Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ми Зузе, някой трябва да работи  Mr. Green Днес може - ще си превеждам заплата за морето  Laughing

eeeee, вземи преведи една и за мен, може и другата седмица  Laughing Ама хич няма да ти се разсърдя, така да знаеш!

Ей това щяхме да сме на плажа със свекито  hahaha hahaha hahaha

# 676
Ми Зузе, някой трябва да работи  Mr. Green Днес може - ще си превеждам заплата за морето  Laughing

eeeee, вземи преведи една и за мен, може и другата седмица  Laughing Ама хич няма да ти се разсърдя, така да знаеш!

Ей това щяхме да сме на плажа със свекито  hahaha hahaha hahaha

ама толкова точно!!!!!
Добро утро сладурки!!!!
ЗУЗЕ честита М!!!!
аз сега ставам... Laughing

# 677
Мале, Близнацо, ни та е срам! Аз съм заспала в 2 и станах в 6, така де, събудиха ме нЕкви идиоти, дето викаха под терасата ни и аз стнах да се скарам  Mr. Green Повече не заспах. Днес съм в една летаргия....мани, мани...Ама шИ сА живей и така, нЕма да мрем, я? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 678
правих тест-отрицателен е  Mr. Green
ех да ми идва вече и   ина мен...Зузе вие ще започнете земетресението преди нас....успех!Този месец вече ще бебеправите нали??? LaughingИ аз много се вълнувам..

# 679
Близко, не знам, душо....нали чакаме резултатите от генетичните и имунологичните. Ако не излязат тази седмица, ще ни се размине бебеправенето....както и ако скочи някой проблем от тях...ау, не ми се мисли  ooooh!
Аз още не смея да се вълнувам, ама хич...то не мога и да се зарадвам още на нищо, ама шИ кУпайм и шИ сА Упрайм!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 680
Добро ранко, на всички!

Днес е 01.04 и направо въздух не мога да си поема от работа...
Надявам се да оцелея  Mr. Green

# 681
Добър ден на всички Simple Smile
Аз докат изчета какви сте ги вършили и то стана време за обяд Simple Smile
Ама едни колеги се върнаха от командировка 1 месец в Германия и има тонове снимки за гледане  newsm53
Сега има малко работа да свърша и после пак Simple Smile
зузе честита ти лелка и дано да има зелена светлина за морето  newsm17

# 682
Момичета, стискайте палците: говорих с генетичката, резултатите ми са готови, следобед ще ми ги кажат вече  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ще ми изскочи сърцето....от това се решава всичко  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 683
въй ЗУЗЕ .....тъй са развулнувах и аз.. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigДано са повече от добри!!!!
ЛОЛИ чак тъ съжалих...ко толкова прайти бе???
АНЖИ ми за тебе няма ли командировка????

# 684
кога следобед бе ЗУЗЕ?????ми ний ши припадним дотогава.. Shocked

# 685
Добро ранко, на всички!

Надявам се да оцелея  Mr. Green

Лоло, ще оцелееш, душо, нали знаеш лафа "калпава пара не се губи лесно"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бъзик бе! АдИ стискай зъбитИ!  Hug

# 686
въй ЗУЗЕ .....тъй са развулнувах и аз.. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigДано са повече от добри!!!!
ЛОЛИ чак тъ съжалих...ко толкова прайти бе???
АНЖИ ми за тебе няма ли командировка????
Абе от време на време и мен ме командироват, ама по за кратко  Simple Smile
Ама не се оплаквам де, по-добре е от хич  Peace

# 687
Как стена мили мои  Hug Hug
Зузи стискам палци за резултататит
Прегътки и целувки на всички
Нещо не мога Да влезна
 от тела.в скайп.  Cry

# 688
  • до едно тепе

Лоли вижда се че въздух нси поемаш-движиш се с 4 месяца назад  Mr. Green
Между другото и аз мразя първия ден от всеки месец-заривам се с документи и фактури и требе да ги приготвя за счетката Confused
Зузко ще стиснем яко 8 чифта палци.И дано да ви дадат зелена светлина  fingerscrossed
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
 smile3521 сори за пропуска

# 689
Поспалане малък, ама много си ми миличък!  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Мерси, миличко! А ти що не си ръснала  smile3516 Сига като ми дадат зелената светлина, нали шИ ми трябва прахоляк! Поспаланския бил заразен, така се говори надлъж и нашир!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт