Иначе родителската среща при нас трая около час: с двете сестри и директорката и скромното присъствие на 10 майки...Та запознаха ни с дневния режим на децата, после директорката ни прочете общ правилник и вътрешен ред, разведоха ни из яслата - спално помещение, зала за игра, банята и така. Решихме за учебника, всъщност те ни предложиха, ние се съгласихме, че все пак си е занимавка за децата.
Зеленко - разглеждахме на Анубис това помагало http://www.bukvara.com/- "Приятели с най-малките" но нещо в главата ми е останало, че директорката каза друго издателство - не това, а подобно, с повече неща вътре. В понеделник ще разпитам
Друго на родителската среща беше, че обсъдихме за всяко детенце, чиято майка беше как се държи - как се адаптира и май в общи линии това беше.
А за консумативите - досега съм носила: тоалетна хартия и салфетки, мокри кърпички. А по собствено усмотрение (като дарение) им занесох 10 пакета пластелин и един комплект с малки колички (сигурно 20).
!
) веднъж си поисках много любезно да влезна и да разгледам - не намериха повод да ме спрат. След родителската среща също ни пуснаха да разгледаме.
мисля че от оттогава се поуспокои, аз му казах, че мама вече е спокойна, че вътре е много хубаво и само за игра и от следващия ден даже обядва Борис в яслата
Тази зима без болести.
Какво да ти разправям.
Опитаха се да ни уверят, че случайно нямало напоследък срещи (6 месеца?!?), но някак успях да го премълча... Беше ми интересно и полезно, напр. вече знам какво е "требване" и други подобни неща
при нас им дават в 10ч винаги и даже отвън на менюто винаги пише какъв е плода в 10ч. Досега най-често е банан, но са имали и круша, ябълка, сливи, даже и моркови
Ела да видиш и директорката като го каза. Аз като почнах- едни гъбични инфекции и да ги въдя какво обяснение ще ми дадат.