Два месеца откакто мъничкият ми го няма, а болката в сърцето ми сякаш става все по-голяма с всеки изминал ден. Разговорите със съпруга ми помагат, но той сякаш вече е спокоен в мъката си и е готов да гледа напред в бъдещето. Започнах да пия фолиева киселина и при всяко хапче се чувствам все едно изневерявам на момченцето си. При всяка една усмивка се чувствам зле, че за миг съм се откъснала от мъката си. Днес разбрах че една позната е бременна и избухнах в сълзи мислейки си за моето изгубено детенце, без да успея да се зарадвам за нея. Чувствам се толкова ужасен човек. Чувствам се виновна за всичко и се обвинявам непрестанно. Започна ли да плача всичко започва да изскача в съзнанието ми едно по едно, радостта от положителния тест, мърдащото човече в корема ми, диагнозата, раждането и имам чувството че не мога да понеса и минута повече и сърцето ми ще се пръсне от мъка.
Не мога реално да осмисля дали просто няма как да не е така, и единствено времето ще пооблекчи болката ми, или имам нужда от професионална помощ?
Моля ви да споделите дали сте посещавали специалист и дали ви е помогнал, или просто всичко е въпрос на време...