Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Радо Кривото Joy Joy Joy Симплииии Hug къде ги "вкарваш " такива точки изказвания hahaha
Голямо шоу е в този гранд не се и съмнявам. Матей в тези машинарийки ще ги обърка нещата ми се струва Whistling както казваше Теди Салпаров- от нас тримата(той, Владо и Матю) само Матейчо н е бил женен и му било времеНЦЕ Blush ) Може да са криви заради тежката подготовка. Има време и на теб да се усмихнат, а ти до тогава дръж фронта baby_neutral Жеков щом е с телефона, значи е мой човек. Присъединявам се към Дедо Mr. Green Пенчев ще се завръща ли към тях скоро? Rolling Eyes Не му мярнах май името в групата за европейското.

# 301
Ми Кривото е вече, това е.  Crossing Arms Бах, аз ако чакам те да ми се усмихнат, животът ми ще мине в депресия.  Whistling Моят фронт си е екстра, аз съм на море.  Mr. Green

# 302
  • Някъде в търсене ............
Симпли , добре дошла на родна земя Hug Hug Hug
Не пиша много щото се плицикам в морето, Симпли да се беше обадила по-рано щях да ти метна каката за детегедачка Mr. Green
Ние утре си тръгваме от морето и чак догодина ще си пека телесата  Mr. Green Cry
Чакам снимки Blush

# 303
Ох, извинявай, че забравих теб!  Hug Ма няма проблем, само да го сгащя. Но засега никакъв го няма, изобщо тук ли е, нещо Б отбора ми се губи по трасето.  newsm78

Симпли,не го търси Митев на морето.Стяга багаж за Иран,на 1 септември тръгва ,заедно с Краси  Гайдарски.Ще играят заедно в един отбор (не му запомних името).

# 304
Гайдата в Иран! Айдее, няма вече снимки, няма тва-онова  Joy

# 305
И Пенчев и той няма да се връща. На 6 септември започва подготовката на Пиаченца и той трябва да е там за тогава.

# 306

ех Симпли, ако Теди беше там щях да ти кажа и аз какво да снимаш Joy
Пенчев, значи пропуска европейското както си и мислех. Нищо те ще се справят и без него. Ако има някой виновен за нещо минаваме към Алексиев или Братоев hahaha Ще ми се да видя Скримов повечко на полето. Нямам търпение вече за мачовето  smile3508

# 307
Симпли, добре се завърнала, домъчня ми за тебе!!! Ти Радо сам ли го набарА, а? И що не му направи нещо та да види лошото хубаво ли е? Аз утре заминавам за Исландия и се чудя как ще да е от 31 на 5 градуса, ама г*з път да види и път г*з да види. Надявам се , че няма да имам проблеми да гледам турнира, то навсякъде казват има интернет. Ето и нещо за статистиката.

Състава на България за европейското по волейбол:

Либера: Владислав Иванов, Мартин Божилов;

Посрещачи: Матей Казийски, Тодор Алексиев, Методи Ананиев, Тодор Скримов;

Разпределители: Андрей Жеков, Георги Братоев;

Центрове: Виктор Йосифов, Теодор Тодоров, Христо Цветанов, Костадин Гаджанов;

Диагонали: Владимир Николов, Цветан Соколов

# 308
Камомила благодаря  bouquet
Като махнем Братоев другите са 6. Върху коцето нямам наблюдения newsm78

# 309
Деси, Camomilla, добре заварили!  Hug Какво казваш да му направя на Радо?  Joy Сам, бре, в асансьора. После и във фоайето. Все така крив.  Crazy

От днес - Тошко или е заслабнал потресаващо или аз съм с още по-драстично късогледство отпреди. А Владо днес потегли за София с ведър поглед и бодра крачка. Явно нощес е пропуснал играенето.  Laughing И толкоз. От утре - който може да ги гледа.

П.П. Деси, ох, детегледачка след днешния ден ми звучи като... благословия.  Crazy

# 310
Значи тъй, Симпли. НабарА Радо сам в асансьора,после се оплакваш, хмх, нещо съмнително ми звучи. Ще видим ние папараците какво ще извадят наяве „млада и хубава фенка насаме с Радо Стойчев в асансьора„.Айде, че след 6 часа тръгвам, успех на всички!!!

# 311
Кде тръгнахте всички? Да се сберете след седмица тук, ей. Кой ще вика за наш'те. Кой?

# 312
Ауу, не, моля ти се, не Радо.  Stop  Joy  За твое сведение аз и с Императора съм се заклещвала в асансьора.  bowuu  И синът ми , че и количката му. Mr. Green Лек път на теб, поне за теб знаем, че като казваш Исландия, там ще си, не в Индонезия.  Laughing

Дедо, аз в София нямам нито нет, нито ТВ, тъй че... Сега си търся някой доставчик, който да може да ме закачи бързо, щом се върна. БТК нещо мноог лежерно го дават.  Tired От друга страна, аз нещо съм им кръвно обидена на тия намусените.  Crossing Arms

# 313
Кде тръгнахте всички? Да се сберете след седмица тук, ей. Кой ще вика за наш'те. Кой?
Аз, аз , Дедо, аз съм тука Mr. Green wavey Приготвила съм знамената и само чакам мачовете вече Praynig
Камомила лек път и хубаво изкарване.
Симпли недей така, трябва да имат подкрепа, че туку виж са се изложили Stop(недей си Боже) Crazy
п.с. Тошко май много тренира, тъй че може и да е позаслабнал, ако Радо и тях ги гледа страшно Simple Smile

# 314
Абе... виж сега, аз мога да преглътна липсата на възпитание и джентълменство за по десет Аса на мач. За по-малко не съм склонна на компромиси.  Crossing Arms Но Радо не знам как ще се оневинява. Иначе, понеже съм честна, сега ми липсват да ги виждам насам-натам. Но пък фитнесът е перманентно свободен.  Laughing

Ето, синът ми се събуди и още неотворил очи заяви, че новият му автобус бил "волейболният автобус" - понеже вчера ги видя като се качваха да пътуват. Е, как да не ме е яд, че са такива ... хм-та.  Naughty

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 14:28 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт