Пазаруване от Asos - 16

• 26 986
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Ани, ето:
талия-47 см.
ханш-60 см.
бедро при чатала-32 см.
И аз не бях прочела, че е доста уголемен и плувам в него. Според мен не 1 а 2 размера надолу трябва да се взима

Понеже с теб сме със сходни мерки веднъж и ние да се наредим за 10-ка или 12-ка Mr. Green
Аз съм горд собственик на 16ка  Laughing
Куршумчо, не си помня мерките на панталони, но ще отида да меря след малко, мисля, че напълно си права...върти ми се нещо като ханш 55 см на дънки и т н  #Crazy Язе да не съм се вталила  Joy Joy
де късмет да влезна в някоя рокла 12 или 14, която съм си купила  Laughing

Хе таз последната е точно като за мен, няма да се притеснявам дали ще ми изпъква коремът и ще надува роклето отпред  Joy

# 122
  • Бургас
Ани, Албена, за Asos Biker Dress ... Следя я откакто една дама я беше получила първа в темата, може би преди около 2 месеца. Беше по-скъпа, мисля, че 22 лири, после я намалиха на 15, накрая на 14.  Mr. Green
Веднъж бях хванала 12 и няколко пъти - 6. Други номера не бях засичала, до днес, когато "сгащих" 8. Сега остава да ми я изпратят и да си я получа!  Simple Smile
В И-бей също следя редовно търговете за тази рокля. Дори и на търг, започващ от 0.99 за 8 или 10, никога не е завършвал на по-малко от 15 лири, даже обикновено за около 20 и нагоре. Обикновено пускат по-големи номера, дори и при търговете, 8 и 10 съм виждала два пъти, мисля.

Да имате случайно шипнати поръчки от днес? Моята (с роклята), единствената ми поръчка за днес, е със статус Order Processing.

# 123
  • ...край Дунава
И аз имам две поръчки днес, които стоят така.....

Мимита, няма да ти честитявам роклята....да дойде пък тогаз Praynig

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 23:09 от Sisley83

# 124
Ох, тая рокля Biker и аз вече я сънувам, страхотна е, ама едва ли ще се докопам до нея  Rolling Eyes

# 125
Ако я сънувам, то добре е работата Mr. Green, ама аз не мога да заспя hahaha. Понеже съм толкова сигурна че я искам, колкото не бях, когато на мъжа ми казах "Да"  Embarassed, си я рефрешвах и опс.... изчезна, появи се началната страница на Асос.... моля ви кажете ми, че не е свършила тотално и безвъзвратно Praynig, щото край....скачам от терасата  Laughing

# 126
  • София-Лагера
Ако я сънувам, то добре е работата Mr. Green, ама аз не мога да заспя hahaha. Понеже съм толкова сигурна че я искам, колкото не бях, когато на мъжа ми казах "Да"  Embarassed, си я рефрешвах и опс.... изчезна, появи се началната страница на Асос.... моля ви кажете ми, че не е свършила тотално и безвъзвратно Praynig, щото край....скачам от терасата  Laughing
Скачай от терасата.
Свърши. Mr. Green

# 127
Скачай от терасата.
Свърши. Mr. Green

Недей....при мен се рефрешва ама я няма налична...и аз нали отдавна я дебна. Аз днес по една друга полудях тотално, та дето викаш сън не ме лови и станах сега да я пробвам ама неее...

# 128
# 129
Може ли някой да ми обясни как се връща артикул на Asos.
Получих ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164   8, но изобщо не мога да се възприема с нея.
Пратката я получих на Бг адрес и вътре имам ордер и стикер с адреса им за връщане. Дали ако им отбележа "Style doesn`t suit", ще ми върнат парите?

# 130
Тези започнаха вярно с Ла Редутските номерца! Rolling Eyes
Отказали са ми евтината роклА на Nadine Coyle. Пратили са останалото. Не, че съм се тръшнала а нея, въпросът е принципен. Ама то се очакваше де, вчера много бъгава работа беше сайта им. Споделете има ли някой с диспачнати евтини артикули. Laughing

# 131
и на мен отказаха роклето Sad

# 132
Може ли някой да ми обясни как се връща артикул на Asos.

Същото питах и аз, но никой не ми отговори. Смятам да им върна артикула, като отбележа, кой не ми е пристигнал (при мен са ги разменили).

# 133
  • ...край Дунава
Тези започнаха вярно с Ла Редутските номерца! Rolling Eyes
Отказали са ми евтината роклА на Nadine Coyle. Пратили са останалото. Не, че съм се тръшнала а нея, въпросът е принципен. Ама то се очакваше де, вчера много бъгава работа беше сайта им. Споделете има ли някой с диспачнати евтини артикули. Laughing

И аз така. Диспачтната е, и след това писмо, че две от нещата ги няма, и остава само едно, което са пратили #Cussing out

# 134
и на мен отказаха роклето Sad

И на мен също,но не съм изненадана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт