Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 702
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ма ни са наспахти, ни са напукахти цял ден...Вземахйти пример от кака си Зуза, отива да разходи малкото кроки до един магазин набързо. Близнацо, права си била, душа, снощи мъжо съм нарекла крокодил, ама карай....вечи свекито е дъртото кроко, мъжо-младото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
абе и аз тъй прочетох... Mr. Green
айде како ЗУЗЕ и аз ще извеждам малкото ми пиленце навънка..то в къщи ни съ седи братче....
ай до после!

# 646
Я веднага и двети да са явити в изповедалнята  Mr. Green

# 647
Въъъх, ида с важна вест пък  Mr. Green Ходих да търся бански за крокодилО, ама нема такива палатки грамадни и крокодилО бил нИщастен и каза, нямал да идва на море. Брях! Викам край, туй нИ можи да бъди моя кроко, той ней такъв.

Сига сириозну: мъжо му казал да не идва с нас и сига ши сми волни птици  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кой каза, чи на кучиту не му са усмихвал понякога късмета.  hahaha

# 648
Въъъх, ида с важна вест пък  Mr. Green Ходих да търся бански за крокодилО, ама нема такива палатки грамадни и крокодилО бил нИщастен и каза, нямал да идва на море. Брях! Викам край, туй нИ можи да бъди моя кроко, той ней такъв.

Сига сириозну: мъжо му казал да не идва с нас и сига ши сми волни птици  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кой каза, чи на кучиту не му са усмихвал понякога късмета.  hahaha
въй Зузо то туй си е за ЧЕСТИТО мъри!!!  bouquet
сложи нещо да съ напиийм...че нещо ми е криво...

# 649
КатУ ти е криво ко да ти сложа, освен Ина мотика и Ина забрадка. Тъй става ли?

# 650
  • гр.София
Ко речиии, дека я тоя скайп  newsm78
писах ти на лични... Wink

искам го и аз тя скайп  Crossing Arms

# 651
Ко речиии, дека я тоя скайп  newsm78
писах ти на лични... Wink

искам го и аз тя скайп  Crossing Arms
Ни можи  Laughing

# 652
# 653
Мале, Пиле, и там шИ летиш душа! Ади, чаками таааа!

# 654
  • гр.София
тараририрааааам тука си е най-убаво.....  

Не ми харесва у скайпа Crossing Arms

# 655
  • гр.София
Айде ви е си пишете у скайпа,а аз тука сама  ще си пиша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 656
Пипе, малко вечер сме приказливи, но е весело, не знам защо не ти харесва. Ако пък тук си твоето гнезденце, пак тук ще си писукаме  Mr. Green Hug Hug Hug

# 657
Айде ви е си пишете у скайпа,а аз тука сама  ще си пиша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много искаш да си сама, ама не си  smile3534

Ко прайш, Пипе?

# 658
  • гр.София

Много искаш да си сама, ама не си  smile3534

Ко прайш, Пипе?

ЕЕЕЕ тамън да се накумим да си пишем и мъжо да ми записка да му пускам филм...са пак трабва да ставам  smile3516

# 659
Пилнце, защо не искаш при нас  Confused

Общи условия

Активация на акаунт