Пазаруване от Asos - 16

• 26 991
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
Може ли някой да ми обясни как се връща артикул на Asos.
Получих ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164   8, но изобщо не мога да се възприема с нея.
Пратката я получих на Бг адрес и вътре имам ордер и стикер с адреса им за връщане. Дали ако им отбележа "Style doesn`t suit", ще ми върнат парите?

Поставяш артикула в прозрачния плик в който е пристигнал (задължително). Парите за артикула ще възстановят в картата ти, когато го получат, независимо каква е причината за връщането. Ако вината за това е тяхна(сгрешен или дефектен артикул например) връщат и пощенските(пращаш сканирана бележката от пощата). Момичетата писаха за тези случай обаче , че искат да ти пратят чек и разправията с тях е голяма.
Съжалявам ,че не се харесваш с роклето, аз също вчера го получих и много му се радвам.
Благодая за изчерпателната информация.  Simple Smile

# 166
  • Пловдив
Статуса и на двете ми поръчки от вчера е Order Processing, включая и на роклята с колието. Вероятно ще ги откажат по-късно. За роклята няма да ме е яд толкова, но в другата поръчка имам две якета - форумското и скиорското заради които ще плача  Wink

# 167
До всички поръчали еднопаундовата рокля - Вижте си имейлите, имате код за 10 % отстъпка

# 168
Признах ги! На това му се вика маркетингова стратегия Simple Smile

# 169
До всички поръчали еднопаундовата рокля - Вижте си имейлите, имате код за 10 % отстъпка
Joy Joy Сега да пуснат някоя рокля за 1.10, та да не сме валат, но да ползваме и кода  Laughing

Това си е вече трик, евала им!!!
Първо правиш в бързината поръчка, мушвайки 1 паундовата рокля в кошницата + 1,2...други почти ненужни работи. Отказват ти роклята (естествено), после те подкокоросват с кодче за -10% да си вземеш още нещо, че видиш ли ти баш си богоизбраният да получиш лично този код и никой друго  Mr. Green
Ами...като ни е толкова акъла, еле моят, като нищо може да си поръчам нещо  ooooh!

tortoise  Peace  Hug

п.п.
Интересно  newsm78 newsm78 newsm78
The following errors have occurred:

Oops! Voucher code '5E0339E9FAAF' is invalid - it either does not exist, has not been activated yet, or has expired.

# 170

Ще видите вие като започнат да валят следобяд мейли, че все пак ще ни изпратят роклите + подарък, компенсация за грешката им. Mr. Green

Crazy

За компенсацията познах, сега като завалят и еднопаундови рокли,ихуу! Joy

# 171
Аз им се кефя на стратегията, това се казва подход..не като Ларедут - "довиждане български клиенти, сори че бяхте много активни ама много ни овътрихте".
Пупу...дано никога не ни разочароват от този сайт.

# 172
Имам въпрос към тези,които са получили ленения панталон в цвят navy-тъмно син ли е?
Нали трябва да оползотворя кода за 10%  Laughing

# 173
Имам въпрос към тези,които са получили ленения панталон в цвят navy-тъмно син ли е?
Нали трябва да оползотворя кода за 10%  Laughing
Да.

# 174
Само едно съветче- много харесвам лен и имам доста неща, но вече предпочитам да си вземам бял или светъл лен- от прането другите цветове (черно, тъмно синьо, червено) избеляват и бързо стават като износени на вид.
 Peace

# 175
Аз ще им пиша после един възмутен мейл.... ...
вчера сайта явно е бил бъгнат- исках да купя една рокля, която отдавна не бях виждала налична и когато тръгнах да плащам, ту не ми даваше, ту ми добавяше по 200 броя от нея... за над 2800 лири Crazy

# 176
Благодаря vanirka !
Аз уж това го знам,но исках да го съчетая с тренча същия цвят и затова реших да попитам,но май ще се въздържа!

# 177
момичета

току що си поръчах тези очила
http://www.asos.com/Fabris-Lane/Fabris-Lane-Ana-Square-Sunglasse … =-1&clr=Brown

ако някой се интересува

аз си мислих че съм сама луда която постоянно дебне и следи в азос
радвам се че имам съмишленици  Hug

# 178
исках да ви питам, по колко време ви се бавят поръчките.
Аз много странно си получих пратката от 12 ти юли а все още я няма тази от 11 ти

# 179
А скиорското яке някои успя ли да поръча Успешно?

Аз в4ера получих от 21, а ми няма едната от 13 ( 3 от 13 взех миналата седмица)

Общи условия

Активация на акаунт