След "ПЕРЛА" - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 67

• 46 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Руми, да ти призная, малко съм изненадана от упоритостта  на този Фен-клуб по отношение новините за Азра. Като се има предвид, че там не допускат чак такава полемика и пристрастия  и новините за Кивовите "любови" се пускат акуратно, без особено обсъждане "за" и "против".....  Само за Азра - нищо. Една-две фенки се опитаха в началото да публикуват Инфо и снимки, но ги изтриха. Май, една статия има по въпроса. Дори и снимките от вилата в Бодрум, които са истински, не допуснаха, видеото - също .... Наистина ми е странна тази "ограничинелна заповед" за Инфото Къванч- Азра.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:12 от pkaneva

# 691
Мимоли  Hug  Hug  Hug добре дошла, липсваше ми, чок ама чок   loveuuu

Още малко Онурчу, че ми е легнал на сърце
баш като Дафне, когато му увисваше на врата
на рождения си ден и ги караше да й изпълняват желания... tooth

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:31 от lol4e

# 692
# 693
lol4e    Hug ..... подозирах аз за Онурчо и твоето сърце  Wink

Сердар Орчин има една снимка, където е с бяла перука ала "френски аристократ". Срещали ли сте я? И в каква роля е там?

Хърватското промо на "Перла" - Nova TV, Croatia

# 694
lol4e   Hug ..... подозирах аз за Онурчо и твоето сърце  Wink

Сердар Орчин има една снимка, където е с бяла перука ала "френски аристократ". Срещали ли сте я? И в каква роля е там?

pkaneva  Hug Благодаря за промото thumbsup

За тази снимка ли става въпрос?

Това е от ситкомчето "Пефектната двойка".

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:49 от lol4e

# 695
Като стана дума за Азра и Къванч... newsm78,днес попаднах на едни нови снимки на влюбената и пряснозадомена двойка Гьокче Бакадер от Листопад и Али С.Направи ми впечатление първо-че поразително приличат на едни серии от снимки на нашите сладури
и второ-че хората,които са влюбени изглеждат така! Щастливи...

А нито едно от нашите две щурчета не съм видяла с такова изражение и поведение край любимия си. Thinking

# 696
vikktory, така е! Любовта няма как да се скрие.... личи и когато я няма, а се налага да се "изиграе". А специално за Киво, май дори не се и старае да го играе... Виж, Сонгюл с по-уравновесеното и спокойно поведение, по-може да заблуди на "влюбена" и "щастлива"

lol4e , да, да тази е снимката  Peace....

Като пуснахте Инфото за сериала на Сонгюл, знаеш ли какво си помислих? Че нейният избор отново е по-рисковия. Знаем американските "Отчаяни съпруги"... Не знам комшиите как ще развият сериала , но от "модерността" на образите и историята едва ли ще могат да се отдалечат. Следователно, Сонгюл и компания отново могат да останат "неприети" от масовия вкус .....

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:15 от pkaneva

# 697
Пканева,напълно подкрепям"ограничителната заповед",както казваш.
Защо да се коментира нещо,което не ни е по вижданията Heart Eyes
Дано това,което си мислиш,не се случи с новия проект на Сонгюл.Тогава ще се зарови в театъра и няма изплуване. Joy Изгледах няколко серии на съпругите тук-ситком,класа,пари,но и близки преживявания с американските разбирания и начин на живот.Да се надяваме на добра адаптация.

Лолче,Онурчо е сладурчо Hug
Определено смятам,че Киво се е учил от него по време на сериала.
Дали двамата поддържат връзка? Не съм прочела нищо по въпроса.

Виктори,не сме ги виждали нашите гълъбчета,мнооого си права.Нали затова взаимно се опитваме да се утешаваме,че може да има още надежда newsm78 

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:58 от 1957rumi

# 698
Очаквах подобна изненада от Сонгюл, Naughty ако нещо съм разбрала за нея то е,че в проф.план не обича да върви по утъпкани пътища/извинявам се за клишето/.Харесва и да експериментира и приема предизвикатествата. NaughtyИ не се страхува да се впуска в нови неопитвани неща.
 PeaceИ съм възхитена от проекта ,в който ще се включи.Поомръзнаха ми вечните комшийски сапунки,колкото и добри да са в същността си винаги се свеждат до любов,сълзи и мнооого драми.Очаквам я с нетърпение в новия проект smile3508,а засега предварителните сондажи сочат ,че и комшиите са любопитни за ситкома.

# 699
Мисля, че Киво  не поддържа връзка с колегите си от "Перла", което съвсем не означава, че са в лоши отношения. Просто - всеки с ангажиментите си, а за Сонгюл ... знаем

А сериала на Сонгюл също ли започва като снимки от есента?

# 700
Мисля,че Сонгюл почва снимки от септември.

Hug С много обич и благодарност за всички трудолюбки и неуморни купонджийки в прекрасната ни темичка. smile3503

# 701
Да, и аз бях чела,че е от септември.

# 702
  • Perla
Виктори newsm51 Винаги успяваш да ме разчувстваш /меко казано, за да не си призная какво всъщност ми се случва

# 703
Много хубаво видео и стихове  Heart Eyes

Спокойна вечер!

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:56 от pkaneva

# 704
  • Perla
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт