Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Бухте, навсякъде явно така си процедират, да му се не знае. Де с по-леки думи, де с по-грозни... И у дома става ужасна трагедия и буря от вина на всяко инцидетно изпускане  ooooh!
Кой знае какво е викала онази на някое дете.  Sad Дето се казва - това да им е кусура, но е кофти.
Всичко попиват малките диваненца, а голяма част от това всичкото хич не е за пред хора май... Лелките не се ли усещат, че децата повтарят? Явно не им пука просто... Хайде, буболец не приказва толкова много, ама другарчетата му какви грозни думи потребяват  Sick Изкривени, диалектни, обидни дори...
Хич не споменавам факта, в в ясла се приема персонал, който пуши - за мен това е истинско безумие. И хич не мисля, че е дискриминация, извинете, след цигара човек се умирисва от горе до долу, а това са малки деца, гушкат ги, пипат ги, близо са до тях по цял ден. Ненапразно се тръби за пасивното пушене и какво - нищо...

# 496
Тони, добре дошли и от мен! Как му понася на Нико първата среща с България?

Да се включа и аз към похвалите за Гого и Криси - прекрасни и умни дечица!

SZA, наистина си си паднала на мястото, дето се вика. От теб, Вероники и други момичета в този форум черпя вдъхновение за игри и занимавки с децата, за отношение и възпитание, а и покрай споделените мисли успявам да открия резерв от търпение и "лепило за нерви" понякога.

За Коледното парти да си кажа - много съм ЗА кооператива, че няма да ни притиска времето.
Ето какво намерих за Дядо Коледа и Снежанка . Може да си поръчаме от там. Дори и 20-30 мин, за които е по-ниската цена, пак ще е добре. С храната ще е добре да се уговорим предварително, да не се натрупа много или да се окаже недостатъчно. Аз бих могла да направя баница, солен кекс или да проверя за едни кифлички със сирене, които Митко толкова хареса, че пита после две седмици за тях (поръсени са със СУСАМ, ако има алергични, свиркайте). Може и кисело мляко за айрян да купим, но е добре да се уточним за марката.
За подаръчета - много ми хареса идеята на ~Elg~ за книжки. Митко много се радва на книжката от миналогодишното парти. Може и по един шоколадов дядо Коледа, ако всички са съгласни.

Бухте, по-бързо намирай телепорта, че не остана! И Митко от детската градина ми донесе "лигльо такъв", а вчера застреля баща си с "ти си глупак" и после пред мен твърдеше, че аз съм го наричала "идиот" - нещо, което със сигурност не се е случвало. За лигльото си призна кой го е казвал, но напоследък не иска да казва - дали се страхува?  newsm78 Иначе се е изпускал един-два пъти, но твърди, че не е той или че изобщо не е (просто много му се спи и ако може да не го занимавам с преобличане!) и не прави трагедия от това.

Шу, може да отвориш детски фризьорски салон, а Яна да ти е рекламата! Много е сладка така.

Аз докато си напиша...

# 497
А добро утро smile3507
Тук направо е тъмно, та не ми се иска да излизам от кревата Tired и съм кисела.

Мерси Танче.

Бухте идвай да ме събираш че нещо изтрещях тука. Миличката Ния да я цункаш от мен.

Аз да се оплача, не мога да се трая. Нервна съм, кисела съм и непрекъснато ми се спи. Реално няма толкова за какво да се притеснявам, спокойно ми е, е децата, ама те са си деца няма начин. Не мога да кажа че ми е скучно, защото все си търча на някъде, но нещо съм супер недоволна и раздразнителна. Май работата много ми липсва Tired пусто много си я обичах. Скоро не се очертава да търся нещо, а и какво ли ще намеря, след като трябва да си прибирам децата в 3:30.  Оф не ми обръщайте внимание, мрънкам си тук, че сигурно на мъж ми му е писнало да мрънкам ooooh!

# 498
Ето, Тони си дойде - няма време, казвайте за Коледното парти.
Дата: 4 декември, неделя (уточнено)
Час: обед - следобед?
Място: кооператива на Вероники - клубче?
Дядо Коледа  + Снежанка: от къде?
Храна: ще носим ние, ако е кооператива (уточнено)
Подаръци: ?!?

Ето и нашите отговори набързо, че стягам багажа за Сандански за една седмица, да топкаме дупенца в минералния басейн Laughing
Дата: 04.12.2011
час: след обяд след 17:00 часа (спим от 14:00 до към 16:00, навик от градината Grinning)
място: кооператива на Вероники, Веронка ще пуснеш ли пак линк къде се намираше кооператива?
Дядо Коледа  + Снежанка - съгласна
Храна: ще носим ние - ще направя сладки или соленки
Подаръци - съгласна, каквото се реши, моя калпазанин налита все на коли, багери и всякакви мъжки работи.

Поздрави!  bouquet

# 499
Аз мисля, че леко времето не стига за организация и да се спретваме бързо.

Иначе Елия е с ангина и на антибиотик. Писна ми. От здравото ми детенце миналата година, сега сме 2 седмици на ясла, 1 в нас. Добре че дивее и не мрънка.

Хайде аз след 4 часа съм нощна.

# 500
Бухте не се и съмнявам че е имало такова оплакване Crazy  Макар че най претенциозни са псевдо англичаните (индихци, пакистанци и тн.).  

# 501
Аз мисля, че леко времето не стига за организация и да се спретваме бързо.

Иначе Елия е с ангина и на антибиотик. Писна ми. От здравото ми детенце миналата година, сега сме 2 седмици на ясла, 1 в нас. Добре че дивее и не мрънка.

И Кали е с температура и червено гърло, дано се разминем без антибиотик.  Sad

# 502
  • София
Ех, момичета - как ме хвана яд само. Не съм влизала тук от 7 ми ноември, срамотаааа. Много работа напоследък, много чудо. За съжаление, ние явно няма да можем да дойдем на партито, тъй като точно този уикенд съм на едно изложение в Истанбул. Много ме хвана яд!!! Най-много да ви помоля, ако нямате нищо напротив, евентуално Стеличка да дойде с брат му на мъж ми или с братовчедка ми, така ще се радва да види брадатия старец, не ми се иска да я лиша от тази емоция.... Иначе, на мен ми е много мъчно, че няма да мога да ви видя. Sad Надявам се да си направим пак срещичка около празниците....
Тони, добре дошла. Много искам да се видим докато сте си тук.
СЗА, честито! Чакам да стане реалност и ще се радвам да споделиш повече по въпроса, определено ме заинтригува
Излитам, че стана никое време (имах бая за наваксване), а вече ми се затварят очите. Цунки

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 09:07 от rossykv

# 503
Привет. Минавам набързо да споделя и аз за коледното ни парти на 4-ти.

За мен датата е ОК, ние също ще гледаме да направим нещо - ако имаме време, и сладко, и солено Simple Smile

Аз ще съм с двете момчета, надявам се това не е проблем?

За мен е по-удобен час около 16.30-17.00 - хем да имаме време след следобедния сън да дойдем, хем да не е много късно така че да успеем да се приберем навреме за вечеря, къпане и лягане Simple Smile (моите юнаци са в леглата в 20.30 ч обикновено).

За мястото мисля, че сме единодушни за кооператива. Мисля, че беше някъде на Черковна, нали?

За Дядо Коледа и Снежанка съм съгласна. Снежанка ние не знаем коя е, така че ми е все едно ще я има ли. Аз също мисля, че са достатъчни 40-50 минути - да дойдат да видят децата, да раздадат подаръци, да ги снимаме и така... От къде нямам идея и разчитам на вас. Единственото, което се сещам е един актьор, който викахме в ДГ на Гого и много ни допадна - взе май 80 лв за час и половина, Тоци се казва (той си е актьор, не е някоя халтура). Децата много се забавляваха. Мога да му звънна да го питам дали играе Дядо Коледа Simple Smile

Подаръци - гласувам за варианта книжки! Предлагам всеки да си купи за детето (всеки знае какво има и какво няма у дома), като дадем някакъв лимит все пак, да не стане едните да имат книжки с прожекционен апарат от по 30 лв, а другите - такива със стихче за 2.50  Mr. Green Не че разбират за цените, но при книжките много си личи разликата в цената, затова го отбелязвам. Играчки ще получат със сигурност много по празниците, а и от коледния календар...

# 504
  • София
За коледното парти-
обадих се сега тук(Благодарение на Вили и линка й от ФБ)
Дадоха ми 150 лв. цена за ДК и Снежанка за 1-1:30h. Казаха, че датата е близка и няма смисъл от капаро. ДК щял да раздава подаръци(не разбрах той или ние ще ги осигурим), Снежанка щяла да забавлява децата. И също- понеже датата била ранна- щели да дойдат най-хубавите и най добрите герои  Laughing
Ако сте навити- дайте да решим към колко да ги викаме-може би час след, този който обявим, че се събираме- и да ги ангажирам.

Роси, разбира се, че Стелито е добре дошла с който и да е, както и всички други деца.
А аз имам да те смъмрям тебе- как ходите със Стела на най- забавните мероприятия(партито на първите 7, преди това панаира пред Народния театър) и не обявяваш предварително Naughty
Шегувам се, разбира се, но като ти разглеждам снимките във ФБ и си умирам от яд, че не ръзбирам за тези събития.

# 505
Здравейте  Mr. Green

Ама много искам и аз да дойдаааа! Бухте хайде де!

Аз да кажа че днес за пореден път се убедих че има нещо сбъркано в моето женско аз. Мъж ми, ми остави дебитната си карта с цялата си заплата та и отгоре, за да купя единия подарък на Боян, половин ден ходих по магазините, намаления всякакви и познайте какво си купи.... КАФЕ! Пих чаша кафе ooooh! Е бива ли! Чак като се се прибрах сама се възмутих Crossing Arms Мъж ми милия притеснено се обади да ме чуе на обяд и явно беше очаквал да има харчове Crossing Arms и като разбра че нищо не съм си купила каза че не съм в ред Crazy

Имам 5 мин. почивка и отивам да будя малката, че батко и е на плуване. Малката душица всеки ден става за училище, после пак я будя ако има ходене след училище. Понякога я оставям да спи и тичам за баткото (за общо макс 10 мин), че много ми е жал. В неделя милата закусва на скамейката на тенис кортовете и заспа. Е това е кофтито да си второ дете.

bouquet

# 506
Пак аз Hug
Аз пък леко се побърквам- след нощна ( добре че нямахме много работа), спах 2 часа, като преди това бабето ми скъса яко нервите, дребното само пее и врещи, на обяд спах 3 часа, сготвих и направих кроасанчета за закуска. И вече изтрещявам. Искам 2 дни без телефон, нет, ТВ и само спане.

За партито съ ок ( дано не сме болни).
Навита съм и за Дядо ви Коледа и за Снежанка( без значение дали ще са 80 или 150лв).
Всяка от нас като направи по нещо за папане да носим и нещо за пиене, става ли?
И съм ЗА предложението на СЗА сами да си вземем книжки и да си ги опаковаме или надпишем. Освен ако Дядо Коледа не раздава подаръци. Тогава май няма смисъл и от нас.

Ние в яслата сме купили едни малки книжки и ще ги сложа в торбички с нещо сладичко и готово.

И да се похваля, добре че е Веси да ме светка за разни козметики , та вече 2 път си поръчвам от ЕЛФ и съм много хепи като ми дойде поръчката.

Хайде лека и мека

# 507
  • Варна
Шу, ми да дойда де! Ама не работи пустият му телепорт! И на мен ми се ходи. И без мааааалко да се уредя с едно пътуване до София за уикенда, но на - и то пропадна  Sad 
За малкото дете те разбирам прекрасно. Калоян може цял ден да реве, но точно преди да тръгнем за яслата заспива. И се започва едно будене до колата, после будене в яслата - горкото, все по режима на по-големите го лашкаме. Е, и аз моят режим правя по него, та не е чак толкова ощетен, но все пак е кофти, но пък няма как. Колко пъти ми се е искало поне на някоя съседка да мога да го оставя за 1/2 час и да отида да я взема. Особено като беше и болен, а навън студено. Голям проблем ми стана взимането на каката - той тежи много, не се побира в кенгуру дебеланкото, а на мен там ми трябват свободни ръце горе да обувам/помагам и т.н. Днес го взех с количката - гърч да я разгъвам по 100 пъти, но пък за него е по-добре. Групата  е на втория етаж и го оставих под стъпалата. Ако се разкрещи обаче не знам и този вариант дали няма да отпадне. Те пък не, че не са чували там крясъци Simple Smile
А ти ........ верно нещо си се ошашавила - я иди се прегледай  Mr. Green  Кафе! И не пакет, ами пила едно ..... Ма Божкеееееее  Joy Joy Joy  Аз от тази хромозома уж бях лишена, но след като се родиха децата, нещо и мен май трудно ми се случва да вляза някъде без да забърша нещо. Но пък татко и дъщеря са къде-къде по-опасни за бюджета от мен.

# 508
Съгласна съм с всичко дето сте изписали за партито!
Само да кажа, че и ние сме си 4-мата в купом...така че...и бебета ще има - дано не е проблем за някой. Peace

За солено ще видя дали ще мога да направя, че с времето трудно се оправям все ми е много кът, но със сигурност ще вземем торта от Неделя вероятно, че имат и по-големи. Ако имате претенции каква да е - моля споделете. Wink

Обещавам довечера, или утре да напиша повече, че сага пак съм под пара - събирам багаж за Пловдив, че тръгваме след малко. Confused

# 509
Е Тони ти пък имай късмета да дойдеш без Нико  Hug

Общи условия

Активация на акаунт