала съм тема в яслено-градинския подфорум да събирам мнения