Пазаруване от Asos - 16

• 26 977
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
Мерси катри, но на мен ми дава че е изчерпан, невалиден или изтекъл...
Сияние, виж добре къде го слагаш  Embarassed одеве, когато всъщност и аз видях, че важи до 27ма дата и реших, че е юли  Crazy пробвах кода там където пише нещо за Ваучер Gift Vouchers> и естествено ми го даде изтекъл, затова и мръннах тук, но после довидях, че не слагам където трябва  ooooh!
ДАЙ на това: Promo code or NUS Extra student number

# 196
То си е написано, че кодът е валиден само за определени акаунти- някой по- нагоре беше пуснал съобщението. Според мен, който не е поръчал роклята, няма да успее с 10те%. Като мен такъв  Mr. Green.

# 197
Получих днес http://www.asos.com/Asos/Asos-Passage-Loafer-Platform-Heeled-Sho … .aspx?iid=1400606.Много са хубави, но и много високи, не знам сестра ми как ще ги носи!
За трети път не получавам тази рокля http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Eddie-Ruffle-Hem-Dres … .aspx?iid=1067449, а някаква розова блузка на Мис 60, много плътна, но без ръкав SadПървата ми хареса, втората я подарих, ама тая третата  вече ме ядоса!
Тъй като блузката не мога да я намеря в сайта, за да и видя цената, искам да ви попитам, ако се справя с връщането и Embarassed, коя сума ще ми възстановят, на роклята или блузата и също така, какво да отбележа в листа който се попълва при връщането?Благодаря на отзовалите се  bouquet
П.П Благодаря за отговорите!

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 18:12 от Kambichka

# 198
Тъй като блузката не мога да я намеря в сайта, за да и видя цената, искам да ви попитам, ако се справя с връщането и Embarassed, коя сума ще ми възстановят, на роклята или блузата и също така, какво да отбележа в листа който се попълва при връщането?Благодаря на отзовалите се  bouquet
Опаковаш обратно блузката, прилагаш бележката, която е дошла с поръчката и срещу оригинално поръчаната рокля отбелязваш Wrong Item или там каквото имаше като опция за объркан артикул. Ще ти възстановят сумата, която си платила за роклята Peace
Т.к. грешката е тяхна в случая, трябва да ти възстановят и пощенските разходи, които ще направиш, за да им изпратиш блузката обратно - трябва да приложиш сканирана разписка от пощата. По-рано бяха писали, че после не връщат пари, а ти дават някакъв ваучер и било разправия, но не съм го правила това упражнение още.
Аа да - мисля можеше да поискаш или refund, или replacement по избор, но ако я нямат роклята, накрая пак ще ти върнат парите предполагам. Не е лошо да им пишеш и по мейла с номера на поръчката, за да имат предвид.

# 199
  • Пловдив
В подобни случаи връщат парите за стоката по банковата сметка а за сумата на пощенските разходи искат да им пратиш по факс (и сканирана по имейла става) разписката от пощата. За съжаление обаче ти връщат парите като чек, осребряването на който разбрах че било доста скъпо и на практика си губи смисъла цялата операция. Аз в подобна ситуация така и не успях да ги убедя да ми пратят цялата сума по сметката и си загубих пощенските. Съветвам те да не се занимаваш с връщане ако не си готова да прежалиш пощенските.

# 200
И аз за първи път получавам сбъркан артикул - вместо форумската рокличка, която по случайност заварих 8-ца черна, са ми пратили черна 8-ца от тази. Но за сметка на това стои страхотно! Великолепна кройка, прави фигурата като статуетка. Като я понамалят мисля да взема и от другите цветове, които са много свежи.

Получих и сумати неща на Yes to Carrots - на първо ползване ми харесват. Кожата ми е доста суха, а лосионите за тяло ми попиха за секунди без да остават мазни следи.

# 201
  • София
Е, знаех си вчера, че е рано да се радвам за розовата рокля от 8 паунда  #2gunfire. И аз получих имейл, че я нямат всъщност тая рокля. Не, че не го очаквах де, никога с рефрешване не съм купувала нещо, та много се чудих вчера на късмета си  Thinking.

Гадното е, че и другата ми поръчка с ленената рокля и колието на Виктория стоят като Order processing, дано поне тях пратят  Close.

# 202
И аз за първи път получавам сбъркан артикул - вместо форумската рокличка, която по случайност заварих 8-ца черна, са ми пратили черна 8-ца от тази. Но за сметка на това стои страхотно! Великолепна кройка, прави фигурата като статуетка. Като я понамалят мисля да взема и от другите цветове, които са много свежи.
Stefoni, ама много хубаво са направили, че са сбъркали. Mr. Green
Ъхъ, и фигурата не ще да е като статуетка само от роклята, като гледам размера и.
Със здраве да си я носиш!  bouquet

# 203
  • София
Днес получих поръчка за приятелка шипната на 22.07. с ето тези http://www.asos.com//Dkny-Active/Dkny-Active-Bekky-Platform-Chel … .aspx?iid=1217263 хубави са, но се оказаха, че са от изкуствена кожа и са дооста височки!
И ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164 много ми харесва, аз също си я поръчах, но моята от 19.07. все още не е пристигнала и дано да ми стане, защото поръчах 8, а на приятелката ми 10 и като гледам и тя мие добре!

# 204
  • Пловдив

И ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164 много ми харесва, аз също си я поръчах, но моята от 19.07. все още не е пристигнала и дано да ми стане, защото поръчах 8, а на приятелката ми 10 и като гледам и тя мие добре!

Умалена ли е според теб? Разтегливост има ли

# 205

Умалена ли е според теб? Разтегливост има ли
А сега, ти ме хвърли в размисли... Rolling Eyes Аз съм между 8 и 10 и точно защото видях че на манекенката 8-цата стои доста свободно и аз поръчах една 8-ца Simple Smile Да се надяваме че ще е точно...То мойта поръчка е шипната на 19-ти, но още я няма Rolling Eyes

# 206
  • София
    И на мен ми отказаха едноевровите рокли, но от цялата работа вчера намазах, че си хванах моя номер (12) от 2 много желани и дебнати рокли, които след 2 месеца дебнене не издържах и си поръчах 10, но са ми тесни горе.
    http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1470817
    http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1417312
   Обявявам официално, че ако ми пристигнат 12-ките, които хванах вчера 10 - ките ще ги връщам. Та ако някой има желание да си каже.
   За да се ориентирате аз съм нагоре 10, а надолу 12, но те са ми добре надолу, защото са широки, но нагоре според мен са умалени и са по - скоро между 8 и 10. Аз съм с подгръдна 75 и гръдна 86, но първата рокля ми е леко тясна на бюста, а втората ми става, но ми стои опънато съвсем на подгръдната лента, на бюста ми е добре, но ръкавите са ми толкова тесни, че едвам ги обличам, а нямам грам мускул и ръцете ми са слаби.
   Роклите са перфектни, отдавна ги дебна, трудно ги хванах и щях да ги нося и така, но след като успях да си хвана 12-ки, които ще са ми по - добре, а 10-ките ги получих преди седмица и мога да ги върна предпочетох да си взема 12 - ките. Та ако има желаещи да казват от сега да не ги връщам, но ако не ми изпратят 12 - ките не ги давам  Mr. Green  Joy

# 207
  • Бургас
katri, интересувам се от първата рокля!  Peace Ще ти пиша на лични по-късно.

А, иначе, шипната ли ти е поръчката?

# 208
Така...имам честитка за отказани и колиета  Crossing Arms
свърши се, сега да зяпам как да си изхарча 10% намаление, освен, ако не ми дадат още 10на и за колието  Joy

# 209
  • София
Така...имам честитка за отказани и колиета  Crossing Arms
свърши се, сега да зяпам как да си изхарча 10% намаление, освен, ако не ми дадат още 10на и за колието  Joy

И аз получих втора такава днес, няма нито колие, нито ленената рокля   Crossing Arms Вчера цял следобяд се кефех на това как съм хванала някакви супер изгодни рокли, които отдавна съм харесала и накрая нищооо... И на всичкото отгоре нямам даже и код за 10% намаление  Crossing Arms Тези, които са изпуснали вчерашните намаления, са супер късметлийки   Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт